- Konu Sahibi Blc sevval123
-
Adet oldunuz mu merak ettimEvet yarın adet gunum zaten 2-3 gün daha bekliyim olmazsam kan verırım
Tabi ki de vardır bi hayır umudunuzu hiç kaybetmeyin ısrarla dua edin rabbim tez zamanda hayırla verecektirKızlar maalesef şimdi kahverengi akıntım geldisanırım adet olacagım bu ay da olmadı vardır bir hayır belkide
Hayır bugun olmam gerekiyordu fakat kahverengi akıntım var şu an sabahtan berı devam edıyorAdet oldunuz mu merak ettim
İnşallah canım çok üzüldümTabi ki de vardır bi hayır umudunuzu hiç kaybetmeyin ısrarla dua edin rabbim tez zamanda hayırla verecektir
Aşkım 12. Gün geçiyormuş iğnenin etkisi ama elinde fazla test yap için rahat etsin ama doğru sonucu 13. Gün de de alabilirsinAmiin inşallah hepimiz kavuşuruz sağlıcakla istediğimizeYok benim bugün 9.günüm işte ama bugün aşırı derecede kasığımda ve karnımda ağrı var 2 gündürde belim şok ağrıyodu o geçti şimdide kasığım ağrıyor test yapsam mı yapmasammı kararsızım iğnenin etkisi geçmiş misir bilmiyorum
İnsanın elinde değil üzülüyo bende o yollardan geçtim o yüzden sizi çok iyi anlayabiliyorum ama hep dua ettim ısrarla umudumu hiç yitirmedim ne kadar çok üzülürsem üzüleyim dedim rabbim sen kuluna merhametlisin elbet vardır bir bildiğin hep içimi öyle rahatlattımİnşallah canım çok üzüldüm
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahİnsanın elinde değil üzülüyo bende o yollardan geçtim o yüzden sizi çok iyi anlayabiliyorum ama hep dua ettim ısrarla umudumu hiç yitirmedim ne kadar çok üzülürsem üzüleyim dedim rabbim sen kuluna merhametlisin elbet vardır bir bildiğin hep içimi öyle rahatlattım
Test verdım canım 0,31 negatifİnsanın elinde değil üzülüyo bende o yollardan geçtim o yüzden sizi çok iyi anlayabiliyorum ama hep dua ettim ısrarla umudumu hiç yitirmedim ne kadar çok üzülürsem üzüleyim dedim rabbim sen kuluna merhametlisin elbet vardır bir bildiğin hep içimi öyle rahatlattım
Rabbim önümüzdeki ay hayırla nasip etsin üzülmeyin olur muTest verdım canım 0,31 negatifdoktor gebelık yok dedi. Adet olmayı bekleyeceğim artık
Amiin inşallah hepimiz kavuşuruz sağlıcakla istediğimizeİnlsh hayırlı sonuçlar alırsın kızım bende letu kullaniyordum onu bıraktım femara kullanıyorum bu 2. İğnem geçen ay olmadı malsef göbek deligimin kenarında ağrı var senjnde var mı
Aşkım 12. Gün geçiyormuş iğnenin etkisi ama elinde fazla test yap için rahat etsin ama doğru sonucu 13. Gün de de alabilirsin
Ya İnşallah vardır çok mutlu olurum varsa dualarım seninle yani benim aşkım 12 güne kadar hep sürdü yani geçen ay iğne vurulduğundan beri 12 güne kadar hep bir kasık ağrım bel ağrım vardı hiç geçmemişti gündelik hayatta gerçekten kendimi zorluyordu 12 günden sonra geçti iğnenin herhalde mesela bu ay kasık ağrım oldu ama geçen ay ile aynı değil yani doğru sonucu 13 14 günde alabilirsin 12 günden sonra gözlerine bakalım gün geçtikçe hafifliyor mu özellikle 12 günden sonraAmiin inşallah hepimiz kavuşuruz sağlıcakla istediğimizeYok benim bugün 9.günüm işte ama bugün aşırı derecede kasığımda ve karnımda ağrı var 2 gündürde belim şok ağrıyodu o geçti şimdide kasığım ağrıyor test yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?