• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlama iğnesi 13.gün negatif bakar mısınız

Ben de biraz daha bekleyim o zaman canım. 2 güne regl olmazsam tekrar bakarım. Kasık bölgesinde ara sıra batmalar oluyor. Sizde de benzer oluyor muydu?
İgenin oldugu günden 12. Güne kadar kasik bel ağrısı devam etti bak dün vuruldum iğne suan kaşık ve bel ağrısı var

Kızlar ben bu ay tekrar letu kullandım iğnemi aldım ama doktora gidemeyeceğim. Bu ay sağlık ocağına gidip iğnemi yaptırmayı düşünüyorum, bir sıkıntı olur mu sizce? Yani yumurtamın kaç mm olduğunu öğrenmeden yaptıracağım, ama Geçen ay 11. gün kontrole gittiğimde 18mm olmuştu o zaman iğnemi vurdurmuştum, bu ayda yine 11. Gün yaptırsam diyorum fikriniz nedir

Kızlar ben bu ay tekrar letu kullandım iğnemi aldım ama doktora gidemeyeceğim. Bu ay sağlık ocağına gidip iğnemi yaptırmayı düşünüyorum, bir sıkıntı olur mu sizce? Yani yumurtamın kaç mm olduğunu öğrenmeden yaptıracağım, ama Geçen ay 11. gün kontrole gittiğimde 18mm olmuştu o zaman iğnemi vurdurmuştum, bu ayda yine 11. Gün yaptırsam diyorum fikriniz nedir
Yok kuzum git doktora öyle vurulur büyüklüğünü bilmeden vurulma

Kızlar ben dün ovitrelle iğnemi oldum geçen ay aşırı kasık ağrım oldu, çatladığımı tam hissettim yani ama bu sefer hiç ağrım yok anlamadım neden böyle olduğunu yaşayan var mı acaba

Kızlar ben dün ovitrelle iğnemi oldum geçen ay aşırı kasık ağrım oldu, çatladığımı tam hissettim yani ama bu sefer hiç ağrım yok anlamadım neden böyle olduğunu yaşayan var mı acaba
Vallahi aşkım herkes de ağır olmuyor ben de aynı şekilde geçen ay çok ağrı çektim ilk iğlendi bu 2 iğnem geçen ay ki kadar bir ağrım yok yani bunu kafana takma

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum ovitrelle 3.kez vuruldum 10.günümde beklemedeyim. Eğer olmazsa 4.kez vuruyolar mı yoksa tüp bebeğe mi yönlendiriyorlar öyle birşey okumuştum ama doğrumu bilemedim

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum ovitrelle 3.kez vuruldum 10.günümde beklemedeyim. Eğer olmazsa 4.kez vuruyolar mı yoksa tüp bebeğe mi yönlendiriyorlar öyle birşey okumuştum ama doğrumu bilemedim
İnşallah bu sefer pozitif sonuç alırsın bebeğim vallahi kendi doktorun bana 6 kez hakkın var dedi yani 6 kez yine vurulacaktım 6. da olmazsa aşılamaya gönderecek seninde büyük ihtimalle öyledir tüp bebek değil aşılamaya gönderiyorlar

Back
X