- 23 Ağustos 2022
- 381
- 46
- 28
- 24
- Konu Sahibi Blc sevval123
-
Bugün iğne vurulduğum günde 15 günde birkaç yazı okudum 17 günde pozitif gören arkadaşlar var regl olmama 5 gün var bekliyim dedimBirkaç gün daha bekle tekrar test yap canım
Vallahi dün yaptım 14. Gündü negatif çıktı adet belirtim de yok normalde adetime 5-6 gün varken göğüs hassasiyet olurdu olmadı daha yeni de söylediğim gibi bir arkadaş okudum 12 13 14 gün test yapmış negatif görüp 17 günde pozitifi görmüş İnşallah benim de öyle olurBence yap bakalım varsa çıkabilir
İnşallah döner ya canım ben de 18'inde vurulmuştum ben de bile negatif çıktımMerhaba test yaptınız mı. Bende 20sinde iğneyi vuruldum. Erken gebelik yaptım negatif çıktı inşallah pozitife döner
Ya ben var ya dün test yapmıştım şimdi öyle bir kutudan çıkarıp bakayım dedim gölge şeklinde çıkmışBirkaç gün daha bekle tekrar test yap canım
Bana mı öyle geliyor psikolojikmen mi yoksa gerçekten de gölge şeklinde var mı bilemedimYa ben var ya dün test yapmıştım şimdi öyle bir kutudan çıkarıp bakayım dedim gölge şeklinde çıkmış
Şu msj umut olsun bana aşılamadan sonra 13. Gun degerım 2.0 çıkdı inşallah pozıtıfe donerVallahi dün yaptım 14. Gündü negatif çıktı adet belirtim de yok normalde adetime 5-6 gün varken göğüs hassasiyet olurdu olmadı daha yeni de söylediğim gibi bir arkadaş okudum 12 13 14 gün test yapmış negatif görüp 17 günde pozitifi görmüş İnşallah benim de öyle olur
Karanlıkta baktığım zaman görünüyor çok az bir şekilde iki gün daha bekleyip tekrarlayayım dedim ama
Aaa aynı anda vurulmusuz 15. Günümüz bugün benimde aynı 14.gun negatif çıktı inlsh olur 17. Gün çıkıyormuş kiminde kuzum benim varya benimde tek belirti kasigima giren ağrı varİyi akşamlar kızlar bende 18 ocakta çatlatma iğnesi oldum bugün 14.günüm negatif çıktı idrar testim en son 12.gün kan vermiştim o da negatif çıkmıştı pozitife döner umarım hepimizin benim çok gaz sancım oluyor gazım oluyor afedersiniz başkada ner bir belirtim yok
Walla regl olmadığımız sürece umudumuz var aşkım ya o değilde iğneden sonra 14 15 gün adet olunurmus ben daha olmadim doğru mu acabaŞu msj umut olsun bana aşılamadan sonra 13. Gun degerım 2.0 çıkdı inşallah pozıtıfe donerdua edin banada
Test yaptınız mı bir dahaBenimde 11günüm dua edin kızlar 3gün önce test yaptım negatifti gögüsüm çok ağrıyor ve gaz bendede çok var iğneden beri geçmedi çok heyecanlı bir bekleyiş kendimi hamile gibi görüyorum sanki ama umudumda yok çok kötü durumdayım
Yok yapmadım henüz 2gün kaldı adetimeTest yaptınız mı bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?