Hİİİİİİİİİİİİ gamzeyı unutmusum sımdı baktım kımı unuttum dİye bİde fasolİne croİs amannnn tuhh:)
nan baberko son dedıkoduyu anlatmama net fırsat vermıyo napım laa
başınız saolsungunaydın kızlar
askımın babasının amcası vefat etmışmafoldumben bugun halasına gtcektık onlarda ank gıtmısler diğer amcasına gtcez bıraz tanısma bıraz başsağlığı olcak
ben genelde marketten kredi kartıyla alışveriş yaparım,nakitte alsam dikkat etmem çok:)saf geliom birazKızlar haberlerde okudum. Marketlerin gizli kazancı şu bize "kuruş yok" gerekçesiyle geri verilmeyen kuruşlarmış. hemen hemen her markette olan bu durum benimde başıma bir giyim mağazasında geldi.(ismini vermiyorum) ben 1 kuruş için bağırdım nasıl olurda olmaz diye. Kuruşumun peşindeyim çünkü ben kuruş kuruş kazanıyorum.size ait olan bişeyin isteğiniz dışında elinizden alınmasının sözlük manası gasptır. yani gasp ediliyoruz. İnatla paranızın üstünü isteyin. Genelde paracardlardan alışveriş yaparsanız kuruşuda girmek zorunda kalıyorlar.bir diğer pratik çözüm yolu ise 1 kuruşum yok diyene sorun değil al sana 4 kuruş ver şimdi 5 kuruş demek... Uyarmak istedim...
aman ya bi çocuk var bilgisayarcıda çalışıo ona dedim nasıl exper aman kötü fln dedinoldu pıtırcık
birine sordumda kötü dedi die canım,ama ben çok beğendimexper Türk Malı.İyidir.Neden öle düşündün ki??
ya adam bana beğen dedi,beğenmediysen değiştir fln dedi dün ama ben beğendim,öle kötüde diildir herhalde ya,öff sormucam bi daha kimseye salak çocuk:)roselin, yok oda uzun zamandır gelmiyor. burcuözge, hayatım yok.
esmy yok :sm_cool:
ne dedikodusu yapıyonuz kız. böyle söyleyip bizi meraklandırmayın.
pıtır, hediye gelmiş iyi kötü kullan.
ne dedikodusu yapıyonuz kız. böyle söyleyip bizi meraklandırmayın..
bukett süper yaa kaydirigubbakcemile3
karikatürlere de koptum özellikle, 2. ve 3. ye, hayvanat bahçesi ve işle ilgili olana :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?