• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yaptınız

Kızlar maalesef şimdi kahverengi akıntım geldi:( sanırım adet olacagım:( bu ay da olmadı:( vardır bir hayır belkide

Amiin inşallah hepimiz kavuşuruz sağlıcakla istediğimize ❤️ Yok benim bugün 9.günüm işte ama bugün aşırı derecede kasığımda ve karnımda ağrı var 2 gündürde belim şok ağrıyodu o geçti şimdide kasığım ağrıyor test yapsam mı yapmasammı kararsızım iğnenin etkisi geçmiş misir bilmiyorum
Aşkım 12. Gün geçiyormuş iğnenin etkisi ama elinde fazla test yap için rahat etsin ama doğru sonucu 13. Gün de de alabilirsin

İnşallah canım çok üzüldüm:(
İnsanın elinde değil üzülüyo bende o yollardan geçtim o yüzden sizi çok iyi anlayabiliyorum ama hep dua ettim ısrarla umudumu hiç yitirmedim ne kadar çok üzülürsem üzüleyim dedim rabbim sen kuluna merhametlisin elbet vardır bir bildiğin hep içimi öyle rahatlattım

İnsanın elinde değil üzülüyo bende o yollardan geçtim o yüzden sizi çok iyi anlayabiliyorum ama hep dua ettim ısrarla umudumu hiç yitirmedim ne kadar çok üzülürsem üzüleyim dedim rabbim sen kuluna merhametlisin elbet vardır bir bildiğin hep içimi öyle rahatlattım
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah 🥺 hala adetımın 2. Günü oldu bel agrısı adet olacagım hıssı var ama kahverengi lekelenmem var hala su gibi ara ara uzayan akıntıya dönuyor. İnşallah yerleşmedir

Kızlar hala sökülme olmadi kahverengi akıntı devam edıyor. Kan verdım lütfen dualarızı bekliyorum 🥺

Test verdım canım 0,31 negatif:( doktor gebelık yok dedi. Adet olmayı bekleyeceğim artık

Back