• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caresizim :(

ikimiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
50
0
36
Almanya
Merhaba arkadaslar! Ben KK´da yeniyim ve ortami cok begendim. O yüzdende sizden fikir almak istedim.
Ben 32 yasimdayim, erkek arkadasim da 38 yasinda. 2,5 aylik bir iliskimiz oldu ve basindan beri her ikimizde ama özellikle o bunca senedir birbirimizi bekledigimizi ve kaderimiz oldugumuzu düsündük daha dogrusu hissettik. Cok ciddi düsünüyordu, beni hemen arkadaslariyla ve cevresiyle tanistirdi, ailesine bahsetti falan. Kendisi evlenip dört yil bosanmis birisi. Birde üvey oglu var. Bundan yaklasik üc bucuk hafta önce arkadasiyla gittigi kayak tatilinde kaza gecirdi, ondan beri hastanedeydi. Hastanedeki ikinci haftasinda ameliyat olmasi gerektigini söylediler bugünden yarina, tabii biz sok olduk. Neyse uzun lafin kisasi ameliyat olmadan önceki aksam is arkadaslari ve ben yanindaydik. Arkadasi kalkmak istediginde bana da "sende onunla git" dedi. Ben 5 dakika daha kalmak istedigimi söyledim, cünkü hic yanliz kalamamistik ve ameliyat dolayisiyla endiseli oldugunu görüyordum.Ayni sekilde bende korkuyordum, söyle rahat rahat ona sarilmak istiyordum. "Yok gec vakit yolda olman hosuma gitmiyor, aklim sende kaliyor" dedi ve biz kalktik. Arkadasi cikmadan lavaboya gittiginde ben ona "bilseydim seni rahatsiz etmezdim, gelmezdim" dedim ve bunun üzerine cok sinirlendi. Bu durumda bile kendimi düsündügümü, onun özellikle vedalasmak istemedigini, bizleri helallesmek icin cagirdigini falan söyledi ve ertesi gün ameliyata gelmemi istemedigini söyledi. ben yine de gittim tabii, sadece sözümü dinlemedin dedi. Arkadaslarida oldugundan yine yanliz konusamadik.

Ameliyat iyi gecti ama bana soguk davranmaya baslamisti ve iki gün sonra bana hastanede ayrilmak istedigini söyledi. Sebep olarak o gece yasanan olayi söyledi, o gün icindeki tilsim sönmüs. Benim yanimda huzursuz hissetmis. Arti caktirmadan üzerinde kontrol kurmaya calisiyormusum. O da buna hic gelemezmis. Sürekli yapmadigi seyleri söylüyormusum, yani mesela hastanedeyken birsey lazim oluyordu veya cani birsey istiyordu, arkadaslarina söylüyordu, bende benden niye istemedin diyordum veya aradigimda telefona cikmayip bir kac saat sonra geri döndügünde niye geri dönmedin diyordum...bu ve benzeri seyleri kastediyor...yani ufak tefek ayrintilara takiliyormusum...Ayni gün eski esi ve üvey ogluda onu ziyarete geldi, bizde rastgele hastanede karsilastik, fakat ortam kalabalikti, tanistirilmadik, bir tek diger arkadaslarinin konusmasindan benim kim oldugumu anlamis olabilirler...Daha sonra misafirler gittikten sonra, üvey ogluyla yanliz kalabilsin diye eve kadar gittim ve iki saat sonra geldigimde bana bu ayrilik konusmasini yapti ki sözde bir gün öncesinde aslinda söylemek istiyormus ama firsat olmamis.

Neyse ayrildik, üc gün sonra msj geldi, evinin anahtarlarini ona götürmemi istedi, cünkü üc haftaligina belki de daha uzun br süreligine uzakta rehabilitasyon merkezine gönderiliyormus.Gittim yanina, seni gitmeden görmek istedim dedi. Dogru bir kararmiydi bilmiyorum fakat dönünce sende istersen yemege cikariz ve orda konusuruz dedi. Ben onu sadece bir sevgili olarak degil bir insan olarakta cok sevdigimi söyledim. Oda hayatindan kimseyi cikartmadigini ve benimde cikartilmasi gereken biri olmadigimi söyledi. Bu durumun benden kaynaklanmadigini sadece öyle hissettigi icin ayrilmak istedigini söyledi. Arada bir bana durumunu bildirirsen sevinecegim dedim.Beni ziyarete gelirsin dedi. Arkadasiyla irtibat halinde kalmami ve o onun yanina gittiginde benim de gelmemi söyledi. Vedalasirken beni uzunca dudagimdan öptü, sarildi, seni özleyecegim dedi. Ben üniversiteyi okudum fakat bitirme sinavina henüz girmedim, ona mutlaka calis, senin icin suanda en önemlisi o olmasi lazim, basariyla bitirmeni istiyorum dedi. Evlilik icin o sinavi vermemi bekliyordu, benim bir engelim yok diyordu daha önceleri.

