• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlama iğnesi 13.gün negatif bakar mısınız

Insallah canim senin güzel haberlerini aliriz değer böyle

Eklentiler

• Screenshot_20250131-214913_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20250131-214913_e-Nabz.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 123
Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum sizlere 18 Ocak cumartesi günü çatlama iğnesi vuruldum pazar ve pazartesi günü ilişki önerdi sonrasında gün aşırı dedi doktorum ama biz 12. Ve 36. Saati değerlendirdikten sonra 1 hafta ilişki olmadı vurulduğum günü sayarsak bugün 13. gün iğne vurulduğumuz günü sayıyor muyuz bilmiyorum ama test yaptım resimdeki birincide gölge görünce 2. Yaptım ama negatif çıktı yarın tekrarlayacağım pozitife döner mi yoksa ümidimi kesmeli miyim
kesme ümidini ben de ilk çocuk da 15 gün yaptım çıkmadı 18 de kan verdim çok düşüktü değerim ama oldu geç döllenme olmuş şimdi ikinci ye deniyorum 28 ocakta iğne oldum beklemeyeyim

kesme ümidini ben de ilk çocuk da 15 gün yaptım çıkmadı 18 de kan verdim çok düşüktü değerim ama oldu geç döllenme olmuş şimdi ikinci ye deniyorum 28 ocakta iğne oldum beklemeyeyim
Ya İnan böyle bir tarafım diyor belki geç de öğlen midir belki daha 2 haftalık bile yok çünkü hesaplamama göre çok küçük olduğu için testlerde çıkmıyordur diyor ağrım var çünkü bir yanım diyor ki yani o kadar kişinin çıkmış senin niye çıkmasın böyle test yapmadan önce hep diyordum bu ay olmazsa öbürümüzdeki ay olur sonra böyle tek Çizi görünce diyorum ya yapmayacağım gitmeyeceğim tedaviye ümidimi kesiyorum bir an hayal kırıklığı çok kötü ya

Benimki de negatif kızlar öbür aya inşallah
Galiba ben de negatif olurum 6 Şubat'ı bekleyeceğim ya ben de şey çok istedim bu ay hani 6 Şubat'ta eşimin doğum günüydü dedim doğum günü hediyesi olarak bu haberi veririm o yüzden hep ümit etmiştim şansıma çok dua ettim ama nasip değil herhalde bana da bu ay siz de üzülmeyin İnşallah önümüzdeki aya hayallerimiz Bir de çok stres yapmayalım elimizden geldikçe

Insallah canim senin güzel haberlerini aliriz değer böy

Insallah canim senin güzel haberlerini aliriz değer böyle
Olsun ya sağlık olsun nasip değilmiş ama üzülmüyoruz elimizden geldikçe moralimizi yüksek tutmaya çalışıyoruz özellikle Şubat ayı gebeliği için bu ay elimizden geldikçe stresten ve sinirden Uzak kalmaya ve düşünmemeye gayret göstereceğiz ve ben ilk çocuğumda 6 ayda hamile kaldım ama böyle şey olmuyordu kafama takıyordum hemşirem dedi ki hamile kalmadan bir ay önce çok stres yapma düşünmemeye çalış bak çok stres yaptığın için olmuyor dedi gerçekten de o ay hiç düşünmedim hiç aklıma bile getirmedim diyebilirim sonra 4 gün gecikti ben normal falan diye düşündüm öyle bir test yapayım dedim pat diye çıkmıştı mesela o yüzden İnşallah hepimiz stresten sinirden uzak kalarak bir hamilelik planlayalım

Olsun ya sağlık olsun nasip değilmiş ama üzülmüyoruz elimizden geldikçe moralimizi yüksek tutmaya çalışıyoruz özellikle Şubat ayı gebeliği için bu ay elimizden geldikçe stresten ve sinirden Uzak kalmaya ve düşünmemeye gayret göstereceğiz ve ben ilk çocuğumda 6 ayda hamile kaldım ama böyle şey olmuyordu kafama takıyordum hemşirem dedi ki hamile kalmadan bir ay önce çok stres yapma düşünmemeye çalış bak çok stres yaptığın için olmuyor dedi gerçekten de o ay hiç düşünmedim hiç aklıma bile getirmedim diyebilirim sonra 4 gün gecikti ben normal falan diye düşündüm öyle bir test yapayım dedim pat diye çıkmıştı mesela o yüzden İnşallah hepimiz stresten sinirden uzak kalarak bir hamilelik planlayalım
Doktora attım daha erken bekleyelim şuan negatif diyemeyiz dedi

