• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cenazeye yalnız gönderen kocanın tribe devamı

Eşinin ailene bı derece kızmasının sebebi nedir? Ailesine küfür mü edildi? Adam yerine mi koymadılar? Dedikodusunu ettiklerini mi duymuş? Konuyu bilmediğimizden ne desek boş. Açıkça söyleyim bu sebepler varsa eşimin yanında olurdum ama kendi kendine kaşlarınjn altında gözleri var diye yapıyorsa sen daha çok çekersin. Ben olsam çocuk yokken çoktaaan bırakırdım

Eşinin ailene bı derece kızmasının sebebi nedir? Ailesine küfür mü edildi? Adam yerine mi koymadılar? Dedikodusunu ettiklerini mi duymuş? Konuyu bilmediğimizden ne desek boş. Açıkça söyleyim bu sebepler varsa eşimin yanında olurdum ama kendi kendine kaşlarınjn altında gözleri var diye yapıyorsa sen daha çok çekersin. Ben olsam çocuk yokken çoktaaan bırakırdım

Tamam bu sebepler varsa yanında olursunuz ama eşiniz sizi de görmezden gelse böyle bi durumda yine öyle der misiniz?

Merhaba,

Daha önce konu açmıştım. Eşim ailemle küs olduğu için beni yalnız göndermişti babaannemin cenazesine başka şehire. Hadi asla haklı değil de bir nebze gelmeyebilir denmişti ama duyar duymaz beni yanız bırakıp oyun oynayıp birgün sonra ben yalnız gidip iki gün sonra dönene kadar ne aradı ne sordu. Öldün mü kaldın mı bile demedi ve bu kabul edilemez demiştik.

Kendisiyle konuştum bunun kabul edilemez oldugunu evliliğe devam ediyorsa kendi katılmasa bile ölüm hastalık gibi durumlarda en azından benimle birlikte gelmesi gerektiğini konuştum. Israrla hayır ben gelmem modunda. E bu ölüm her zaman hayatımızda. Hadi bunda kendim gidebildim Allah korusun çok kötü olup yalnız gidemeyeck olursam diyorum doğru düzgün cvp bile vermedi. Dedim ben göze alamıyorum herkes esiyle beni düşün dayanamıyorum eksikliğini hissediyorum ama sonuç yok. O zaman benden bitti dedim ve ayrılmaya karar verdim. Eşyalarımı bile toplamaya başladım.

Tabi bu aralar psikolojim bozuk. Fikrine güvendiğim bir iki kişiyle konusunca daha da çelişkiye düştüm. Zamanla düzelir mi konusunu göze alamıyorum açıkçası aşırı kindar. Asla unutmaz. Hadi kötü günde geldi diyelim bayrama düğüne asla gelmes gibi hissediyorum.

Bir yıl oldu evleneli. Çalışıyorum. Çocuk yok. Ailem arkamda. Ancak bir yandan da evim,düzenim,binbir özenle seçtiğim eşyalarım,komsularım. Yani ayrılığın getirdiği o gelgitleri mi yaşıyorum bilmiyorum. Net düşünemiyorum ama bir yola da girdim.

Ha öncesinde bu durumdan önce iyi miydiniz derseniz bi iyi bi kötü devam ediyorduk herşey süperdi diyemem ki çogu evlilikte olur gelgitler diye düşünüyorum.Ama tabi adamın kendine odaklı hayat tarzından dolayı krize girdiğim zamanlar çok oluyordu.

Herşeyin hayırlısı diyorum eğer ayrılmam hayırlıysa engel çıkmasın eğer devam etmem hayırlıysa da bişey olur ve kalır diyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz? Yardımcı olursanız sevinirim kafamı karıştırmadan lütfen. Şimdiden teşekkürler.
Ölümden daha kötü bşr şey yoktur.. Benm cenazemde yanımda olmayan hiç olmasın daha iyi

Bence ortada başka bir neden var ancak konu sahibi anlatmıyor. Kimse kimsenin ölüsüne böyle bir nedenden dalga geçer gibi muamele yapmaz
Ben de gariseyerek takip ediyorum konuyu :KK64: konu sahibinin eşine "anam ölse gelirmisin ...babam olse gelirmisin...teyzem ölse gelir misin ?" diye tek tek sormadigi kalmış ! Anlamadim nasıl bir tek taraflı aşk

Eşinin ailenle küs olma sebebini bi yazarsan daha netleşecek her şey...Neydi neden bu hale geldi aişenle arasında ne geçti bunu tarafsız şekilde yaz ama yazmıyorsun
Ben o konuyu açık açık yazmak istemiyorum şu an doğru da bulmuyorum öncelikle. Her ne olduysa sonuçta biz bu evliliğe devam ettik. E evliliğe devam ediliyorsa gerekleri yapılmalı değil mi? Bu açıdan bakın istiyorum

Sorun eşinizin babannenizin rahmetli olması karşısında sizinle ailenizin yanina cenazeye gitmemesi değil..eşinizin sizin aciniza karşı bir saygisinin ,merhametinin olmaması! Kaybinizin haberini aldığınızda İçeri geçip oyun oynamak yerine size sarılıp göz yaslarinizi silseydi bu boşluk duygusunu yaşıyor olur muydunuz? Acıyı da paylasamayacaksam bir hayat arkadaşım var demem! İyi günümde herkes benle güler eğlenir ..bana eş dar günümde lazım

Çok güzel yorum

Konu sahibinin eşinin konu sahibini sevdiğini düşünmüyorum. Sevseydi merhamet ederdi.