Simdi...Gideli bir hafta oldu tam...Ne ben onu aradim sordum ne de o beni...arkadasinida aramadim...Bu iliskinin bitmesini icime sindiremiyorum, cok mutsuzum...Uzun süreli bir iliski degildi ama cok yogun yasadik, cok yogun hissettik...Ben onu deliler gibi seviyorum. Ondan vazgecmek istemiyorum, ama ne yapmam gerektiginide bilmiyorum. Benim onu aramam veya rehabilitasyon merkezinde ziyaret etmem ne kadar akillica olur bilmiyorum. Yoksa onun dönmesini ve beni aramasini mi beklemeliyim...Bana onun da duygulari bitmemis gibi geliyor, ama objektif yaklasamiyorum...Lütfen bana da yardimci olun sevgili arkadaslar...Hayatimi görünürde sürdürüyorum, ama birde bana sorun...:((

Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Bence erkek arkadaşınız muhtemelen yaşadığı kötü evlilik tecrübesinin de etkisiyle size bağlanmaktan korkmuş.
Basit şeyleri bahane etmesinin başka bir anlamı olamaz bana göre.
Bu yaşta bir adam üstelik bir kere de evlenip boşandıysa kolay kolay ciddi bir ilişki yaşayamaz.
Bence şimdilik bekleyin, aramayın.
Kendini hazır hissederse o arar zaten.

Ameliyat sonrasinda iyilesme süreci hizlansin diye gönderdiler rehabilitasyona...Icimdeki seste aramamaktan yana, fakat ya o beni unutursa, özlemezse diye bir yandan da panikliyorum...:5:

Ciddi bir iliski yasamaktan korktugunu zannetmiyorum, cünkü bana defalarca artik ciddi bir iliski istedigini, cocuk sahibi olmak istedigini ve benim de onun aradigi vasiflara sahip oldugumu söylemisti...

kaçan kovalanır canım...boşver ne ara ne de git....bana kalırsa bitmiş gibi geldi herşey....insan böyle günlerde bırak arkadaşı anayı babayı herşey bi yana ama sevdiği insanın desteğine ihtiyacı vardır.en çok onu ister.bence o bahane aramış ve bulmuş..eğer gidersen gene aynı tepkiyle karşılaşısın..o yüzden gitme arkadaşım:20:.bırak o yokluğana alışmış bence:59::59:

Çok Türk filmi gibi olacak ama kaza sonrası kalıcı bir sağlık sorunu nedeniyle senden ayrılmak istemiş olabilirmi?

Sen hasta olduğunda birilerinin seninle ilgilenmesini istemez misin? Ben isterim.Onun yaşadığı durum belki daha sancılı bir dönem ve sana farklı şekilde yansıtmış bunu.Nacizane fikrim şudur ki; Ara derim..Ara ve ilgilen.Sonradan keşke zamanında arasaydım diye hayıflanacağına şimdi ara da sen sana düşeni yap.İleride kopsanızda en azından aradım sordum,o ilgilenmedi,kendi kaybetti dersin cnm.Hayat kısa,fırsatlarımızı kaçırmamalıyız..

Sen hasta olduğunda birilerinin seninle ilgilenmesini istemez misin? Ben isterim.Onun yaşadığı durum belki daha sancılı bir dönem ve sana farklı şekilde yansıtmış bunu.Nacizane fikrim şudur ki; Ara derim..Ara ve ilgilen.Sonradan keşke zamanında arasaydım diye hayıflanacağına şimdi ara da sen sana düşeni yap.İleride kopsanızda en azından aradım sordum,o ilgilenmedi,kendi kaybetti dersin cnm.Hayat kısa,fırsatlarımızı kaçırmamalıyız..

ewt bendee bu fikre katılıyorum..ara konuşş halini hatrını nasl olduğunuu sorr..hatta ziyarete bilee git.böle yaaprsann onu hemen unuttuğunu bile dşünebilrrr.ondan telefn bklemedn bnce iilk sen aramalısınn

Cnm ya sana haksızlık etmiş aslında ama şimdi hasta ve erkekler böyle zamanlarda ilgi beklerler bir de kötü kadın olmaman için ziyaret et derim 1 defaya mahsus olmak üzere git ama benim senden bi beklentim yok sadece sağlıklı olduğunu görmek istedim, zaten daha öncede söylemnişsin seni insan olarak seviyorum diye.. Yine sölersin... Yarın öbür gün barışırsanın hep başına kalkar bir defa bile ziyaret etmedin kötü günümde yoktun diyee...

