• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlama iğnesi 13.gün negatif bakar mısınız

İlk kez tedaviye başladım ve letu kullanıp ovitrelle oldum. Doktorum 3 gün üst üste önerdi ve daha sonra gün aşırı olarak 3 gün daha önerdi. Biz 3 gün üst üste değerlendirdik. O kasık ağrımın kesinlikle çatlamanın etkisi olduğunu düşünüyorum. Eğer eşin sperm testi verdiyse ve herşey normalse üst üste değerlendirmenizi öneririm çünkü doktorum o şekilde yönlendirdi bizi
Eşimde sperm sorunu yok çok şükür verdi o da testini daha öncesinde. Ama doktorum hep gün aşırı öneriyor. 3 gün üst üste yapmak bencede mantıklı. Bende letresan kullandım bikac kez ama iğne yapılmadı. İlk kez ovitrelle iğnemi yaptırdım. Hayırlı sonuçlar alırız inşallah 🌸

Eşimde sperm sorunu yok çok şükür verdi o da testini daha öncesinde. Ama doktorum hep gün aşırı öneriyor. 3 gün üst üste yapmak bencede mantıklı. Bende letresan kullandım bikac kez ama iğne yapılmadı. İlk kez ovitrelle iğnemi yaptırdım. Hayırlı sonuçlar alırız inşallah 🌸
İnşallahh🥰 hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah

Back