Çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yaptınız

Sadece tek farkı geçen ay çok şiddetliydi 12. güne kadar her gün kasık ağrısı çektim yeri geldi yürüyemedim oturamadım bel ağrım falan da vardı bayağı şiddetliydi bu ay diğer aya göre daha farklıydı sadece ara sıra girip çıkıyor mesela hatırlıyorum geçen ay iğneden sonra yumurtanın çatladığını görmüştüm akıntıdan bilmiştim ama bu ay iğneden sonra bir çatlama akıntısı görmedim galiba her iğne farklı etki gösteriyor onu anladım 🤣
Yumurtalıkların kist yapmış olabilir mi benim soldaki yapmış ve iç kanama yapıyor şuan gebeliğimde 5+1 deyim zararı yokmuş ama çok ağrın olacak ve şiddetli olacak dedi doktor

Yumurtalıkların kist yapmış olabilir mi benim soldaki yapmış ve iç kanama yapıyor şuan gebeliğimde 5+1 deyim zararı yokmuş ama çok ağrın olacak ve şiddetli olacak dedi doktor
Walla kuşum benim zaten 1 taneydi yumurtam oda kist olduysa 🤣 ben ne edeyim kuşum senin de 26. Saati değerlendirmiştiniz sadece demi iğneden sonra

Walla kuşum benim zaten 1 taneydi yumurtam oda kist olduysa 🤣 ben ne edeyim kuşum senin de 26. Saati değerlendirmiştiniz sadece demi iğneden sonra
Canım benim iğnenin 16. Günü . Sen bişey görüyormusun?

Eklentiler

• IMG_1961.jpeg
    IMG_1961.jpeg
    100,9 KB · Görüntüleme: 7
Bir hafta sonra yaptım doktorum şimdi yapma adetin geçince yap dedi 15. Günümde pozitif 16.negatif 19.günümde tekrar pozitif gördüm

Back