kol düğmeleri çok güzelmiş.. bir ara sevgililer gününde mi ne buradan birkaç kişi almıştı bu şekilde.. sen internettenmi aldın yoksa normalde mi yaptırdın? birde kaça :)
pashmina tşk ederim canım. bende nikah şekeri yerine nikah kokusu diyorum sırnaşık şey
kol düğmelerini beğenmene de sevindim canım. müstakbel eşim günlük hayatta pek sevmez takmayı ama düğünlerde beraber takmak için bende kendime aynısından yaptıracğaım inşallah
gerçekten çok güzel bende düşünüyorum böyle bişeyler birde yeni modelleri çıkmış harf yerine çiftlerin resimlerini koyuyolarmış die duydum ama göremedim canım nasıl olur bilemiycem tabii
Müebbet sevdam alıntılarda gördüm, nikah şekerin pardon kokun çok güzel kaydirigubbakcemile3 Kol düğmesi ise tam da bu dönemde iyi denk geldi, ben de yaptırıcam çünkü. Hatta pazar günü ykm nin erkek reyonunda herşey % 50 indirimliydi, nişanlım normalde sevmez ama düğün için alalım dedi. Ben de yaptırmayı düşündüğüm için aldırmadım. Tabii ona öyle demedim de beğenmedim dedim :1closedeyes:
canım bende giremedim kaç gündür doğru dzügün nerdeydin ki??
NİYE KAPSAMA ALANIYDIN???
tşk ederim canım beğenmene sevindim. evet canım ya düğüne en özel hediyelerden birisi bence. bir planım daha var bakalım inşallah onu da yapabilirim. benim nişanlımda senin ki gibi herhangi bi tane alalım nolacak sanki 1 gün takacam diyordu ben engel oluyordum niyet belli olduğu için :sm_cool:
sen nerelerdeydin kız.çeyiz mi yerleştirdin yoksam buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?