- 23 Ağustos 2022
- 381
- 46
- 28
- 24
- Konu Sahibi Blc sevval123
-
Ne yaptın canım sonuç ne oldu merak ettim seniYarın kan vericem hayırlısı olsun
Elinden geldikçe başka şeylerle meşgul olmaya çalış İnan boş durdukça daha çok düşünüyoruz daha çok kafaya takıyoruz bu ben de dahil olmak üzereÇok haklısın bence tek sebep stres ben de artık dusunmemeye calısacagım
Daha vermedim ama bugün iki test daha yaptım ikiside elhamdülillah kop koyu çıktı bugün 20.günüm rabbim bana bağışlasınNe yaptın canım sonuç ne oldu merak ettim seni
Ya çok sevindimDaha vermedim ama bugün iki test daha yaptım ikiside elhamdülillah kop koyu çıktı bugün 20.günüm rabbim bana bağışlasın
Bel, kalça ve bacak ağrılarım vardı bugün çok sabah bulantılarım oldu vede kasık ağrım çok olduYa çok sevindimrabbim İnşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin vatana millete sizlere hayırlı evlat olsun gerçekten çok sevindim o zaman kesinlikle var çünkü iğne vurulduktan sonra 14 16 gün regl olunurmuş ben de 16 günü olmuştum peki hani şu günlerden sonra şu belirtilerim oldu diyebileceğim şeyler var mı
Yaa benim genelde hep oluyor o yüzden hiç ayıp edemeyeceğim galiba ya ben sol taraftan umutluyorum ve sol taraftan iğne vuruluyorum genelde hep sol kasık ağrısı çektim 2 iğnede deBel, kalça ve bacak ağrılarım vardı bugün çok sabah bulantılarım oldu vede kasık ağrım çok oldu
Şöyle söyleyim herkes adet ağrısıyla birerbir diyor ama bence o şekilde değil o ağrıyı hissetmeye başladığın zaman emin ol daha farklı adet sancısından adet sancısı uzun süreli hafif şiddetler de en azından benimkisi öyle ama bu kısa süreli bir tık daha sert kramplar ve batma şeklinde ağrılarYaa benim genelde hep oluyor o yüzden hiç ayıp edemeyeceğim galiba ya ben sol taraftan umutluyorum ve sol taraftan iğne vuruluyorum genelde hep sol kasık ağrısı çektim 2 iğnede de
Ya benim de krap şeklinde bazen gerçekten çok şiddetli oluyor böyle 4-5 saniyelik oluyor oturup kalkarken eğildiğim zaman tekrar adet olacağım onu da bilmiyorum zaten bu aydan pek umudum yok çünkü 12 saati değerlendirmem işte 26 saati değerlendirdik Bir de 36'da saatten sonrasını değerlendirmiştik o da 60. Saati umudum sadece 26 saat olmazsa da artık yapacak bir şey yok hayırlısı buymuş diyorum ama senin adına gerçekten çok sevindim İnşallah kan sonucunda beklediğiniz gibi gelirŞöyle söyleyim herkes adet ağrısıyla birerbir diyor ama bence o şekilde değil o ağrıyı hissetmeye başladığın zaman emin ol daha farklı adet sancısından adet sancısı uzun süreli hafif şiddetler de en azından benimkisi öyle ama bu kısa süreli bir tık daha sert kramplar ve batma şeklinde ağrılar
Sadece tek farkı geçen ay çok şiddetliydi 12. güne kadar her gün kasık ağrısı çektim yeri geldi yürüyemedim oturamadım bel ağrım falan da vardı bayağı şiddetliydi bu ay diğer aya göre daha farklıydı sadece ara sıra girip çıkıyor mesela hatırlıyorum geçen ay iğneden sonra yumurtanın çatladığını görmüştüm akıntıdan bilmiştim ama bu ay iğneden sonra bir çatlama akıntısı görmedim galiba her iğne farklı etki gösteriyor onu anladımŞöyle söyleyim herkes adet ağrısıyla birerbir diyor ama bence o şekilde değil o ağrıyı hissetmeye başladığın zaman emin ol daha farklı adet sancısından adet sancısı uzun süreli hafif şiddetler de en azından benimkisi öyle ama bu kısa süreli bir tık daha sert kramplar ve batma şeklinde ağrılar
