Çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yaptınız

Kızlar maalesef şimdi kahverengi akıntım geldi sanırım adet olacagım bu ay da olmadı vardır bir hayır belkide

Aşkım 12. Gün geçiyormuş iğnenin etkisi ama elinde fazla test yap için rahat etsin ama doğru sonucu 13. Gün de de alabilirsin

İnşallah canım çok üzüldüm
İnsanın elinde değil üzülüyo bende o yollardan geçtim o yüzden sizi çok iyi anlayabiliyorum ama hep dua ettim ısrarla umudumu hiç yitirmedim ne kadar çok üzülürsem üzüleyim dedim rabbim sen kuluna merhametlisin elbet vardır bir bildiğin hep içimi öyle rahatlattım

Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah hala adetımın 2. Günü oldu bel agrısı adet olacagım hıssı var ama kahverengi lekelenmem var hala su gibi ara ara uzayan akıntıya dönuyor. İnşallah yerleşmedir

Kızlar hala sökülme olmadi kahverengi akıntı devam edıyor. Kan verdım lütfen dualarızı bekliyorum

Test verdım canım 0,31 negatif doktor gebelık yok dedi. Adet olmayı bekleyeceğim artık

Merhaba hanımlar bugün ovıtrelle sonrası 17.günüm ve yarın BAT günüm dün kan testi verdim 584.11 beta hcg değerim ama bugün idrar testi yaptım bir şey çıkmadı pazartesi tekrar kan vericem. Böyle olan varsa yazabilir mi ?

İnlsh hayırlı sonuçlar alırsın kızım bende letu kullaniyordum onu bıraktım femara kullanıyorum bu 2. İğnem geçen ay olmadı malsef göbek deligimin kenarında ağrı var senjnde var mı
Amiin inşallah hepimiz kavuşuruz sağlıcakla istediğimize Yok benim bugün 9.günüm işte ama bugün aşırı derecede kasığımda ve karnımda ağrı var 2 gündürde belim şok ağrıyodu o geçti şimdide kasığım ağrıyor test yapsam
Aşkım 12. Gün geçiyormuş iğnenin etkisi ama elinde fazla test yap için rahat etsin ama doğru sonucu 13. Gün de de alabilirsin

Ya İnşallah vardır çok mutlu olurum varsa dualarım seninle yani benim aşkım 12 güne kadar hep sürdü yani geçen ay iğne vurulduğundan beri 12 güne kadar hep bir kasık ağrım bel ağrım vardı hiç geçmemişti gündelik hayatta gerçekten kendimi zorluyordu 12 günden sonra geçti iğnenin herhalde mesela bu ay kasık ağrım oldu ama geçen ay ile aynı değil yani doğru sonucu 13 14 günde alabilirsin 12 günden sonra gözlerine bakalım gün geçtikçe hafifliyor mu özellikle 12 günden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…