- 23 Ağustos 2022
- 144
- 22
- 28
- 24
- Konu Sahibi Blc sevval123
-
Canım iğnenin etkisi 12 günde geçiyor ve burada bir arkadaşımız 12.gun negatif görüp 14 gün pozitif gördü bazıları 13.gün negatif görüp 14 gün pozitif gördü istersen 3 gün daha bekleKan vermedim ama 7-8-9. Günlerde pozitif olan testim bugün negatife döndü. Yarın 11.gün ama yapmaya cesaretimde yok. Beklenen adet tarihime 8 gün var tabi iğne etkilemiyorsa adeti. Ne yapsam bilemiyorum
İğnenin 8. Günü pozitif gördüm daha sonra yapmadım 13. Günü tekrar yaptım pozitifti elhamdülillahSiz ne kadar süre pozitif görüp sonra iğnenin etkisi geçince negatiften pozitife döndü
Kan verin hemen inşallah vardırbende iğne günüyle beraber 14. Günümde test yapmıştım böyle çıkmıştı aynı gün kan verdim pozitif çıktı elhamdülillah
Canım benım adete 1 gün kaldı yârın olmam gerekiyor normalde. Hatta her ay olmadan 2-3 gün lekelenıyordum bu ay lekelenmedimde. Yârın olmazsam test yapıcam artıkKan verin hemen inşallah vardırbende iğne günüyle beraber 14. Günümde test yapmıştım böyle çıkmıştı aynı gün kan verdim pozitif çıktı elhamdülillah
Benim su an mide yanması bel agrısı halsızlık ve uyku hissi var suan ama tabıı gebelık var kı bilmyorum:) âdet olacakmışım gibi durum yok:) meme hassaıyetı ara ara sancılarım varKızlar pozitif görenlere hayırlı olsun darısı bizlerebelirtileriniz nelerdi
Yok canım yapmadım. İğneden sonra tam 14. Günüm ama regl olacak gibi kasıklarım dünden beri. 11. 12 günlerde şiddetli bel ağrım vardı. Şuan o yok. 2 gün öncede şiddetli gaz sancım oldu şuan o da geçti. Açıkçası regl olacak gibi hissediyorumliyaa12 canım bugün 14. Günün galiba test yaptın mı
Adet olana kadar umut daimYok canım yapmadım. İğneden sonra tam 14. Günüm ama regl olacak gibi kasıklarım dünden beri. 11. 12 günlerde şiddetli bel ağrım vardı. Şuan o yok. 2 gün öncede şiddetli gaz sancım oldu şuan o da geçti. Açıkçası regl olacak gibi hissediyorumBeklemedeyim 21ine kadar olmazsam o zaman yapacağım ama pek umudum yok
Benim 3. Denemem adet belirtim ilk iki iğnede acayip belli ediyordu kendini. Göğüs ağrım sızım çoktu ama bu sefer hiç belirtim yok. Cuma 14. Günüm bakalım :)Benim su an mide yanması bel agrısı halsızlık ve uyku hissi var suan ama tabıı gebelık var kı bilmyorum:) âdet olacakmışım gibi durum yok:) meme hassaıyetı ara ara sancılarım var
Ayyy hadi hayırlısıBenim 3. Denemem adet belirtim ilk iki iğnede acayip belli ediyordu kendini. Göğüs ağrım sızım çoktu ama bu sefer hiç belirtim yok. Cuma 14. Günüm bakalım :)
Canım burda okuduklarım ile konuşuyorum kiminin vücudu 5.Gün atıyomuş kimininki 12.13. Güne kadar sürüyomuş canım. Adetin geçmesini bekle inşallah bebiş seninledirAyyy hadi hayırlısıiğne vurdugum gün ile bırlıkte 12.gün test yaptım silik cıktı. Yarın adet günüm. Yanı sence ıgnenın etkısı 12. Güne ladar sürer mi? Kaldıkça daha da koyu oldu
İnsallah canımCanım burda okuduklarım ile konuşuyorum kiminin vücudu 5.Gün atıyomuş kimininki 12.13. Güne kadar sürüyomuş canım. Adetin geçmesini bekle inşallah bebiş seninledir
İnşallah yaAdet olana kadar umut daiminşallah bebişler bizledir
Benimde bu şekildeydi öğrendiğimde inşallah vardırAyyy hadi hayırlısıiğne vurdugum gün ile bırlıkte 12.gün test yaptım silik cıktı. Yarın adet günüm. Yanı sence ıgnenın etkısı 12. Güne ladar sürer mi? Kaldıkça daha da koyu oldu
Merhaba hayırlı uğurlu olsun belirtiniz nelerdiBenimde bu şekildeydi öğrendiğimde inşallah vardır
Az önce kaset test yaptım yarın adet günüm aşırı sılık cızgı var 7 ile 10 dk arasında cıktı. Sanırım yokBenimde bu şekildeydi öğrendiğimde inşallah vardır
Sırtımda ağrı devam da ediyor şuan göğüslerim şişti ve uçları aşırı acıyordu bu kadardıMerhaba hayırlı uğurlu olsun belirtiniz nelerdi
Sağolun bu arada rabbim kimseye aratmasınMerhaba hayırlı uğurlu olsun belirtiniz nelerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?