• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydınnnnnn..parpalmcım kepenkleri sen mi açtın gülüm bu gün..

Son düzenleme:
düğünler yaklaştıkça kimse kalmıyor anlaşılan :uhm:
bugün nikah şekerimizi aldım kızlar şeker yerine lavanta koydurdum.

bunu da nişanlıma yaptırdım sürpriz henüz haberi yok düğünde takması için yaptırdım gümüş kol düğmesi baş harflerimiz yazılı
[/URL]

nikah şekeri yerine lavanta benimde çok hoşuma gidio çok güzel bi hatıra ayrıca da kibar bi çiçek olmuş hayırlı olsun cnm
Kol düğmelerindede harika zamanlama bende sevgililer gününde aldım kulakları çınlasın esra karadeniz almıştı nişanlısına onun sayesinde bende aldım düğünde takacak inşallah
opuyorumnanaktan

valla kızlar yorumlarınızın hepsini okudum...babama aldıracağım şeylerde ne istersem onu aldırdım çünkü babam harika bi insan ne istersem itiraz etmeden aldı...yatak odasındada bu böyle olacak...nişanlım benim beğendiğim şeyleri pahalı buluyor o yüzden onu hiç bu konuda sıkmıycam ve ne isterse o olacak...o yüzden bana babam tarafından alınan şeylerde özgürüm...kimsenin arkamdan konuşmasına gelemem ben...

ah bu babalar hiç kıyamazlar kızlarına dimi :1hug:

Beni hemşom dışında kimse sormamış galiba :dilcikar: Kapsama alanı dışında kalmıştım :roflol:

kız görmez olurmuyuz ne haltlar karıştırdıda bamlandı dedikk dermişimmmm kaydirigubbakcemile3

Dün kitaplığımı yerleştirdim 4 koli 1 koca valiz o kitaplığa nasıl sığdı hayretler içinde kaldılar.Yoruldum Baya bi.Bu hafta sonuda mobilyalar gelecek...

buket hayırlısınla evin yerleşsin allah içine sindirsin cnm
bu arada bişi sorucam beyaz eşyaları kurdurma için servisi çağırdığında hemen geliyormu

ne çankırısı kız ben kaçırdım:kedi:

gün sayıyom ya 18 gün kaldı.18 çankırının il trafik kodu.

buket hayırlısınla evin yerleşsin allah içine sindirsin cnm
bu arada bişi sorucam beyaz eşyaları kurdurma için servisi çağırdığında hemen geliyormu

çok saol cnm.amin hepimizinkini inşallah
gelio cnm.cuma günü aradık yarın gelebilirmisiniz dedik geldiler.

Kızlar haberlerde okudum. Marketlerin gizli kazancı şu bize "kuruş yok" gerekçesiyle geri verilmeyen kuruşlarmış. hemen hemen her markette olan bu durum benimde başıma bir giyim mağazasında geldi.(ismini vermiyorum) ben 1 kuruş için bağırdım nasıl olurda olmaz diye. Kuruşumun peşindeyim çünkü ben kuruş kuruş kazanıyorum.size ait olan bişeyin isteğiniz dışında elinizden alınmasının sözlük manası gasptır. yani gasp ediliyoruz. ınatla paranızın üstünü isteyin. Genelde paracardlardan alışveriş yaparsanız kuruşuda girmek zorunda kalıyorlar.bir diğer pratik çözüm yolu ise 1 kuruşum yok diyene sorun değil al sana 4 kuruş ver şimdi 5 kuruş demek... Uyarmak istedim...

Kızlar haberlerde okudum. Marketlerin gizli kazancı şu bize "kuruş yok" gerekçesiyle geri verilmeyen kuruşlarmış. hemen hemen her markette olan bu durum benimde başıma bir giyim mağazasında geldi.(ismini vermiyorum) ben 1 kuruş için bağırdım nasıl olurda olmaz diye. Kuruşumun peşindeyim çünkü ben kuruş kuruş kazanıyorum.size ait olan bişeyin isteğiniz dışında elinizden alınmasının sözlük manası gasptır. yani gasp ediliyoruz. ınatla paranızın üstünü isteyin. Genelde paracardlardan alışveriş yaparsanız kuruşuda girmek zorunda kalıyorlar.bir diğer pratik çözüm yolu ise 1 kuruşum yok diyene sorun değil al sana 4 kuruş ver şimdi 5 kuruş demek... Uyarmak istedim...
:lepi: :lepi: :lepi: artık bırakın 1 kuruşu, 5 kuruşu bile vermekten imtina ediyorlar, örneğin 49,95 iken 50 alıyorlar.. ben pek sesimi çıkarmıyordum ne yalan söyleyeyim, ama uyarmak lazım onları da, birşeylerin farkında olduğumuzu bilmeleri gerek.. sağol buketcim.. :1hug:

edit : bu arada bizim 5 kuruştan küçük madeni paramız var mıydı yaa?

zeybs şafak sayıyorlar balım
ahha bilim gün saydığınıda dedim ne alaka..hepimiz saymıyormuyuz zatii yaa:kedi:
gün sayıyom ya 18 gün kaldı.18 çankırının il trafik kodu.

