• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlama iğnesi 13.gün negatif bakar mısınız

İlk kez tedaviye başladım ve letu kullanıp ovitrelle oldum. Doktorum 3 gün üst üste önerdi ve daha sonra gün aşırı olarak 3 gün daha önerdi. Biz 3 gün üst üste değerlendirdik. O kasık ağrımın kesinlikle çatlamanın etkisi olduğunu düşünüyorum. Eğer eşin sperm testi verdiyse ve herşey normalse üst üste değerlendirmenizi öneririm çünkü doktorum o şekilde yönlendirdi bizi
Eşimde sperm sorunu yok çok şükür verdi o da testini daha öncesinde. Ama doktorum hep gün aşırı öneriyor. 3 gün üst üste yapmak bencede mantıklı. Bende letresan kullandım bikac kez ama iğne yapılmadı. İlk kez ovitrelle iğnemi yaptırdım. Hayırlı sonuçlar alırız inşallah 🌸

Eşimde sperm sorunu yok çok şükür verdi o da testini daha öncesinde. Ama doktorum hep gün aşırı öneriyor. 3 gün üst üste yapmak bencede mantıklı. Bende letresan kullandım bikac kez ama iğne yapılmadı. İlk kez ovitrelle iğnemi yaptırdım. Hayırlı sonuçlar alırız inşallah 🌸
İnşallahh🥰 hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah

Kızlar merhaba 20 ocakta ovitrelle vuruldum ve doktorum 36 saat sonra 3 gün üst üste, daha sonra birer gün aralıkla 3 gün daha ilişki önerdi. 2 şubatta dayanamayıp test yaptım ve negatif çıktı. Beklenen adet tarihim 9-10 şubat. Günler geçmiyor sanki. Tekrar test yapmaya korkuyorum sanırım eğer adetim gecikirse yapacağım. Benim gibi ilk negatif çıkıp sonradan pozitif olan var mı acaba
Walla kuzum ben 17 . Günde regl oldum sen iğne vurulduğun günden sayarak 14. Gün test yapman lazim bazen bazı durumlarda da 14 gün değil de 16 17 günde pozitif gören var mesela 14 günde negatif görmüş ama 17 günde ya da 16 günde pozitif Gören de var

Ayy ciddimisin benim eşiminde doğum günü 10 gün sonra aynı şeyleri düşünmüştüm. Nasip değilmiş ama senin daha vaktin var bekle bakalım bi kaç gün regl olmazsan tekrarlarsın ama cokta ümitlenme sonra tekrar hayal kırıklığı oluyor. Rabbim hayırlısını sağlıklısını kolaylıkla versin inşallah
Ben regl oldum maalesef bugün 5 günüm tekrar kullanmaya başladım ilacımı sende durumlar nasıl var mı bebiş

Ay innşallahh🌸 ilk gün hafif bir kasık ağrım oldu ama 2. Ve 3. Gün çok şiddetli kasık ağrım oldu. İğneden 36 saat sonra ilişki önermişti doktorum ve ilk ilişkimizde karnımda çok baskı hissettim ağrılı bir ilişki oldu. Yani bir kaç gün kasık ağrım devam etti onun haricinde başka bir ağrım olmadı
O normal ya ben de vurulduğum günden itibaren 10 güne kadar hep kasık ağrısı çekti bel ağrısı çektim 10 gün çok şiddetlendi 10 ve 11 gün çok şiddetli oldu sonra hafifledi sonuç negatif ama inşallah senin için pozitif olur

Ya kızlar benim Ocak ayındaki femara kullanıp çatlatma iğnesi olmuştu doktor 12 ve 36 saati önerdi sonra gün aşırı dedi ben 12 saat ve 36 saati değerlendirdim sonra bir hafta yapamadım acaba ondan mı olmadı diye düşünmeye başladım