Cevaplariniz icin cok tesekkür ederim...Kendisi de bana ziyaretime gelirsin demisti, fakat yine de tam emin olamiyorum iste...sonucta beni istemiyor ki, benden ayrildi...Simdi ararsam pesinden kostugumu düsünüp daha cok uzaklasmaz benden dimi? Bu tür konularda cok gururluyumdur, beni istemeyeni bende istemem derim ve ceker giderim...Icim kan aglasa bile belli etmemeye calisirim...Onun beni hastanedeyken terk etmesinin en kötü yani, benim onu ve sagligini merak etmem ve ama yinede arayamamam...O bana gerci bu konuda "eger ki simdi söylemeseydim sana dürüstce davranmamis olurdum" demisti...Üff...

bana sanki eski eşiyle bi barışma söz konusu olmuş gibi geldi
bence de bir kereye mahsus sadece nasıl oldugunu merak ettim diyerek ara veya ziyarete git
sonra istemediğini anlarsan da sonsuza dek aramazsın çünkü fazla bahane uydurmuş gibi
bir de bende gercekten merak ettim sakatlık veya işlev kaybı gibi bişeler söz konusu olabilir mi

Sakatlik veya benzeri bir durum yok, cünkü beni cagirdigi hastanedeki son gününde doktorlar konusmaya geldi ve herseyin yolunda oldugunu söylediler. Rehabilitasyona, normal hayata gecisi kolay olsun diye gönderdirler. Sonucta ciddi bir ameliyatti, omurgasina iki platin takildi...
Benim icin acabalar cok, cünkü daha bir hafta öncesinde daha az isyerinde calis, daha fazla ders calismalisin, ben de sana maddi manevi destek cikarim, bir an evvel su sinavlarini ver, yolumuzu cizelim, hayatimizi birlestirelim diyordu...:((

Rehabilitasyonda oldugunan beri ilk defa bu aksam msn´e ve facebook´a girdi ve bana tek bir kelime bile yazmadi...:((

Merhaba arkadaslar! Ben KK´da yeniyim ve ortami cok begendim. O yüzdende sizden fikir almak istedim.
Ben 32 yasimdayim, erkek arkadasim da 38 yasinda. 2,5 aylik bir iliskimiz oldu ve basindan beri her ikimizde ama özellikle o bunca senedir birbirimizi bekledigimizi ve kaderimiz oldugumuzu düsündük daha dogrusu hissettik. Cok ciddi düsünüyordu, beni hemen arkadaslariyla ve cevresiyle tanistirdi, ailesine bahsetti falan. Kendisi evlenip dört yil bosanmis birisi. Birde üvey oglu var. Bundan yaklasik üc bucuk hafta önce arkadasiyla gittigi kayak tatilinde kaza gecirdi, ondan beri hastanedeydi. Hastanedeki ikinci haftasinda ameliyat olmasi gerektigini söylediler bugünden yarina, tabii biz sok olduk. Neyse uzun lafin kisasi ameliyat olmadan önceki aksam is arkadaslari ve ben yanindaydik. Arkadasi kalkmak istediginde bana da "sende onunla git" dedi. Ben 5 dakika daha kalmak istedigimi söyledim, cünkü hic yanliz kalamamistik ve ameliyat dolayisiyla endiseli oldugunu görüyordum.Ayni sekilde bende korkuyordum, söyle rahat rahat ona sarilmak istiyordum. "Yok gec vakit yolda olman hosuma gitmiyor, aklim sende kaliyor" dedi ve biz kalktik. Arkadasi cikmadan lavaboya gittiginde ben ona "bilseydim seni rahatsiz etmezdim, gelmezdim" dedim ve bunun üzerine cok sinirlendi. Bu durumda bile kendimi düsündügümü, onun özellikle vedalasmak istemedigini, bizleri helallesmek icin cagirdigini falan söyledi ve ertesi gün ameliyata gelmemi istemedigini söyledi. ben yine de gittim tabii, sadece sözümü dinlemedin dedi. Arkadaslarida oldugundan yine yanliz konusamadik.

