Gebeliğe Hazırlık Kızlar Klomen kullandım sonra ovitrelle iğnesi oldum 4. Gün pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar selam, sabah ilk iğnemi olucam. yan etkisini gördünüz mü hiç? süreciniz nasıl ilerlerdi. iğneyi kendiniz mi yaptınız? cevap evet ise, nasıl yaptınız?

Be
kızlar selam, sabah ilk iğnemi olucam. yan etkisini gördünüz mü hiç? süreciniz nasıl ilerlerdi. iğneyi kendiniz mi yaptınız? cevap evet ise, nasıl yaptınız?
Ben letu kullandım, ovitrellayi eşimle kendimiz vurmayı düşündük ama belki yanlış vururuz ne olur ne olmaz diye hastanede vurdurduk

Kızlar ben regl 3. Günümde Klomen başladım ondan sonra çatlatma iğnesi yapıldı ovitrelle. Bugün 4. Günü dün yaptığın testler apaçık direk çift çizgi çıktı bugün en son yaptığımda var ama biraz silik çıktı beta hcg yaptırdım hcg 86 çıktı doktoruma gittik evet görünüyor ama sen perşembe günü gel kesinleştirelim hamile gibi davran ağır şeyler sakın kaldırma ilişkiye sakın girme dedi perşembe gidicem bakıcak sizce var mıdır gebelik pozitif görünüyor
oteivilleyi iki 4 kez deneyimlemiş biri olarak söylüyorum üzülmeni istemem ama doktorun da bilgisiz galiba otriville ignesinde beta hcg var ve 10 güne kadar kanda pozitif çıkar yani iğnenin 4 gününde gebelik belli olmaz ve doktorlar iğne yaptığını biliyor ve 4 günü olduğunu biliyorsalar kan almazlar bende 1 martta iğne oldum iğnenin 12 . günü kan verdim 2.20 çıktı yani gebelik yok içim rahat etmedi 14 gün verdim beta 8 çıktı 16 gün 24 18 gün 108 çıktı yani iki gün önce ilk çocuğumda da aynı oldu kesin olması için 14 günü bekle o zaman kan ver anlayamadığım nokta iğneden 4 gün sonra mı kan verdin neyin 4 günü adet gecikmesinin dördüncü günumu

hiç korkma acısız bişey 4 parmağını göbek deligine koy yap yan etkisi yok sadece kaşık ağrısı olur zaten 1 buçuk gün yanı 36 saat sonra akıntı gelir akıntı geldi ise catlamıstır

Be
Ben letu kullandım, ovitrellayi eşimle kendimiz vurmayı düşündük ama belki yanlış vururuz ne olur ne olmaz diye kendi

hiç korkma acısız bişey 4 parmağını göbek deligine koy yap yan etkisi yok sadece kaşık ağrısı olur zaten 1 buçuk gün yanı 36 saat sonra akıntı gelir akıntı geldi ise catlamıst

hiç korkma acısız bişey 4 parmağını göbek deligine koy yap yan etkisi yok sadece kaşık ağrısı olur zaten 1 buçuk gün yanı 36 saat sonra akıntı gelir akıntı geldi ise catlamıstır
evet cidden hiç acısız yaptım ama beni biraz sarstı. ilk 1 saatten sonra garip hissetmeye başladım, 2 saat sonrada mide bulantısı ve kusma yaşadım. çatlayıp çatlamadığını ovulasyon kitleriyle takip etmem mümkün mü acaba?

evet cidden hiç acısız yaptım ama beni biraz sarstı. ilk 1 saatten sonra garip hissetmeye başladım, 2 saat sonrada mide bulantısı ve kusma yaşadım. çatlayıp çatlamadığını ovulasyon kitleriyle takip etmem mümkün mü acaba?
edebilirsin ama önemli değil uğraşmaya gerek yok 30 36 saat arasında catlıyır kesin yani bu saatlerde ilişki olsun sonra da gün aşırı hergun yapmayın

edebilirsin ama önemli değil uğraşmaya gerek yok 30 36 saat arasında catlıyır kesin yani bu saatlerde ilişki olsun sonra da gün aşırı hergun yapmayın
bi sorum daha var aslında. tecrübe ettiniz mi bilmiyorum, ben çatlatmayı ovülasyon testleriyle takip ediyorum. 2 gündür testim pozitif. yani iğneyi yaptığım gün ve bugün. çatlama olduğunda negatife döner mi? yoksa hormon gereği bir süre daha pozitif kalır mı?

bi sorum daha var aslında. tecrübe ettiniz mi bilmiyorum, ben çatlatmayı ovülasyon testleriyle takip ediyorum. 2 gündür testim pozitif. yani iğneyi yaptığım gün ve bugün. çatlama olduğunda negatife döner mi? yoksa hormon gereği bir süre daha pozitif kalır mı?
İğne olunca ovulasyon testi ile takip önerilmiyor pozitif çıkar

iğnede ovulasyın testine gerek yok

Back
X