• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın kızlarrr

o kuruş olayı geçen bankamatikten fatura yatırdıımda bana kuruşuna kadar para üstü verdi şu an cüzdanımda 4 kuruş var ve hiç bi işe yaramıo gereksiz para üretimi yapıolar ve sömürülmemize izin veriolar herşey zararına hep zararımıza iş yapıolar

gunaydın kızlar
askımın babasının amcası vefat etmışmafoldumben bugun halasına gtcektık onlarda ank gıtmısler diğer amcasına gtcez bıraz tanısma bıraz başsağlığı olcak

günaydın kızlar ucayların baslangıcı hayırlı olsn herkezeee
aa bugün müydü? ben niye yarın zannediyordum? hayırlı olsun inş. hepimizin için:Saruboceq:

gunaydın kızlar
askımın babasının amcası vefat etmışmafoldumben bugun halasına gtcektık onlarda ank gıtmısler diğer amcasına gtcez bıraz tanısma bıraz başsağlığı olcak
başı sağolsun böcüğüm.

ee varya bikaçtane tuzu kuru. çocukları zenginlikten sapıtıp milletin boğazını keser.Arabacıkları yatları katları.Onlar yeter bu ülkeye ...
aynen ölee...o pislikte yakalansa inşallahhhhhhhh
günaydın kızlar ucayların baslangıcı hayırlı olsn herkezeee
günaydın..ewet canım 3aylara girdik.inşallah hayırlara vesile olur güzel Allahım ya..yarında Regaip kandili..kaynanaya da gitmek lazım
günaydın kızlarrr

o kuruş olayı geçen bankamatikten fatura yatırdıımda bana kuruşuna kadar para üstü verdi şu an cüzdanımda 4 kuruş var ve hiç bi işe yaramıo gereksiz para üretimi yapıolar ve sömürülmemize izin veriolar herşey zararına hep zararımıza iş yapıolar
günaydın balıma.s.ewet yaa bu yeni para olaylarına gıcık oluorum
gunaydın kızlar

günaydın canım...aaaaaaa tuh tuh Allah rahmet eylesin...

kızlar siz yemek takımlarınızı falan yeni evinize götürmeden yıkayıp mı kutuluosunuz

Kızlar bana tv ünitesi rengi için öneride bulunun. Oturma odam da kırmızı köşe koltuk olcak, bazı yastıklar siyah. Tv ünitesi ve sehpa yapılcak ne renk uygun olur sizce CADIARZU

merve yok kız delımısın ıs cıkarcen ben kendı evımden makıanya attık zaten yerlestırıken

sulfat kız kırmzıı sıyhasa unıten mecbur siyah olacak yanı ıcınde sıyah olacak ama anam sakın ana temayı siyah yapma kapakları felen sıyah olsn aslında kırmızı kapakta yaptırabılırısn

düğünler yaklaştıkça kimse kalmıyor anlaşılan :uhm:
bugün nikah şekerimizi aldım kızlar şeker yerine lavanta koydurdum.

bunu da nişanlıma yaptırdım sürpriz henüz haberi yok düğünde takması için yaptırdım gümüş kol düğmesi baş harflerimiz yazılı

ayy benn cok beğendım yaa şeker yerıne lavantada süperzemuszemus cok beğendım cnm nıkah sekerlerını
kol düğmesı bende yaptrcam nışan için gule gule taksın enıstemıs

valla kızlar yorumlarınızın hepsini okudum...babama aldıracağım şeylerde ne istersem onu aldırdım çünkü babam harika bi insan ne istersem itiraz etmeden aldı...yatak odasındada bu böyle olacak...nişanlım benim beğendiğim şeyleri pahalı buluyor o yüzden onu hiç bu konuda sıkmıycam ve ne isterse o olacak...o yüzden bana babam tarafından alınan şeylerde özgürüm...kimsenin arkamdan konuşmasına gelemem ben...

bu arada arkadan konuşma derkene erkek tarafından bahsediyorum...

bende dıom bu kız ne dıo arkamdan konusmasına gelemem dıyınceCADIARZUsonra yazmışsın
evt cnm elımden geldığınce bende yapcam kımsede bısey dıyemez sende en ıyısını yapıyon

tskler kızlar
bugun aylar baslangıcı zemuszemus oruc nasıl tutcm onuda dusunuyorum allah yardım eder ınş

ben kuruşlarımı almıyorum mesela 49,90 olan yerler varsa ordan toplu alışverıs yapıyorum sonra kurusunuz yok madem ozmn bende sakız cıkolata alırm dıyorum ve alıyorum

Back
X