Galiba ben de negatif olurum 6 Şubat'ı bekleyeceğim ya ben de şey çok istedim bu ay hani 6 Şubat'ta eşimin doğum günüydü dedim doğum günü hediyesi olarak bu haberi veririm o yüzden hep ümit etmiştim şansıma çok dua ettim ama nasip değil herhalde bana da bu ay siz de üzülmeyin İnşallah önümüzdeki aya hayallerimiz Bir de çok stres yapmayalım elimizden geldikçe
Ayy ciddimisin benim eşiminde doğum günü 10 gün sonra aynı şeyleri düşünmüştüm. Nasip değilmiş ama senin daha vaktin var bekle bakalım bi kaç gün regl olmazsan tekrarlarsın ama cokta ümitlenme sonra tekrar hayal kırıklığı oluyor. Rabbim hayırlısını sağlıklısını kolaylıkla versin inşallah

Kızlar merhaba 20 ocakta ovitrelle vuruldum ve doktorum 36 saat sonra 3 gün üst üste, daha sonra birer gün aralıkla 3 gün daha ilişki önerdi. 2 şubatta dayanamayıp test yaptım ve negatif çıktı. Beklenen adet tarihim 9-10 şubat. Günler geçmiyor sanki. Tekrar test yapmaya korkuyorum sanırım eğer adetim gecikirse yapacağım. Benim gibi ilk negatif çıkıp sonradan pozitif olan var mı acaba

Kızlar merhaba 20 ocakta ovitrelle vuruldum ve doktorum 36 saat sonra 3 gün üst üste, daha sonra birer gün aralıkla 3 gün daha ilişki önerdi. 2 şubatta dayanamayıp test yaptım ve negatif çıktı. Beklenen adet tarihim 9-10 şubat. Günler geçmiyor sanki. Tekrar test yapmaya korkuyorum sanırım eğer adetim gecikirse yapacağım. Benim gibi ilk negatif çıkıp sonradan pozitif olan var mı acaba
Merhaba bende dün ovitrelle oldum. 36 saat sonra ilişki önerdi doktorum. Sizin durumunuz nedir acaba ?

Ayyy inşallah olmazsınızz. İğne ne gibi etkiler yaptı sizde dün oldum ben ama bugün vücudumda bir ağrı var iğneden mi bilemedim
Ay innşallahh🌸 ilk gün hafif bir kasık ağrım oldu ama 2. Ve 3. Gün çok şiddetli kasık ağrım oldu. İğneden 36 saat sonra ilişki önermişti doktorum ve ilk ilişkimizde karnımda çok baskı hissettim ağrılı bir ilişki oldu. Yani bir kaç gün kasık ağrım devam etti onun haricinde başka bir ağrım olmadı

Ay innşallahh🌸 ilk gün hafif bir kasık ağrım oldu ama 2. Ve 3. Gün çok şiddetli kasık ağrım oldu. İğneden 36 saat sonra ilişki önermişti doktorum ve ilk ilişkimizde karnımda çok baskı hissettim ağrılı bir ilişki oldu. Yani bir kaç gün kasık ağrım devam etti onun haricinde başka bir ağrım olmadı
Benim 36. Saat bu akşam oluyor. Vücudumda genel bir ağrı var kas ağrıları gibi. Peki 3 gün üst üste mi değerlendirdiniz gün aşırı mı? Ve ilk kez mi tedaviye başladınız acaba

Benim 36. Saat bu akşam oluyor. Vücudumda genel bir ağrı var kas ağrıları gibi. Peki 3 gün üst üste mi değerlendirdiniz gün aşırı mı? Ve ilk kez mi tedaviye başladınız acaba
İlk kez tedaviye başladım ve letu kullanıp ovitrelle oldum. Doktorum 3 gün üst üste önerdi ve daha sonra gün aşırı olarak 3 gün daha önerdi. Biz 3 gün üst üste değerlendirdik. O kasık ağrımın kesinlikle çatlamanın etkisi olduğunu düşünüyorum. Eğer eşin sperm testi verdiyse ve herşey normalse üst üste değerlendirmenizi öneririm çünkü doktorum o şekilde yönlendirdi bizi

Back