çok saol cnm.amin hepimizinkini inşallah
gelio cnm.cuma günü aradık yarın gelebilirmisiniz dedik geldiler.
ilahi kızzz..askerler gibi sende..onlar böle plakayla sayarlarkaydirigubbakcemile3hadin hayırlısı azcık kalmış gülüm:1hug:
günaydınnnnnnnzemuszemus
günaydın balım
Kızlar haberlerde okudum. Marketlerin gizli kazancı şu bize "kuruş yok" gerekçesiyle geri verilmeyen kuruşlarmış. hemen hemen her markette olan bu durum benimde başıma bir giyim mağazasında geldi.(ismini vermiyorum) ben 1 kuruş için bağırdım nasıl olurda olmaz diye. Kuruşumun peşindeyim çünkü ben kuruş kuruş kazanıyorum.size ait olan bişeyin isteğiniz dışında elinizden alınmasının sözlük manası gasptır. yani gasp ediliyoruz. İnatla paranızın üstünü isteyin. Genelde paracardlardan alışveriş yaparsanız kuruşuda girmek zorunda kalıyorlar.bir diğer pratik çözüm yolu ise 1 kuruşum yok diyene sorun değil al sana 4 kuruş ver şimdi 5 kuruş demek... Uyarmak istedim...

valla haklısın canım benimde dikkatimi çekiyor o durum ama ondan önce takacak o kadar çok şey varkii...gelir eşitsizliğinden tutta garip ve fazla olan kdv ler....mağaza sahibi değilde kasiyer alıyorsa ben hakkımı helalllll ettim..mağaza sahibine gidiyorsaaaaaaa:Allah gözünü doyursundelikafadulden

Kızlar haberlerde okudum. Marketlerin gizli kazancı şu bize "kuruş yok" gerekçesiyle geri verilmeyen kuruşlarmış. hemen hemen her markette olan bu durum benimde başıma bir giyim mağazasında geldi.(ismini vermiyorum) ben 1 kuruş için bağırdım nasıl olurda olmaz diye. Kuruşumun peşindeyim çünkü ben kuruş kuruş kazanıyorum.size ait olan bişeyin isteğiniz dışında elinizden alınmasının sözlük manası gasptır. yani gasp ediliyoruz. İnatla paranızın üstünü isteyin. Genelde paracardlardan alışveriş yaparsanız kuruşuda girmek zorunda kalıyorlar.bir diğer pratik çözüm yolu ise 1 kuruşum yok diyene sorun değil al sana 4 kuruş ver şimdi 5 kuruş demek... Uyarmak istedim...

Eklemeden edemicem ayrıca kesilen fişlere biz verilmeyen kuruşlar dahil edilmediğinden vergisinide ödemiyorlar...

Eklemeden edemicem ayrıca kesilen fişlere biz verilmeyen kuruşlar dahil edilmediğinden vergisinide ödemiyorlar...

sonuna kadar haklısın katılıyorum....ne doğruki şu ülkese...kaşıkla veriolar kepçeyle alıyorlar...evin yolunu zor buluo zanet insanlar..valla halkımıza yazık yaa...çevremde kim varsa iş bulamadı,emekliler berbat durumda,evlenecekler bunalımda borçlardan,kredi akrtı borcu olanlar yaşayan ölü gibi dolaşıyor....Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

sonuna kadar haklısın katılıyorum....ne doğruki şu ülkese...kaşıkla veriolar kepçeyle alıyorlar...evin yolunu zor buluo zanet insanlar..valla halkımıza yazık yaa...çevremde kim varsa iş bulamadı,emekliler berbat durumda,evlenecekler bunalımda borçlardan,kredi akrtı borcu olanlar yaşayan ölü gibi dolaşıyor....Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

ee varya bikaçtane tuzu kuru. çocukları zenginlikten sapıtıp milletin boğazını keser.Arabacıkları yatları katları.Onlar yeter bu ülkeye ...

günaydın kızlar ucayların baslangıcı hayırlı olsn herkezeee

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X