• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Yok canım yaaa ne çeyizi benim çeyiz ancak son 15-20 gün gider. Dün yukarda anlattığım nedenden giremedim. Bir de evdeki çeyizleri toparıyoruz bi yandan, her dk bi iş çıkıyor

evet canım doğru ben son hafta sereceğim inşallah. haftaya perşembe inşallah. yapılacak edilecek hiç bitmiyor zaten güzelim ya.

müebbet sevdam dediğin gibi küçük olur ama poster gibi olmasın zaten kimse görmesin ikiniz bilin yeter gerçi,

hem sen almışın canım boşver güzel olmuşş böylee

oda doğru canım. evet ben seviyorum bunları.inşallah kendime de yaptırcam düğünden sonra aynı ortam beraber takmak için opuyorumnanaktan

Kızlar bana tv ünitesi rengi için öneride bulunun. Oturma odam da kırmızı köşe koltuk olcak, bazı yastıklar siyah. Tv ünitesi ve sehpa yapılcak ne renk uygun olur sizce CADIARZU

zannımca siyah en uygun olurr yerimseniben

Yaaa beğendiğimiz halılar da krem-siyah-kırmızı üçlüsü hep. Ya da krem yerine içinde beyaz olan. nişanlım da siyah beyaz yaptırabiliriz dedi. Ben de siyah çok seviyorum aslında ama tozu beni korkutuyor :bbo:

Hayır canım, ben olduğu gibi kutuluyorum. Yeni evimde yıkanıp yerleştirilcek. Sonuçta kutularda yine tozlanır yerimseniben

dogru canım haklısın bugün bulaşık makinesi bağlanmadı diye bütün yemek takımlarını yıkayınca başka bi çıkar yolu bulmaya calıstım da kaydirigubbakcemile3

canım siyahını tozlanmayacak yerlere yaptır.mesela kapaklarını siyah yaptır geri kalan beyaz olsun ben öyle yaptırıyorum.siyahıda cam yaptırıyorum. daha kolay olsun diye ;)

canım siyahını tozlanmayacak yerlere yaptır.mesela kapaklarını siyah yaptır geri kalan beyaz olsun ben öyle yaptırıyorum.siyahıda cam yaptırıyorum. daha kolay olsun diye ;)

Ben de öyle düşündüm aslında dedim kapaklar siyah cam olsun, gövde beyaz kaydirigubbakcemile5 Salonumdaki de öyle hemen hemen aynı olcak. Ahhh bu tozlar kaydirigubbakcemile3

Ben de öyle düşündüm aslında dedim kapaklar siyah cam olsun, gövde beyaz kaydirigubbakcemile5 Salonumdaki de öyle hemen hemen aynı olcak. Ahhh bu tozlar kaydirigubbakcemile3

ben en uygun bu yöntemi buldum canım.benim salonda siyah-beyaz-kırmızı oluyor inşallah.en az bu şekilde toz gözükür :d

Benim de oturma odam bu tonlarda olcak kaydirigubbakcemile5 Koltukların kırmızı mı? Ekledin mi fotoları mobilyaların

evet canım eklemiştim. yok canım koltuklar siyah deri ve kadife- kırlentleri kırmızı-beyaz-siyah. halı kırmızı zemin üzerine beyaz siyah. perde de beyaz üzerine siyah-kırmızı.

2 gündür yoktum baya geriden geliyorum kaydirigubbakcemile3

bunebu ya ben bi model beğendim siemenste 390 tl özellikleri süper oda kırmızı.acaba çokmu pahalı dedim ama 500küsürden düşmüş o fiyata.emin olamadım bi türlü CADIARZU

canım benim de siemens hani 100.yıla özel olan kırmızıdan. Nakit 330'a aldım.

cuma akşamı çok gergindim bilen biliyor kızlar
sevgilim geldi beni şirketten aldı
gittik

(beggingin four seasons bahçesindeki nikah töreninde gelin ve damadın nikah masasına yürüyüş şarkısı olduğunu ve tesadüfen ben onlarla aynı anda evet dediğim için onların havai fişeklerinin benim evetimle aynı ana denk geldiğini söylesem mi acaba)

:roflol::roflol::roflol: Ne de güzel anlatmışsın çok güldüm yaaa

URL=http://img193.imageshack.us/i/adszppw.png/][IMG]

alıntı: hürriyet gazetesi
[/QUOTE]

[COLOR="red"][B]Ben böyle her tarafı dantel gelinlik sevmiyorum perde gibi[/B][/COLOR] :tomato:

[quote="bktbb, post: 7593477"]oldu pashminacım sırf güpür.açıkçası ben aşağı kadar güpür sevmiyorum[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile5

[quote="sinay21, post: 7593784"][B] çarşamba günü evime tekrar gidicem o zaman makinemle gidip size her bişiciğimi ayrı ayrı çekip göstercem nasip kısmetse tabi :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:[/B][/QUOTE]

[B][COLOR="Red"]Canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. O evde hep huzurla,mutlulukla en önemlisi sağlıkla yaşayın inş. Ben de heyecanla evini bekliyorum yerimseniben[/COLOR][/B]

Son düzenleme:
Back
X