İnanın nasipte varsa olur çünkü ben 24. Saati değerlendirdim. Kendinizi çok fazla şartlayıp strese sokmayın derim her şeyin hayırlısını versin allahımYa benim de krap şeklinde bazen gerçekten çok şiddetli oluyor böyle 4-5 saniyelik oluyor oturup kalkarken eğildiğim zaman tekrar adet olacağım onu da bilmiyorum zaten bu aydan pek umudum yok çünkü 12 saati değerlendirmem işte 26 saati değerlendirdik Bir de 36'da saatten sonrasını değerlendirmiştik o da 60. Saati umudum sadece 26 saat olmazsa da artık yapacak bir şey yok hayırlısı buymuş diyorum ama senin adına gerçekten çok sevindim İnşallah kan sonucunda beklediğiniz gibi gelir
İğneden sonraki 24 saat mi yoksa çatlama olduktan sonra ki 24 saatimiİnanın nasipte varsa olur çünkü ben 24. Saati değerlendirdim. Kendinizi çok fazla şartlayıp strese sokmayın derim her şeyin hayırlısını versin allahım
İğneden sonraki 24 saatİğneden sonraki 24 saat mi yoksa çatlama olduktan sonra ki 24 saatimi
Evet ya her şeyin hayırlısı verecek olan rabbim yani bazı kadınlar ve sanki bizim gibi yumurtlama günü çatlama günü mü takip ediyor ayda bir kere fark etmeden bir kaçamak ile hamile kalıyor en yakınımdaki arkadaşım uygulama kullanıyordu ama gebelik düşünmüyordu adet takvimi bir kaçamağa maruz kalmış hani korkmuş acaba hamile kalır mıyım diye takvime girip bakıyor en düşük risk yazıyor tabii aldırış etmiyor aradan bir iki hafta geçtikten sonra fark ediyor hamile kaldığını ben de iğne vurulduktan sonraki 26 saati değerlendirebildim sadeceİnanın nasipte varsa olur çünkü ben 24. Saati değerlendirdim. Kendinizi çok fazla şartlayıp strese sokmayın derim her şeyin hayırlısını versin allahım
Ağrı olsa bile yumurtanın ne zaman çatladıpını anlayamıyoruz malesefEvet ya her şeyin hayırlısı verecek olan rabbim yani bazı kadınlar ve sanki bizim gibi yumurtlama günü çatlama günü mü takip ediyor ayda bir kere fark etmeden bir kaçamak ile hamile kalıyor en yakınımdaki arkadaşım uygulama kullanıyordu ama gebelik düşünmüyordu adet takvimi bir kaçamağa maruz kalmış hani korkmuş acaba hamile kalır mıyım diye takvime girip bakıyor en düşük risk yazıyor tabii aldırış etmiyor aradan bir iki hafta geçtikten sonra fark ediyor hamile kaldığını ben de iğne vurulduktan sonraki 26 saati değerlendirebildim sadece
Ben geçen ay yumurtanın çatladığını akıntidan anlamıştım ama ya iğneyi vurulduktan 2 saat sonra beyaz bir akıntım oldu ama krem gibiydi 36 saate yakın bir saatte de şeffaf akıntım olmuştu anlamıştım yumurtanın çatladığını ama geçen ay 18 milimken vuruldum iğneyi bu ay 20 milimdiAğrı olsa bile yumurtanın ne zaman çatladıpını anlayamıyoruz malesef
İğnenin etkisi ile akıntın gelmiş olabilir yumurta eğer çatladıysa o süre zarfından 1 gün boyunca canlı kalır diye biliyorumBen geçen ay yumurtanın çatladığını akıntidan anlamıştım ama ya iğneyi vurulduktan 2 saat sonra beyaz bir akıntım oldu ama krem gibiydi 36 saate yakın bir saatte de şeffaf akıntım olmuştu anlamıştım yumurtanın çatladığını ama geçen ay 18 milimken vuruldum iğneyi bu ay 20 milimdi
Evet 24 saat canlı kalıyormuş yumurta ama doktorun bana şey söyledi çatlama bir gün değil dedi Bir hafta dedi bir haftayı değerlendirmek lazım sadece kendini bir günle şartlandırmayacaksın demiştiİğnenin etkisi ile akıntın gelmiş olabilir yumurta eğer çatladıysa o süre zarfından 1 gün boyunca canlı kalır diye biliyorum
Biz eşimle gün aşırı birliktelik sağladık kimi doktor 4 gün üst üste demiş ama yanlış bence çünkü sperm kalitesizleşir diye biliyorumEvet 24 saat canlı kalıyormuş yumurta ama doktorun bana şey söyledi çatlama bir gün değil dedi Bir hafta dedi bir haftayı değerlendirmek lazım sadece kendini bir günle şartlandırmayacaksın demişti
Evt evt gün aşırı 12 ve 36 saatten sonraki günleri gün aşırı demişti bana da evet doğru biliyorsun canım sperm hücresi kalitesizleşiyormuşBiz eşimle gün aşırı birliktelik sağladık kimi doktor 4 gün üst üste demiş ama yanlış bence çünkü sperm kalitesizleşir diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?