- Konu Sahibi Blc sevval123
-
Yaa 23’nde evde test yaptım emin olamadım ikisindede sonradan silik çizgi çıktı ertesi gün akşamı kan verdim çok sınırda ama 15 çıktı bilmiyorum iğne etkisimidir yoksa varmıdır Cuma günü tekrar kan vericem bakalımm inşallah vardıır, teşekkür ederim bu arada kendinmiş gibi sevineceğini bildiğim içiin. Rabbim aratmasın darda koymasın hiçbirimizi amiinYa İnşallah vardır çok mutlu olurum varsa dualarım seninle yani benim aşkım 12 güne kadar hep sürdü yani geçen ay iğne vurulduğundan beri 12 güne kadar hep bir kasık ağrım bel ağrım vardı hiç geçmemişti gündelik hayatta gerçekten kendimi zorluyordu 12 günden sonra geçti iğnenin herhalde mesela bu ay kasık ağrım oldu ama geçen ay ile aynı değil yani doğru sonucu 13 14 günde alabilirsin 12 günden sonra gözlerine bakalım gün geçtikçe hafifliyor mu özellikle 12 günden sonra
Ya İnşallah vardır çok mutlu olurum gerçekten tabii ki de sevinirim sonuçta hepimiz hem cinsiz çok sevinirim çünkü annelik çok kutsal bir duygu Rabbim bütün anne olmayı hak eden iyi kalpli insanlara nasip etsin bu duyguyu bana da haber et varsa ben de yarın yapacağım inşallah testi dayanamadım bugün çok ağrım var aşırı derecedeYaa 23’nde evde test yaptım emin olamadım ikisindede sonradan silik çizgi çıktı ertesi gün akşamı kan verdim çok sınırda ama 15 çıktı bilmiyorum iğne etkisimidir yoksa varmıdır Cuma günü tekrar kan vericem bakalımm inşallah vardıır, teşekkür ederim bu arada kendinmiş gibi sevineceğini bildiğim içiin. Rabbim aratmasın darda koymasın hiçbirimizi amiin
Grip olduğumdan dolayı ilaç kullanamıyorum o yüzden sabah kan verdim bakalım gebelik varsa ilaç kullanamıcam yoksa eğer ilaç kullanıcam dayanamadım daha fazla çünkü. Sanada nasip olsun inşallah isteyen herkeseYa İnşallah vardır çok mutlu olurum gerçekten tabii ki de sevinirim sonuçta hepimiz hem cinsiz çok sevinirim çünkü annelik çok kutsal bir duygu Rabbim bütün anne olmayı hak eden iyi kalpli insanlara nasip etsin bu duyguyu bana da haber et varsa ben de yarın yapacağım inşallah testi dayanamadım bugün çok ağrım var aşırı derecede
Naptın canım test yaptın mı merak ettimİnşallah bebeğim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
HAmile olabilirsin bence 5+3 teyim bende hasta oldum daha yeni atlatıyorum
Gebelikte bağışıklık düştüğü için olabilir benceHAmile olabilirsin bence 5+3 teyim bende hasta oldum daha yeni atlatıyorum
Yok alamadım kuşum alabilirsem nöbetçi eczaneden gece alacamNaptın canım test yaptın mı merak ettim
Naptın kusumGrip olduğumdan dolayı ilaç kullanamıyorum o yüzden sabah kan verdim bakalım gebelik varsa ilaç kullanamıcam yoksa eğer ilaç kullanıcam dayanamadım daha fazla çünkü. Sanada nasip olsun inşallah isteyen herkeseSende haber et mutlaka inşallah vardırr
Güzel haberlerini bekliyoruzzzYok alamadım kuşum alabilirsem nöbetçi eczaneden gece alacam
İnşallah ya güzel haberlerle gelirim dua edin olur mu hamilelerin duası kabul olurmuşGüzel haberlerini bekliyoruzzz
Bu ay da elendim ben kuşum ilk defa yaptım bu testi ama ben buradayım diyor negatiflikGüzel haberlerini bekliyoruzzz
Keşke 2 test alsaydınBu ay da elendim ben kuşum ilk defa yaptım bu testi ama ben buradayım diyor negatiflik
Ya ben öbür testler gibi zannediyordum bunu da eve geldim açtım bu şekilde artık yapacak bir şey yok dedim yaptım hatta eşim dedi normalde her zaman negatif çıkacak derdi ilk defa pozitif çıkacağını hissediyorum dedi yine negatif İnşallah güvenilir bir testtirKeşke 2 test alsaydın
Max yazan yere yakın bir çizgi var gibi ilk defa gördüm tabi bu testlerden ama doğrumudur yanlış mı görüyorum bilmiyorumYa ben öbür testler gibi zannediyordum bunu da eve geldim açtım bu şekilde artık yapacak bir şey yok dedim yaptım hatta eşim dedi normalde her zaman negatif çıkacak derdi ilk defa pozitif çıkacağını hissediyorum dedi yine negatif İnşallah güvenilir bir testtir
Birde sabah erken saatte yapman yada idrarını çok tutup bu testi yapmış olsan daha etkili diye biliyorumMax yazan yere yakın bir çizgi var gibi ilk defa gördüm tabi bu testlerden ama doğrumudur yanlış mı görüyorum bilmiyorum
Yok aşkım o testin bitiş yeri baksanaMax yazan yere yakın bir çizgi var gibi ilk defa gördüm tabi bu testlerden ama doğrumudur yanlış mı görüyorum bilmiyorum
Evet ama yine de hala hasta olana kadar umudumuzu yitirmiyoruz bir şansımız daha varr bekle bakalımYok aşkım o testin bitiş yeri baksana
Birde sabah erken saatte yapman yada idrarını çok tutup bu testi yapmış olsan daha etkili diye biliyorum
Pazar regl olmam lazım senin hesaplamana göre de bugün olmam lazım pazar olmassam pazartesi günü yaparımBirde sabah erken saatte yapman yada idrarını çok tutup bu testi yapmış olsan daha etkili diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?