Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amiin inşallah hepimiz kavuşuruz sağlıcakla istediğimize Yok benim bugün 9.günüm işte ama bugün aşırı derecede kasığımda ve karnımda ağrı var 2 gündürde belim şok ağrıyodu o geçti şimdide kasığım ağrıyor test yapsam mı yapmasammı kararsızım iğnenin etkisi geçmiş misir bilmiyorum
İnsanın elinde değil üzülüyo bende o yollardan geçtim o yüzden sizi çok iyi anlayabiliyorum ama hep dua ettim ısrarla umudumu hiç yitirmedim ne kadar çok üzülürsem üzüleyim dedim rabbim sen kuluna merhametlisin elbet vardır bir bildiğin hep içimi öyle rahatlattım
İnsanın elinde değil üzülüyo bende o yollardan geçtim o yüzden sizi çok iyi anlayabiliyorum ama hep dua ettim ısrarla umudumu hiç yitirmedim ne kadar çok üzülürsem üzüleyim dedim rabbim sen kuluna merhametlisin elbet vardır bir bildiğin hep içimi öyle rahatlattım
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah hala adetımın 2. Günü oldu bel agrısı adet olacagım hıssı var ama kahverengi lekelenmem var hala su gibi ara ara uzayan akıntıya dönuyor. İnşallah yerleşmedir