Evliliği biten hangi kadın üzülmez ki? Herkes mutlu olmak hayaliyle evlenir, hayal kırıklığı yaşarsa üzülür. Düzenine alışmaya başlamışken yeniden düzen kuracaksın belki buda kaygılandırıyor seni.
Ama şu saydıklarımın hepsi max bir senede (belki sürmez bile) atlatılacak şeyler.
Ama mutsuz olduğun bir evlilik ömür boyu huzur vermeyecek. Ailen evine gelmek istese gelemeyecek üzüleceksin, varsa kardeşin evlenecek yine yalnız kalacaksın, ailen/çocukların ve eşinle mutlu bir pazar kahvaltısı yapamayacaksın, Allah korusun annen yada baban hastalansa istediğin kadar ilgilenemeyeceksin, yapmak istediğinde büyük bir sorunu çözmen/aşman gerekecek, çok sevdiğin bir akraba düğününe yalnız bir kadın gibi tek gideceksin. Yanında seni tamamlamayan, zor gününde kinini unutmayan, yalnız bırakan bir eş hayatında neden olsun ki. Evlilik sadece çoğalmak için mi var?

Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner demişler. Belki eşinde bir kayıp yaşayacak. O zaman senden yanında olmanı nasıl isteyecek? Yada sen için alarak yapacak mısın?
Kendini eleştirmeyen, sorgulamayan ve utanmayan insandan korkacaksın, beklentin olmayacak, uzun uzun cümleler kurmayacaksın. Ha duvara ha ona konuşmuşsun, ikisi de aynı.

Evliliği biten hangi kadın üzülmez ki? Herkes mutlu olmak hayaliyle evlenir, hayal kırıklığı yaşarsa üzülür. Düzenine alışmaya başlamışken yeniden düzen kuracaksın belki buda kaygılandırıyor seni.
Ama şu saydıklarımın hepsi max bir senede (belki sürmez bile) atlatılacak şeyler.
Ama mutsuz olduğun bir evlilik ömür boyu huzur vermeyecek. Ailen evine gelmek istese gelemeyecek üzüleceksin, varsa kardeşin evlenecek yine yalnız kalacaksın, ailen/çocukların ve eşinle mutlu bir pazar kahvaltısı yapamayacaksın, Allah korusun annen yada baban hastalansa istediğin kadar ilgilenemeyeceksin, yapmak istediğinde büyük bir sorunu çözmen/aşman gerekecek, çok sevdiğin bir akraba düğününe yalnız bir kadın gibi tek gideceksin. Yanında seni tamamlamayan, zor gününde kinini unutmayan, yalnız bırakan bir eş hayatında neden olsun ki. Evlilik sadece çoğalmak için mi var?

Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner demişler. Belki eşinde bir kayıp yaşayacak. O zaman senden yanında olmanı nasıl isteyecek? Yada sen için alarak yapacak mısın?
Kendini eleştirmeyen, sorgulamayan ve utanmayan insandan korkacaksın, beklentin olmayacak, uzun uzun cümleler kurmayacaksın. Ha duvara ha ona konuşmuşsun, ikisi de aynı.

Çok güzel yazmışsınız, çok teşekkür ederim. Ben zaten zor durumda olduğumu belirttim. Keşke diğer bazı üyeler de beni iğnelemek yerine içinde bulunduğum durumu anlasa...

Çok güzel yazmışsınız, çok teşekkür ederim. Ben zaten zor durumda olduğumu belirttim. Keşke diğer bazı üyeler de beni iğnelemek yerine içinde bulunduğum durumu anlasa...
Çok takma canı sıkılıp burada polemiğe girip, eğlenmeye çalışan tipler var burda malesef. Bu tipler kendileri aynı şeyi yaşasa ortalığı yakar.

Çok takma canı sıkılıp burada polemiğe girip, eğlenmeye çalışan tipler var burda malesef. Bu tipler kendileri aynı şeyi yaşasa ortalığı yakar.
Ya da kendileri bıçak gibi kesip atabilirler mi acaba ben de merak ediyorum. Herhalde bu tipler bi olay yaşadıkları günün ertesi dava açıyolar...

Back