- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşam arkadasıma gıttım yanı ust kata zaten 3 arkadasım var ust kat alt kat ve karşı daıre zemuszemus neyse
oturduk ark cok guzel seyler hazrlamış yedık falan saat 10 da benım sacımı yapmaya basladık halasına gtcez dıe bukle bukle yaptrdım saat 12 ye kadr sürdu sonra ark elını falan yaktı cok üüzldum pant ütüledım hazrlıklarımı ettım cok heycanlıydım
ssonra askım aradı amcasının durumunu haber ettı cok üzüldum ona bısey demedım sbh kalktı banyo ettım saçımı bozdum
işe gelırken aradı amcama gtcez dedı ben sacımı bozduğuma pişman oldum ama olan oldu
kızlar günaydn hepinze . . . müebbetciim nikah şekerin çok güsel . kol düğmelernde çok hoş .bende nişanlıma yaptrmştm.düğünümzde takıcak inşallah.bu arada kıslar çeyizini seren yokmu bu hafta.annem haftya sericek . siz nasıl seriosunuz merak ettm :kedi: fikirde olmş olur
ben sermedim vazgeçilmezim :umursamaz:
ben sermedim vazgeçilmezim :umursamaz:
bende dün valizimi yerleştirdim zemuszemus
tskler kızlar
bugun aylar baslangıcı zemuszemus oruc nasıl tutcm onuda dusunuyorum allah yardım eder ınş
bende dün valizimi yerleştirdim zemuszemus
he işte bende sermicem yerleştiricemmm
ayy ne güzel ne üzüntülü ne karışık bişeyyy -tatlicadiarzu-
sorma cnaım sersem gibiyim ama yaa böle havalardayım sanki
bende şöle bi duygu var sizdede varmı bilmiorum bi an önce evime yerleşmek orda yaşamak istiorum annemlerin yokluğuna bi an önce alıştırmak istiorum kendimi mafoldumben
tskler kızlarr saolun
bende ceyıs sercem tüllerle nazar boncuklarıyla kurdelelerle suslerım ablamların öle olmustu