- Konu Sahibi Blc sevval123
-
Kasetler adet gecikmesinden sonra ortaya çıkıyor genel olarak herkesten gördüğüm kadarıylaKızlar dayanamadım 2.kez test yaptım ama bukez erken gebelık degıl kaset. Onda da aşırı sılık varla yok arasında bırsey cıktı 7 dk dan sonra belirdi. Yok mu sizce
Hadi ya yarın adet günüm inşallah saglıkla olmamda bebiş vardır aşırı stres oldumKasetler adet gecikmesinden sonra ortaya çıkıyor genel olarak herkesten gördüğüm kadarıyla
İnşallah size tutunmuştur dua edicemHadi ya yarın adet günüm inşallah saglıkla olmamda bebiş vardır aşırı stres oldumümitlenmiştim oysaki
Amin inşallah bizlerede dua edin lütfen. Benim adet belirtim de yok bilmiyorumSağolun bu arada rabbim kimseye aratmasın
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah size tutunmuştur dua edicem
Kaset test biraz daha zor algılaması erken gebelik testi yapsaydınız keşke. Ümidinizi yitirmeyinHadi ya yarın adet günüm inşallah saglıkla olmamda bebiş vardır aşırı stres oldumümitlenmiştim oysaki
Erken gelebelık testı yapmıstım 4 gün varken baya belirgindi. Kaset yapımca umutlar yerle bir olduKaset test biraz daha zor algılaması erken gebelik testi yapsaydınız keşke. Ümidinizi yitirmeyin
Kaset test arkadaşında dediği gibi gecikmelerde net sonuç verir biraz daha bekleyinErken gelebelık testı yapmıstım 4 gün varken baya belirgindi. Kaset yapımca umutlar yerle bir oldu
Evet yarın adet gunum zaten 2-3 gün daha bekliyim olmazsam kan verırımKaset test arkadaşında dediği gibi gecikmelerde net sonuç verir biraz daha bekleyin
Hadi inşallahEvet yarın adet gunum zaten 2-3 gün daha bekliyim olmazsam kan verırım
Benım de bugün 15. Gün:) hadi bakalım hayırlı haberler verelim birbirimizeHadi inşallahbenimde cuma 14. Günüm bende beklemedeyim
Sizin ilk deneme mi :) aminnn inşallahBenım de bugün 15. Gün:) hadi bakalım hayırlı haberler verelim birbirimize
Evet benım ilk denemem:) iğneden sonra ful kasık agrısı yasıyorum bugun bel agrısıda fazla adet olacakmışım gibi bir sancı var. Ama sanki midem bulanıyor hissi de var. Ayy cidden inşallah psikolojik değildir. Senın belirtilerin neler var mı aaa bu farklı dedıgın:)Sizin ilk deneme mi :) aminnn inşallah
Canım bu benim 3. Denemem ilk ikisinde adet tarihime yakın aşırı göğüs acısı kasık ağrısı yaşadım. Ama bu sefer hiçbir belirtim yok sebebini bilmiyorum tek farkı bu :)Evet benım ilk denemem:) iğneden sonra ful kasık agrısı yasıyorum bugun bel agrısıda fazla adet olacakmışım gibi bir sancı var. Ama sanki midem bulanıyor hissi de var. Ayy cidden inşallah psikolojik değildir. Senın belirtilerin neler var mı aaa bu farklı dedıgın:)
Adetinde geçikme falan oldu mu peki:) insallah beniş senledir canımCanım bu benim 3. Denemem ilk ikisinde adet tarihime yakın aşırı göğüs acısı kasık ağrısı yaşadım. Ama bu sefer hiçbir belirtim yok sebebini bilmiyorum tek farkı bu :)
Eğer bebiş yoksa ben 15. Gün adet oluyorum. Şu an 12. Gündeyim :)Adetinde geçikme falan oldu mu peki:) insallah beniş senledir canım
Hayırlı haberını bekliyorumEğer bebiş yoksa ben 15. Gün adet oluyorum. Şu an 12. Gündeyim :)
İnşallah hepimiz alalım o hayırlı haberiHayırlı haberını bekliyorum
İnlsh hayırlı sonuçlar alırsın kızım bende letu kullaniyordum onu bıraktım femara kullanıyorum bu 2. İğnem geçen ay olmadı malsef göbek deligimin kenarında ağrı var senjnde var mıPcos’lu bir birey olarak herkese merhaba kızlar :)
Canım anneler ve anne adayları LETU ve OVITRELLE takibinde olan var mı aramızda ? 13 Şubat Perşembe gecesi 11’de iğnemi vuruldum, doktorum o akşam ve ertesi 4 gün boyunca ilişki önerdi. İlk iğneyi vurulduğum geceyi değerlendiremedim dün akşamı değerlendirdim ve bundan sonrasını inşallah. Bugün aşırı derecede karnımda şişlik ve ağrım var inşallah sonucumuz güzel ve hayırlı olur
Amiin inşallah hepimiz kavuşuruz sağlıcakla istediğimizeİnlsh hayırlı sonuçlar alırsın kızım bende letu kullaniyordum onu bıraktım femara kullanıyorum bu 2. İğnem geçen ay olmadı malsef göbek deligimin kenarında ağrı var senjnde var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?