• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

benimki bakmakla kalmıo sarılıp ağlıo yaa mafoldumben bende hiç ağlamadım daha bakalım kopmayımda son dk

sarılsa daha çok ağlar. . . ne eksiiğin kaldı derken buruk sölüo :çok üzgünüm: kimle konuşsa nasıl dayanırım dio :a015: ama söz vermiş kendiside kınada ağlamıcakmş. ben daha çok ağlarım die hiç ağlamıcm dio .inşallah bi tk gözyaşı akıtmaz . zaten sırf ayrı kalmamak için 1 ay içinde aynı mahalleye taşıncak inşallah

baberko dun dedıkodunun en guzel yerınde gene benım elektrık gıttı ısyerımde saate gelmıştı cıktım sonra ark gıttık:jeyyar: devam ederık bugun

cnm ablamın bırı evlenelı 8 yıl dığerı 13 yıl oluyo maalesef resım yok yengemlerde serdı ama onlarında yokk

sarılsa daha çok ağlar. . . ne eksiiğin kaldı derken buruk sölüo :çok üzgünüm: kimle konuşsa nasıl dayanırım dio :a015: ama söz vermiş kendiside kınada ağlamıcakmş. ben daha çok ağlarım die hiç ağlamıcm dio .inşallah bi tk gözyaşı akıtmaz . zaten sırf ayrı kalmamak için 1 ay içinde aynı mahalleye taşıncak inşallah

dün zorla yatak odama etejer gibi bişey aldırdı annem biz evden taşınmayı planlıorus satıcas evi yatak odasında gömme dolap olduu için almadık bişi kızım öle bişeyin yokmuş gibi olmasın dedi aldırdı onu zorla mafoldumben dedim parası ne kadar boşver sen düşünme onları dio Allahım hem çok mutlu hem çok hüzünlüyüm Rabbime binlerce şükür hiç sıkıntılı durumlar yaşamadan herşey olması gerektiği gibi geldik bu günlere ahh ah mafoldumben

üç aylar hayırlı olsun kızlar yarında kandil allah ramazana erişmeyide nasip etsin inşlh

böcük, başınız sağolsun. alıntılarım gidince atlamışım. gelme günlerinde bir değişiklik olucakmı?

nihal, hoşgeldin.

gülay ve vazgeçilmezim anneler ağlasada siz kendinizi tutun yoksa onlar daha fazla üzülür.
kına gecesinde ağlayın ama düğün günü evden çıkarken ağlamayın çirkin gelin olursunuz :)

Back
X