Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

normalde asırı acıkan susuyan bırıyım ama oruclarda hıc aklıma gelmez aclığa dayanırım ama bu yaz sıcak geccek gıbı RABBIM sabırını verır sız hıc dusunmeyın

akşam arkadasıma gıttım yanı ust kata zaten 3 arkadasım var ust kat alt kat ve karşı daıre zemuszemus neyse
oturduk ark cok guzel seyler hazrlamış yedık falan saat 10 da benım sacımı yapmaya basladık halasına gtcez dıe bukle bukle yaptrdım saat 12 ye kadr sürdu sonra ark elını falan yaktı cok üüzldum pant ütüledım hazrlıklarımı ettım cok heycanlıydım
ssonra askım aradı amcasının durumunu haber ettı cok üzüldum ona bısey demedım sbh kalktı banyo ettım saçımı bozdum
işe gelırken aradı amcama gtcez dedı ben sacımı bozduğuma pişman oldum ama olan oldu

kızlar günaydn hepinze . . . müebbetciim nikah şekerin çok güsel . kol düğmelernde çok hoş .bende nişanlıma yaptrmştm.düğünümzde takıcak inşallah.bu arada kıslar çeyizini seren yokmu bu hafta.annem haftya sericek . siz nasıl seriosunuz merak ettm :kedi: fikirde olmş olur

canım başın sağolsun :çok üzgünüm: Allah mekanını cennet etsn inşallah.

benimki pek örnek olacak cinsten değil ama söliim yinede
gecen hafta sonu mutfağı yerleştirdik. Bugunde geri kalanı eve taşıyacaz hafta sonu mobilyalar gelio.yerleştiricez. te bu kaaabuyrunnnnnnnnn

günaydın kızlar,

alıntılarım gitti sinir oldum.

müebbet, hayırlısı olsun şekerim.

sulfat, biz msnden seni sorduk beta söyledi sonra mail adresinden olduğunu.
oturma odası içinde ikeada satılan raflardan alabilirsin. çok güzel oluyor.
siyah, kırmızı ve beyaz renkler olur. salonda da ünite olucaksa böyle yapabilirsin.

buket, o açıklamayı daha öncede yapmışlardı ben ozamandan beri siterim yada böcük gibi sakız falan alıyorum.

böcük, inşallah Allah güç verirde Ramazanı rahat geçiririz. Ben çok su içmem ama Ramazanda çok susarım. Allah yardımcımız olsun.

he işte bende sermicem yerleştiricemmm

ayy ne güzel ne üzüntülü ne karışık bişeyyy -tatlicadiarzu-

sorma cnaım sersem gibiyim ama yaa böle havalardayım sanki

bende şöle bi duygu var sizdede varmı bilmiorum bi an önce evime yerleşmek orda yaşamak istiorum annemlerin yokluğuna bi an önce alıştırmak istiorum kendimi mafoldumben

tskler kızlarr saolun

bende ceyıs sercem tüllerle nazar boncuklarıyla kurdelelerle suslerım ablamların öle olmustu

Bende annemden hiç ayrılmk istemiorum .kaç gndr bakıp bakıp ağlıyo zaten :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…