bence size kızmış..
o anki ruh halini düşünsenize..zaten gergin ve korkuyor.. sonuçta can bu.. basit de olsa ameliyat insanı ürkütür ki onun durumu pekte hafife alınacak bir durum değil sanırım.. ama o halinde bile aklı sizde ve saat geç oldu diye sizi güvendiği biri ile evinize ulaştırmak istiyor.. siz de ona rahatsız etmezdim fln diyip kapris yapıyorsunuz.. böyle bir durumda kim olsa tepki verir bence..
lütfen kızmayın ama bence hatalısınız.. bu durumu da bu tavrınız yaratmış..
onu hala istiyorsanız kesinlikle onu aramalı ve ilgilenmelisiniz..
yanında olduğunuzu ve ondan vazgeçmediğinizi bilsin..

bende benzer bir durum yaşıyorum.. sizi çok iyi anlıyorum.. konularımı okuma fırsatı bulursanız yaşadıklarımı görürsünüz.. ama ben bugün sabrımın mükafatını aldım ve çok mutluyum :nazar:

inşallah en kısa zamanda sevdiğinize kavuşursunuz :70:

Cevabiniz icin tskler felixxxx...Dogru söylüyorsunuz...Bende cok endiseliydim, onun karsisinda güclü durmak icin cok zorlandim, ama tabii can daha farkli birseydir...Hatami telafi etmem maalesef cok zor görünüyor...:(
O bana arkadasiyla irtibat halinde kalmami söylemisti, bu durumda arkadasini mi arasam yoksa kendisini mi? Hangisinin dogru olacagindan emin degilim hala...
Bu arada sizin konunuzu da merak ettim, bana linki´ini ekleyebilirseniz veya konu basligini yazarsaniz okumak isterim...Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah...

Ameliyat iyi gecti ama bana soguk davranmaya baslamisti ve iki gün sonra bana hastanede ayrilmak istedigini söyledi. Sebep olarak o gece yasanan olayi söyledi, o gün icindeki tilsim sönmüs. Benim yanimda huzursuz hissetmis. Arti caktirmadan üzerinde kontrol kurmaya calisiyormusum. O da buna hic gelemezmis. Sürekli yapmadigi seyleri söylüyormusum, yani mesela hastanedeyken birsey lazim oluyordu veya cani birsey istiyordu, arkadaslarina söylüyordu, bende benden niye istemedin diyordum veya aradigimda telefona cikmayip bir kac saat sonra geri döndügünde niye geri dönmedin diyordum...bu ve benzeri seyleri kastediyor...yani ufak tefek ayrintilara takiliyormusum...Ayni gün eski esi ve üvey ogluda onu ziyarete geldi, bizde rastgele hastanede karsilastik, fakat ortam kalabalikti, tanistirilmadik, bir tek diger arkadaslarinin konusmasindan benim kim oldugumu anlamis olabilirler...Daha sonra misafirler gittikten sonra, üvey ogluyla yanliz kalabilsin diye eve kadar gittim ve iki saat sonra geldigimde bana bu ayrilik konusmasini yapti ki sözde bir gün öncesinde aslinda söylemek istiyormus ama firsat olmamis.

Neyse ayrildik, üc gün sonra msj geldi, evinin anahtarlarini ona götürmemi istedi, cünkü üc haftaligina belki de daha uzun br süreligine uzakta rehabilitasyon merkezine gönderiliyormus.Gittim yanina, seni gitmeden görmek istedim dedi. Dogru bir kararmiydi bilmiyorum fakat dönünce sende istersen yemege cikariz ve orda konusuruz dedi. Ben onu sadece bir sevgili olarak degil bir insan olarakta cok sevdigimi söyledim. Oda hayatindan kimseyi cikartmadigini ve benimde cikartilmasi gereken biri olmadigimi söyledi. Bu durumun benden kaynaklanmadigini sadece öyle hissettigi icin ayrilmak istedigini söyledi. Arada bir bana durumunu bildirirsen sevinecegim dedim.Beni ziyarete gelirsin dedi. Arkadasiyla irtibat halinde kalmami ve o onun yanina gittiginde benim de gelmemi söyledi. Vedalasirken beni uzunca dudagimdan öptü, sarildi, seni özleyecegim dedi. Ben üniversiteyi okudum fakat bitirme sinavina henüz girmedim, ona mutlaka calis, senin icin suanda en önemlisi o olmasi lazim, basariyla bitirmeni istiyorum dedi. Evlilik icin o sinavi vermemi bekliyordu, benim bir engelim yok diyordu daha önceleri.

