günaydınnnnnn..parpalmcım kepenkleri sen mi açtın gülüm bu gün..
düğünler yaklaştıkça kimse kalmıyor anlaşılan :uhm:
bugün nikah şekerimizi aldım kızlar şeker yerine lavanta koydurdum.
bunu da nişanlıma yaptırdım sürpriz henüz haberi yok düğünde takması için yaptırdım gümüş kol düğmesi baş harflerimiz yazılı
[/URL]
valla kızlar yorumlarınızın hepsini okudum...babama aldıracağım şeylerde ne istersem onu aldırdım çünkü babam harika bi insan ne istersem itiraz etmeden aldı...yatak odasındada bu böyle olacak...nişanlım benim beğendiğim şeyleri pahalı buluyor o yüzden onu hiç bu konuda sıkmıycam ve ne isterse o olacak...o yüzden bana babam tarafından alınan şeylerde özgürüm...kimsenin arkamdan konuşmasına gelemem ben...
Beni hemşom dışında kimse sormamış galiba :dilcikar: Kapsama alanı dışında kalmıştım :roflol:
aynen canım..çay içip ayılmaya çalışıyorummirmirmirmirevet balım herzamanki gibi sabahın kör esselatında işe geliyoruz önce buraya uğruyorum sonra afyon patlatmaya çalışıyorum:sinifsinif:
Günaydın Herkeseee... opuyorumnanaktan
He bide Betaaaaaaa Bugün Çankırı'dayız
ne çankırısı kız ben kaçırdım:kedi:
buket hayırlısınla evin yerleşsin allah içine sindirsin cnm
bu arada bişi sorucam beyaz eşyaları kurdurma için servisi çağırdığında hemen geliyormu
:lepi: :lepi: :lepi: artık bırakın 1 kuruşu, 5 kuruşu bile vermekten imtina ediyorlar, örneğin 49,95 iken 50 alıyorlar.. ben pek sesimi çıkarmıyordum ne yalan söyleyeyim, ama uyarmak lazım onları da, birşeylerin farkında olduğumuzu bilmeleri gerek.. sağol buketcim.. :1hug:Kızlar haberlerde okudum. Marketlerin gizli kazancı şu bize "kuruş yok" gerekçesiyle geri verilmeyen kuruşlarmış. hemen hemen her markette olan bu durum benimde başıma bir giyim mağazasında geldi.(ismini vermiyorum) ben 1 kuruş için bağırdım nasıl olurda olmaz diye. Kuruşumun peşindeyim çünkü ben kuruş kuruş kazanıyorum.size ait olan bişeyin isteğiniz dışında elinizden alınmasının sözlük manası gasptır. yani gasp ediliyoruz. ınatla paranızın üstünü isteyin. Genelde paracardlardan alışveriş yaparsanız kuruşuda girmek zorunda kalıyorlar.bir diğer pratik çözüm yolu ise 1 kuruşum yok diyene sorun değil al sana 4 kuruş ver şimdi 5 kuruş demek... Uyarmak istedim...
ahha bilim gün saydığınıda dedim ne alaka..hepimiz saymıyormuyuz zatii yaa:kedi:zeybs şafak sayıyorlar balım
ilahi kızzz..askerler gibi sende..onlar böle plakayla sayarlarkaydirigubbakcemile3hadin hayırlısı azcık kalmış gülüm:1hug:gün sayıyom ya 18 gün kaldı.18 çankırının il trafik kodu.
çok saol cnm.amin hepimizinkini inşallah
gelio cnm.cuma günü aradık yarın gelebilirmisiniz dedik geldiler.
günaydın balımgünaydınnnnnnnzemuszemus
Kızlar haberlerde okudum. Marketlerin gizli kazancı şu bize "kuruş yok" gerekçesiyle geri verilmeyen kuruşlarmış. hemen hemen her markette olan bu durum benimde başıma bir giyim mağazasında geldi.(ismini vermiyorum) ben 1 kuruş için bağırdım nasıl olurda olmaz diye. Kuruşumun peşindeyim çünkü ben kuruş kuruş kazanıyorum.size ait olan bişeyin isteğiniz dışında elinizden alınmasının sözlük manası gasptır. yani gasp ediliyoruz. İnatla paranızın üstünü isteyin. Genelde paracardlardan alışveriş yaparsanız kuruşuda girmek zorunda kalıyorlar.bir diğer pratik çözüm yolu ise 1 kuruşum yok diyene sorun değil al sana 4 kuruş ver şimdi 5 kuruş demek... Uyarmak istedim...
Kızlar haberlerde okudum. Marketlerin gizli kazancı şu bize "kuruş yok" gerekçesiyle geri verilmeyen kuruşlarmış. hemen hemen her markette olan bu durum benimde başıma bir giyim mağazasında geldi.(ismini vermiyorum) ben 1 kuruş için bağırdım nasıl olurda olmaz diye. Kuruşumun peşindeyim çünkü ben kuruş kuruş kazanıyorum.size ait olan bişeyin isteğiniz dışında elinizden alınmasının sözlük manası gasptır. yani gasp ediliyoruz. İnatla paranızın üstünü isteyin. Genelde paracardlardan alışveriş yaparsanız kuruşuda girmek zorunda kalıyorlar.bir diğer pratik çözüm yolu ise 1 kuruşum yok diyene sorun değil al sana 4 kuruş ver şimdi 5 kuruş demek... Uyarmak istedim...
Eklemeden edemicem ayrıca kesilen fişlere biz verilmeyen kuruşlar dahil edilmediğinden vergisinide ödemiyorlar...
cukka yaniEklemeden edemicem ayrıca kesilen fişlere biz verilmeyen kuruşlar dahil edilmediğinden vergisinide ödemiyorlar...
sonuna kadar haklısın katılıyorum....ne doğruki şu ülkese...kaşıkla veriolar kepçeyle alıyorlar...evin yolunu zor buluo zanet insanlar..valla halkımıza yazık yaa...çevremde kim varsa iş bulamadı,emekliler berbat durumda,evlenecekler bunalımda borçlardan,kredi akrtı borcu olanlar yaşayan ölü gibi dolaşıyor....Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?