• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yaptınız

kızlar ben şey soracağım size benim iki gündür böyle var ya süpürge tutarken eğiliyorum eğildiğim zaman kasığımda bir ağrı oluyor ve bugün 11. günüm vurulduğum günü sayarsak ve böyle ıslaklık hissi var 2 gündür Çok affedersiniz vajina bölgemde sizde de var mı belirtiler

Son düzenleme:
Daha vermedim ama bugün iki test daha yaptım ikiside elhamdülillah kop koyu çıktı bugün 20.günüm rabbim bana bağışlasın 🙏🏼
Ya çok sevindim😍 rabbim İnşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin eli ayağı düzgün vatana millete sizlere hayırlı evlat olsun gerçekten çok sevindim o zaman kesinlikle var çünkü iğne vurulduktan sonra 14 16 gün regl olunurmuş ben de 16 günü olmuştum peki hani şu günlerden sonra şu belirtilerim oldu diyebileceğim şeyler var mı

Ya çok sevindim😍 rabbim İnşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin vatana millete sizlere hayırlı evlat olsun gerçekten çok sevindim o zaman kesinlikle var çünkü iğne vurulduktan sonra 14 16 gün regl olunurmuş ben de 16 günü olmuştum peki hani şu günlerden sonra şu belirtilerim oldu diyebileceğim şeyler var mı
Bel, kalça ve bacak ağrılarım vardı bugün çok sabah bulantılarım oldu vede kasık ağrım çok oldu

Bel, kalça ve bacak ağrılarım vardı bugün çok sabah bulantılarım oldu vede kasık ağrım çok oldu
Yaa benim genelde hep oluyor o yüzden hiç ayıp edemeyeceğim galiba ya ben sol taraftan umutluyorum ve sol taraftan iğne vuruluyorum genelde hep sol kasık ağrısı çektim 2 iğnede de

Yaa benim genelde hep oluyor o yüzden hiç ayıp edemeyeceğim galiba ya ben sol taraftan umutluyorum ve sol taraftan iğne vuruluyorum genelde hep sol kasık ağrısı çektim 2 iğnede de
Şöyle söyleyim herkes adet ağrısıyla birerbir diyor ama bence o şekilde değil o ağrıyı hissetmeye başladığın zaman emin ol daha farklı adet sancısından adet sancısı uzun süreli hafif şiddetler de en azından benimkisi öyle ama bu kısa süreli bir tık daha sert kramplar ve batma şeklinde ağrılar

Şöyle söyleyim herkes adet ağrısıyla birerbir diyor ama bence o şekilde değil o ağrıyı hissetmeye başladığın zaman emin ol daha farklı adet sancısından adet sancısı uzun süreli hafif şiddetler de en azından benimkisi öyle ama bu kısa süreli bir tık daha sert kramplar ve batma şeklinde ağrılar
Ya benim de krap şeklinde bazen gerçekten çok şiddetli oluyor böyle 4-5 saniyelik oluyor oturup kalkarken eğildiğim zaman tekrar adet olacağım onu da bilmiyorum zaten bu aydan pek umudum yok çünkü 12 saati değerlendirmem işte 26 saati değerlendirdik Bir de 36'da saatten sonrasını değerlendirmiştik o da 60. Saati umudum sadece 26 saat olmazsa da artık yapacak bir şey yok hayırlısı buymuş diyorum ama senin adına gerçekten çok sevindim İnşallah kan sonucunda beklediğiniz gibi gelir

Sadece tek farkı geçen ay çok şiddetliydi 12. güne kadar her gün kasık ağrısı çektim yeri geldi yürüyemedim oturamadım bel ağrım falan da vardı bayağı şiddetliydi bu ay diğer aya göre daha farklıydı sadece ara sıra girip çıkıyor mesela hatırlıyorum geçen ay iğneden sonra yumurtanın çatladığını görmüştüm akıntıdan bilmiştim ama bu ay iğneden sonra bir çatlama akıntısı görmedim galiba her iğne farklı etki gösteriyor onu anladım 🤣

Back