Çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yaptınız

Bana

24.saat akşam üstü 4.30 da iğne olmuştun ertesi gün akşam üstü 4.30 da değerlendirdik
24. Saaten sonra ilişki olmadı demi ya sen boule konuşunca walla umut oldun çünkü dedim ya ben sadece 26. Saati değerlendirebilmiştim iğneden sonra cuma 4 de vuruldum cumartesi 5 de ilişki olmuştu umudum hiç yoktu

24. Saaten sonra ilişki olmadı demi ya sen boule konuşunca walla umut oldun çünkü dedim ya ben sadece 26. Saati değerlendirebilmiştim iğneden sonra cuma 4 de vuruldum cumartesi 5 de ilişki olmuştu umudum hiç yoktu
Ama gün aşırı da değwrlendirdim tek o gün için geçerli değil ama 4 şubat iğne oldum 5 şubat yumurtam döllenmiş

Yapabilirsin evet ama günün geçti mi ? Ne zaman geçiyor önemli olan gününün geçmesi
Normalde hep 6 sında regl olurdum geçen ay ilk igneden sonra 3 ünde geldi 3 gün erken bu ay da 3 ünde gelirse 5 gün var ama uygulama 6 sinde diye gösteriyor 8 gün var acaba geçen ay gibi 3 ünde mi gelir yoksa eski adet günümde mi gelir onu bilmiyorum

Ama gün aşırı da değwrlendirdim tek o gün için geçerli değil ama 4 şubat iğne oldum 5 şubat yumurtam döllenmiş
Yaa. Benime oyle 26m saaten sonra 60. Saate oldu sonea yine gun aşırı ama acayip bel ağrım başladı bide af edersin idrarım kokulu geliyor oğlumda da böyle olmuştu inlsh tutmuştur 🥹

Normalde hep 6 sında regl olurdum geçen ay ilk igneden sonra 3 ünde geldi 3 gün erken bu ay da 3 ünde gelirse 5 gün var ama uygulama 6 sinde diye gösteriyor 8 gün var acaba geçen ay gibi 3 ünde mi gelir yoksa eski adet günümde mi gelir onu bilmiyorum
Geçen ayki döngüne göre hesaplaman lazım

Yaa. Benime oyle 26m saaten sonra 60. Saate oldu sonea yine gun aşırı ama acayip bel ağrım başladı bide af edersin idrarım kokulu geliyor oğlumda da böyle olmuştu inlsh tutmuştur 🥹
Her bünyede farklılık gösterdiği için bilemiyorum 🤷🏻‍♀️bem idrarımda koku yok bel ağrım bşr kere oldu ağrı kesici içtim anında kesti

Her bünyede farklılık gösterdiği için bilemiyorum 🤷🏻‍♀️bem idrarımda koku yok bel ağrım bşr kere oldu ağrı kesici içtim anında kesti
Hesapladım da aşkım 17 günde regl olmuşum yani bu pazar regl olmam lazım 5 gün var daha
Ya benim oğlum da öyle bir göğüs hassasiyetimi bulandım kusmam hiç olmadı gebelik boyunca sadece o zaman sağ taraftan yumurtlamıştım sağ kasığım çok ağrıyordu idrarda koku oluyordu öğrenmeden önce öğrendikten sonra da akıntım çoğalmıştı günlük pet taktığımı biliyorum

Her ağrı tutunma ağrısı olmayabilir kendini bu şekilde şartlandırıp strese sokma derim ☺️
Yani şöyle şundan dolayı böyle söylüyorum geçenlerde 12 günde geçmişti bütün belirtilerim 12 güne kadar kasık bel bütün belirtiler vardı bu ay diğer Aydan farklıydı ya belki hamile kalmışımdır belki kalamamışımdır artık orasını Rabbim biliyor her şey nasip yoksa da vardır Rabbimin bir bildiği diyorum

Hesapladım da aşkım 17 günde regl olmuşum yani bu pazar regl olmam lazım 5 gün var daha
Ya benim oğlum da öyle bir göğüs hassasiyetimi bulandım kusmam hiç olmadı gebelik boyunca sadece o zaman sağ taraftan yumurtlamıştım sağ kasığım çok ağrıyordu idrarda koku oluyordu öğrenmeden önce öğrendikten sonra da akıntım çoğalmıştı günlük pet taktığımı biliyorum
Oğlun da iğne yoluyla mı hamile kaldın ?

Oğlun da iğne yoluyla mı hamile kaldın ?
Yok hayır normal yollarla gebe kaldım ya ben öğrendiğimde daha bekardım o zaman hani doktorum kistim olduğunu ama gebeliğe engel olmadığını söylemişti oğlumda evlendikten sonraki 5 ayında gittim muayene olmuştum doktorum gebeliğe engel kis değil şu an dedi Çok ufaklar dedi Bir sene normal yolu olmazsa bakarız demişti folik asit yazmıştı kullandım bir sonraki ay hamile kaldığımı öğrenmiştim ama bu sefer doğumdan sonra oldu galiba yumurtalıklarım tembel çalışmaya başlamış galiba ondan kaynaklı gebe kalamadım aslında hala çok ufak kislerim

geçen ayki döngün 25 gün sürmüş bu ay ayın 28inde regli olma ihtimalin var
2 gün daha bekliyim 28 de regl olmazsam test yaparım Bir de pazar günü yaparım ikisinde de negatif çıkarsa regl olacağım demektir ☺️ bu aydan umut yok ama artık bakalım bir mucize olur kalırsam da

2 gün daha bekliyim 28 de regl olmazsam test yaparım Bir de pazar günü yaparım ikisinde de negatif çıkarsa regl olacağım demektir ☺️ bu aydan umut yok ama artık bakalım bir mucize olur kalırsam da
İnşallah vardır canım allahım isteyen herkese nasip etsin herkesin kucağına bir evlat almak nasip olsun inşallah 🙏🏼❤️

Back