- 19 Şubat 2025
- 43
- 10
- 3
- 20
- Konu Sahibi Blc sevval123
-
Yumurtalıkların kist yapmış olabilir mi benim soldaki yapmış ve iç kanama yapıyor şuan gebeliğimde 5+1 deyim zararı yokmuş ama çok ağrın olacak ve şiddetli olacak dedi doktorSadece tek farkı geçen ay çok şiddetliydi 12. güne kadar her gün kasık ağrısı çektim yeri geldi yürüyemedim oturamadım bel ağrım falan da vardı bayağı şiddetliydi bu ay diğer aya göre daha farklıydı sadece ara sıra girip çıkıyor mesela hatırlıyorum geçen ay iğneden sonra yumurtanın çatladığını görmüştüm akıntıdan bilmiştim ama bu ay iğneden sonra bir çatlama akıntısı görmedim galiba her iğne farklı etki gösteriyor onu anladım
Ana gebe misin yaaa kan verecektinYumurtalıkların kist yapmış olabilir mi benim soldaki yapmış ve iç kanama yapıyor şuan gebeliğimde 5+1 deyim zararı yokmuş ama çok ağrın olacak ve şiddetli olacak dedi doktor
Walla kuşum benim zaten 1 taneydi yumurtam oda kist olduysaYumurtalıkların kist yapmış olabilir mi benim soldaki yapmış ve iç kanama yapıyor şuan gebeliğimde 5+1 deyim zararı yokmuş ama çok ağrın olacak ve şiddetli olacak dedi doktor
Canım benim iğnenin 16. Günü . Sen bişey görüyormusun?Walla kuşum benim zaten 1 taneydi yumurtam oda kist olduysaben ne edeyim kuşum senin de 26. Saati değerlendirmiştiniz sadece demi iğneden sonra
Evet hamileymişimAna gebe misin yaaa kan verecektin
BanaCanım benim iğnenin 16. Günü . Sen bişey görüyormusun?
24.saat akşam üstü 4.30 da iğne olmuştun ertesi gün akşam üstü 4.30 da değerlendirdikWalla kuşum benim zaten 1 taneydi yumurtam oda kist olduysaben ne edeyim kuşum senin de 26. Saati değerlendirmiştiniz sadece demi iğneden sonra
Görünmüyor gibi ama kan ver derim ben bir gün gördüm bir gün görmedimCanım benim iğnenin 16. Günü . Sen bişey görüyormusun?
TeşekkürlerGörünmüyor gibi ama kan ver derim ben bir gün gördüm bir gün görmedim
İgneden sonra kaçıncı gün başladınız gebelik testi yapmaya ?Görünmüyor gibi ama kan ver derim ben bir gün gördüm bir gün görmedim
Benimde bugün 8.günüm sabah yaptım pozitifti bu şekilde devam eder inşallah umutla bekliyorumBir hafta sonra yaptım doktorum şimdi yapma adetin geçince yap dedi 15. Günümde pozitif 16.negatif 19.günümde tekrar pozitif gördüm
15.güne kadar devam edebilir. İnşallah vardırBenimde bugün 8.günüm sabah yaptım pozitifti bu şekilde devam eder inşallah umutla bekliyorum
Ama test yapma adetin geçsib kan aldır benceBenimde bugün 8.günüm sabah yaptım pozitifti bu şekilde devam eder inşallah umutla bekliyorum
Evde 12 tane testim vardı her gün birer tane yapıyım diye düşündümAma test yapma adetin geçsib kan aldır bence
O zaman 10. Gününde 14. Gününde ve 18.gününde yapmanı tavsiye ederimEvde 12 tane testim vardı her gün birer tane yapıyım diye düşündüm
Tamam o şekilde yapıyım o zaman. Sizin iğneden sonra çok belirgin belirtileriniz oldu mu ?O zaman 10. Gününde 14. Gününde ve 18.gününde yapmanı tavsiye ederim
Gebelik belirtisi olarak kasık ağrım belden ayağıma kadar ağrı oldu sabah bulantılarım vardı birde hala da öyle şuan ekstra halsizlik eklendi şuanTamam o şekilde yapıyım o zaman. Sizin iğneden sonra çok belirgin belirtileriniz oldu mu ?
Testleriniz hep pozitif miydi ?Gebelik belirtisi olarak kasık ağrım belden ayağıma kadar ağrı oldu sabah bulantılarım vardı birde hala da öyle şuan ekstra halsizlik eklendi şuan
3 kere yaptım bu şekildeydi.Bir hafta sonra yaptım doktorum şimdi yapma adetin geçince yap dedi 15. Günümde pozitif 16.negatif 19.günümde tekrar pozitif gördüm
Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı uğurlu olsun rabbim nazarlardan korusun inlshEvet hamileymişimallahım bana bağışlasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?