Walla kuzum ben 17 . Günde regl oldum sen iğne vurulduğun günden sayarak 14. Gün test yapman lazim bazen bazı durumlarda da 14 gün değil de 16 17 günde pozitif gören var mesela 14 günde negatif görmüş ama 17 günde ya da 16 günde pozitif Gören de var
14. Günde test yaptım aşkım yine negatif çıktı şuan da 17. Günümdeyim, 4-5 gün önce regl belirtilerim oldu ama adet olmadım şuan da hiçbir belirtim yok ama kasığımda arada bir değişik bir his oluyo batma mı ağrı mı desem tarif edemediğim değişik bir şey. 10 şubat bat tarihim o zamana kadar adet olmazsam gidip kan vereceğim

14. Günde test yaptım aşkım yine negatif çıktı şuan da 17. Günümdeyim, 4-5 gün önce regl belirtilerim oldu ama adet olmadım şuan da hiçbir belirtim yok ama kasığımda arada bir değişik bir his oluyo batma mı ağrı mı desem tarif edemediğim değişik bir şey. 10 şubat bat tarihim o zamana kadar adet olmazsam gidip kan vereceğim
Naptın kuşum oldun mu regl

Aman çok kötü bir durum ya her ay belirti arıyoruz vücudumuzda ondan sonra da sonu hüsran oluyor İnşallah senin hüsran olmaz yani normalde araştırmıştım ben çatlama iğnesinden sonra 14 15 16 günde adet olunuyormuş ama

Aman çok kötü bir durum ya her ay belirti arıyoruz vücudumuzda ondan sonra da sonu hüsran oluyor İnşallah senin hüsran olmaz yani normalde araştırmıştım ben çatlama iğnesinden sonra 14 15 16 günde adet olunuyormuş ama
O umutla umutsuzluk arası belirti aramak ve negatif sonuçla karşılaşmak gerçekten çok üzücü :(

Oldum aşkım tekrardan letuya başladım ovitrelle vurulacağım yine, inşallahhh bu ay pozitifleri görürüz🌸💗
Ben de başladım ama ben neto kullanmıyorum daha doğrusu yani kamera yazmıştı doktorun ama leto yan ürünüymüş onu kullanmıştım şu an femara kullanıyorum bu 2 .ayın benim de ama ben normalde doktorumun dediğine göre adetimin 5 günü başlayıp 6 gün kullanıp 6 gün kontrole gidiyordum ama bu sefer farklılık yapıp 4 günü başladım sen nasıl kullanıyorsun

Ben de başladım ama ben neto kullanmıyorum daha doğrusu yani kamera yazmıştı doktorun ama leto yan ürünüymüş onu kullanmıştım şu an femara kullanıyorum bu 2 .ayın benim de ama ben normalde doktorumun dediğine göre adetimin 5 günü başlayıp 6 gün kullanıp 6 gün kontrole gidiyordum ama bu sefer farklılık yapıp 4 günü başladım sen nasıl kullanıyorsun
Adetimin 2. günü başlayıp 5 gün boyunca kullanıyorum. 9. gün kontrole gidip yumurtam istediği olgunluğa ulaşmışsa eğer iğne vuruluyorum

Adetimin 2. günü başlayıp 5 gün boyunca kullanıyorum. 9. gün kontrole gidip yumurtam istediği olgunluğa ulaşmışsa eğer iğne vuruluyorum
Senin çok farklıymış bende adetimin 4. Günü başlayıp 5 gün kullanıp 6. Gün kontrole gidiyorum istediği büyüklükte olmuyor iki gün fazladan tekrar kullanıyorum toplam 9 gün kullanıyorum sonra iğne icim gün söylüyor 1 yada 2 gün sonra iğneyi vuruyorum

Selam kızlar 🌸 Ben de 1 Şubatta çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün 13. günüm. Dayanamayıp bu sabah test yaptım ve maalesef negatif. Çok bir umudum yok ama pozitife döner mi?

Selam kızlar 🌸 Ben de 1 Şubatta çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün 13. günüm. Dayanamayıp bu sabah test yaptım ve maalesef negatif. Çok bir umudum yok ama pozitife döner mi?
Walla benim de 13. Negatif di 16 gün regl oldum ama kuşum walla burda 13.gun 14. Gün negatif olup 16 gün pozitif gören arkadaşlar var

Back