aa bugün müydü? ben niye yarın zannediyordum? hayırlı olsun inş. hepimizin için:Saruboceq:günaydın kızlar ucayların baslangıcı hayırlı olsn herkezeee
başı sağolsun böcüğüm.gunaydın kızlar
askımın babasının amcası vefat etmışmafoldumben bugun halasına gtcektık onlarda ank gıtmısler diğer amcasına gtcez bıraz tanısma bıraz başsağlığı olcak
aynen ölee...o pislikte yakalansa inşallahhhhhhhhee varya bikaçtane tuzu kuru. çocukları zenginlikten sapıtıp milletin boğazını keser.Arabacıkları yatları katları.Onlar yeter bu ülkeye ...
günaydın..ewet canım 3aylara girdik.inşallah hayırlara vesile olur güzel Allahım ya..yarında Regaip kandili..kaynanaya da gitmek lazımgünaydın kızlar ucayların baslangıcı hayırlı olsn herkezeee
günaydın balıma.s.ewet yaa bu yeni para olaylarına gıcık oluorumgünaydın kızlarrr
o kuruş olayı geçen bankamatikten fatura yatırdıımda bana kuruşuna kadar para üstü verdi şu an cüzdanımda 4 kuruş var ve hiç bi işe yaramıo gereksiz para üretimi yapıolar ve sömürülmemize izin veriolar herşey zararına hep zararımıza iş yapıolar
gunaydın kızlar
askımın babasının amcası vefat etmışmafoldumben bugun halasına gtcektık onlarda ank gıtmısler diğer amcasına gtcez bıraz tanısma bıraz başsağlığı olcak
kızlar siz yemek takımlarınızı falan yeni evinize götürmeden yıkayıp mı kutuluosunuz
Kızlar bana tv ünitesi rengi için öneride bulunun. Oturma odam da kırmızı köşe koltuk olcak, bazı yastıklar siyah. Tv ünitesi ve sehpa yapılcak ne renk uygun olur sizce CADIARZU
ayy benn cok beğendım yaa şeker yerıne lavantada süperzemuszemus cok beğendım cnm nıkah sekerlerını
valla kızlar yorumlarınızın hepsini okudum...babama aldıracağım şeylerde ne istersem onu aldırdım çünkü babam harika bi insan ne istersem itiraz etmeden aldı...yatak odasındada bu böyle olacak...nişanlım benim beğendiğim şeyleri pahalı buluyor o yüzden onu hiç bu konuda sıkmıycam ve ne isterse o olacak...o yüzden bana babam tarafından alınan şeylerde özgürüm...kimsenin arkamdan konuşmasına gelemem ben...
bu arada arkadan konuşma derkene erkek tarafından bahsediyorum...
günaydın kızlar ucayların baslangıcı hayırlı olsn herkezeee
hımm doğrudur, sağol canımcım :1hug:gasoline yarın olan kandil cnm bugun baslangız
[
wala bende düşünüorum böcüüm eşim tutmuo anneside öle ben tek başıma :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?