Çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yaptınız

Kızlar dayanamadım 2.kez test yaptım ama bukez erken gebelık degıl kaset. Onda da aşırı sılık varla yok arasında bırsey cıktı 7 dk dan sonra belirdi. Yok mu sizce
Kasetler adet gecikmesinden sonra ortaya çıkıyor genel olarak herkesten gördüğüm kadarıyla

Kaset test biraz daha zor algılaması erken gebelik testi yapsaydınız keşke. Ümidinizi yitirmeyin
Erken gelebelık testı yapmıstım 4 gün varken baya belirgindi. Kaset yapımca umutlar yerle bir oldu

Eklentiler

• IMG_5605.jpeg
    192 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_5567.jpeg
    137,1 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_5566.jpeg
    300,8 KB · Görüntüleme: 9
Sizin ilk deneme mi :) aminnn inşallah
Evet benım ilk denemem:) iğneden sonra ful kasık agrısı yasıyorum bugun bel agrısıda fazla adet olacakmışım gibi bir sancı var. Ama sanki midem bulanıyor hissi de var. Ayy cidden inşallah psikolojik değildir. Senın belirtilerin neler var mı aaa bu farklı dedıgın:)

Canım bu benim 3. Denemem ilk ikisinde adet tarihime yakın aşırı göğüs acısı kasık ağrısı yaşadım. Ama bu sefer hiçbir belirtim yok sebebini bilmiyorum tek farkı bu :)

Canım bu benim 3. Denemem ilk ikisinde adet tarihime yakın aşırı göğüs acısı kasık ağrısı yaşadım. Ama bu sefer hiçbir belirtim yok sebebini bilmiyorum tek farkı bu :)
Adetinde geçikme falan oldu mu peki:) insallah beniş senledir canım

İnlsh hayırlı sonuçlar alırsın kızım bende letu kullaniyordum onu bıraktım femara kullanıyorum bu 2. İğnem geçen ay olmadı malsef göbek deligimin kenarında ağrı var senjnde var mı

İnlsh hayırlı sonuçlar alırsın kızım bende letu kullaniyordum onu bıraktım femara kullanıyorum bu 2. İğnem geçen ay olmadı malsef göbek deligimin kenarında ağrı var senjnde var mı
Amiin inşallah hepimiz kavuşuruz sağlıcakla istediğimize Yok benim bugün 9.günüm işte ama bugün aşırı derecede kasığımda ve karnımda ağrı var 2 gündürde belim şok ağrıyodu o geçti şimdide kasığım ağrıyor test yapsam mı yapmasammı kararsızım iğnenin etkisi geçmiş misir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…