Simdi...Gideli bir hafta oldu tam...Ne ben onu aradim sordum ne de o beni...arkadasinida aramadim...Bu iliskinin bitmesini icime sindiremiyorum, cok mutsuzum...Uzun süreli bir iliski degildi ama cok yogun yasadik, cok yogun hissettik...Ben onu deliler gibi seviyorum. Ondan vazgecmek istemiyorum, ama ne yapmam gerektiginide bilmiyorum. Benim onu aramam veya rehabilitasyon merkezinde ziyaret etmem ne kadar akillica olur bilmiyorum. Yoksa onun dönmesini ve beni aramasini mi beklemeliyim...Bana onun da duygulari bitmemis gibi geliyor, ama objektif yaklasamiyorum...Lütfen bana da yardimci olun sevgili arkadaslar...Hayatimi görünürde sürdürüyorum, ama birde bana sorun...:((

bazen erkekler biçok şeyden sıkılabiliyorlar, hatta erkekler demeyelim herkes için geçerli bu, kafasını dinlemek istiyor gibi geldi bana.bir de önceden yaşadığı olumsuz evlilik tecrübesi ilede kafasını toplama ihtiyacı hissetmiş olabilir..bekleyin bu süre zarfında sizd kendinize iyi bakın, oda muhtemelen bu rehabilitasyın merkezinde rahatlayacak ve aklındaki sorulara bir cevap bulacaktır..daha sağlıklı bir konuşma yapacaksınız o yemekte..inşallah istediğiniz gibi olur herşeyin hayırlısı olsun..

Cevabiniz icin tskler felixxxx...Dogru söylüyorsunuz...Bende cok endiseliydim, onun karsisinda güclü durmak icin cok zorlandim, ama tabii can daha farkli birseydir...Hatami telafi etmem maalesef cok zor görünüyor...:(
O bana arkadasiyla irtibat halinde kalmami söylemisti, bu durumda arkadasini mi arasam yoksa kendisini mi? Hangisinin dogru olacagindan emin degilim hala...
Bu arada sizin konunuzu da merak ettim, bana linki´ini ekleyebilirseniz veya konu basligini yazarsaniz okumak isterim...Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah...

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. Aminn :1:

siz de haklısınız tabii ki.. endişeliydiniz.. yanında olmak istiyordunuz.. olmuş bir kere..
bence sizden vazgeçmez seviyorsa..
önce arkadaşını arayın durumunu öğrenin..
o söyleyecektir zaten aradığınızı.. ama tabii önemli olan onunla konuşmanız.. ziyaretine gidin mutlaka.. eminim ki bekliyordur içten içe sizi..
ilginizi hissetsin.. zor bir dönem geçiriyor.. sabırlı olun.. size en çok ihtiyaç duyduğu dönem aslında..

hasta psikolojisiyle yapıyor bunları bence.. sevgi emektir.. fedakarlıktır.. ben öyle hemen bitsin, boşver, kaç kovalasın olaylarına inanmıyorum pek.. bazı durumlarda işe yarayabilir ama burada değil bence.. söz konusu sağlık!!! herşeyden önemlisi seviyorsan sonuna kadar gidersin..

siz mücadele edin onun için!! vazgeçmeyin..
ama şunu da unutmayın.. her zaman olumlu düşünün ama en kötüsüne de hazır olun..
sonuç iyi de olsa kötü de olsa, enazından ben sevdiğim için elimden geleni yaptım dersiniz.. içiniz rahat olur.. aklınız da acabalar, keşkeler olmaz..

tabii bunlar benim düşüncelerim.. :26:
onu siz tanıyorsunuz.. en doğrusunu siz bilirsiniz..

benim sevgilim de rahatsız ama malesef tedavisi yok.. hastalığı ve yaşadığı diğer kötü durumlar üst üste gelince bizde sarsıldık.. aynı sizin gibi bilmeden yaptığım bir hareket yüzünden 1,5 ay ayrı kaldık.. delirecektim artık.. dün ilk defa gördüm onu.. hatalarımızı anladık ikimizde, herşey yoluna giriyor :nazar:

Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın.. gerçekten çok zor.. sizi anlıyorum..
umarım sizde en kısa zamanda barışırsınız.. :71:

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-acisi-cekenler/435305-sevgilim-biraz-uzak-kalalim-dedi.html

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-acisi-cekenler/442007-galiba-bitiyor.html

Back