- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
Ben herşeyi yaptım engelleme konusunda. Pat diye karşıma çıkmalarını nasıl engelleyebilirim bilmiyorum yapmaması gerektiğini söylememe rağmen. Beni bilmediğiniz açıklamadığım bişeyle suçlamayın lütfen.
nasıl pat diye? telefondan vs heryerden engelleyin. gerçek hayatta mı çıkıyor karşınıza? sizin oradan geçeceğinizine biliyor? ya da babanızla konuşun ailenize söyleyin. isteseniz pekala engellerdiniz.
Sizi yedekte tutmak istemiş işte.Bana sürekli bi engelden bahsedip durdu gerçekten istemediği bişeymiş gibi gösterti. Ama kimse istemediği bişeyi yapmaz.
İşyerlerimiz yakın ve benim hangi saate nasıl nerden geçtiğimi görüyor anlamıyorum pat diye derken abartmadım.
siz napıyodunuz o çıkınca. ay lütfen bi daha gelme mi diyodunuz? orda çığlığı basıp olay çıkarsaydınız bakalım bi daha gelebiliyo muydu. kabullenin yani sizin içinizdeki umut engel olmamış bazı şeylere.
Sizi yedekte tutmak istemiş işte.
Yoksa koskoca adamın ne gibi bir engeli olabilir, silah zoruyla mı o kızla beraberdi?
Bence o nişanlanan çocuğu artık aklında bile tutmaman lazım. Bitmiş gitmiş kimler kimleri unutuyor bu kadar abartmayın. Yeni olanla da bence bi tanışın ama koştur koştur evlenmeyin sevgili filan olun bi süre
Lütfen okuyarak yorumda bulunurmusunuz ben kesinlikle görüşmedim konuşmadım bu kişiyle. Yapmaması gerektiğine her zaman söyledim. Ben konuştuğumda ise hayatında biri olduğundan haberim bile yoktu .
hayatında biri varken benle görüşmesini kesmedi aradı, yazdı. Ben sürekli bunlara kanıp bir gün hayatımda ömür boyu olacağını düşündüm.
Bunu siz yazmadınız mı?
Türk filmi mi konu mu belli değil bu kadar dramatize etmeye gerek yok yani aday peşinden koşmuş istememişsin sonra sen istemişsin oda istemem yan cebime koy diyip nişanlanmış bu kadar canını yakacak bir yaşanmışlık yok kaldı ki iki kelimeden biri allah ama sevgilisi olan erkekle konuşmak biraz anormal geldi kusura bakma biriyle görüştügünü bile bile erkeklerle konuşan kızları gerçekten anlamıyorum ya cidden o kızı yarı yolda bırakıp gelse allah a şükürler olsun diyecek miydin başka erkek mi yok anlamıyorum ki şu sevgilisi nişanlısı eşi olan erkeklerle sohbet edersiniz
Adam ciddi bir ilişkisi varken sanada yazarak umut vererek karakterini ortaya koymamış mı sencede. Yada karaktersizliğini.
Hayırlısı degilmis senin icin farkındasındır.
Önce kendi yaralarını sarmaya bak. İyileştigini düşündüğünde ciddi işlere giriş.
Suan görüştüğün kisiyi tanimak için zaman yarat kendine mesela.
Hayırlısı olsun senin icin
Aklinda biri varken baska birine de kendine de kotuluk etme.. Çivi çiviyi söker mantığı her zaman dogru degil..İlk önce aklımdaki kişiden dolayı çekdiğim acıyı anlatmak istiyorum.
Uzun zamandır hayatımı zorlaştıran yaşadığım bir sorun var ve bu canımı yakıyo içim acıyo. Bu acı beni Allaha daha çok yakınlaştırdı. Allah'a sığınarak geçirdim her günümü. Benimle evlilik düşünen birini reddettim sevmediğim için. Sürekli peşimdeydi ve hayla ısrarlarına devam etti ben bir zaman sonra sevmeye başladım bu 1 yılı aldı. Bi söz var "Sana Allahı hatırlatanı sev" ben böyle yaptım. Annemin çok ısındığı ve ailemin istediği biriydi. Annem hep söylerdi bekle zamanla seveceksin diye anlamıyodum. Konuşup görüştüğümde de geç olmuştu çünkü başkasıyla beraberdi benim bundan haberim yoktu ve yarı yolda bırakamayacağını söyledi artık geçirdiğim her saat zehir oldu bana çekdiğim ızdırap gibi tarif edemiyorum. Gördüğüm duyduğum her bir olayında daha çok yıkıldım 2 yılımı çok zor bir şekilde ondan başkasıyla olmak istemeden geçirdim. Çok istedim ömrümün sonuna kadar onla olayım. Unutmak çok zor eminim ama alıştığımı düşündüğüm her seferinde karşıma çıktı kendini unutturmadı hayatında biri varken benle görüşmesini kesmedi aradı, yazdı. Ben sürekli bunlara kanıp bir gün hayatımda ömür boyu olacağını düşündüm. Önüme çıkan kişilere şans vermedim reddettim. Hayırlısı böyle diyerek ama Allah'tan da gönlümdekini bana hayırlı eyle diyerek dualarda bulundum hep. 4 ağustosta nişanlanacağını duyduğumda yıkıldım Allah'ım aklıma mukayyet ol diyerek geçmiyo. Sağlığımdan olmaktan ve olanları kabul edememekten artık canım yoruldu. Yoluma bakmaya zorlanıyorum. Biliyorum Allah bir kolaylık verir, sabrın mükafatını verir. Böyle bişeyi yaşayan gerçekten nasıl bişey olduğunu ve beni anlicaktır.
O kadar çok şey oldu ki burda anlatamadığım.
Tohum toprağa giznelirse yeşerir ama ben buraya dökmek istedim içimdekileri.
Asıl konuda şu;
Karşıma biri çıktı bu yakın zamanda ve sanki sürpriz gibi çıktı. Aklımdaki kişinin nişanının olacağını öğrendikten sonra çıktı. Gerçekten çok zor zamanlar geçirdim ve nişan olayı beni daha zor duruma soktu kabullenmek çok zor. Onunla bi hayatım olsun isterken olmuyo olması beni çok üzüyo. Allaha sığındım dualarımda hep gönlümdekini hayırlı eylemesini istedim olmadı. Eminim bunu yaşamış olan çoktur onlarda anlicaktır beni. Ama karşıma çıkan kişiyle konuştukça hayata bağlanıyorum sanki. Düşünüldüğünde hayatımda olunca beni mutlu etcek ve gerçekten sevcek biri. Nasibim dir belki diyerek şans vermek istiyorum. Bu tabi ciddi bir başlangıç olcak. Eğer evliliğe gidersem aklımdan tamamen silinmiş olcakmı emin değilim. Konştuğum kişi atlatmaya çalıştığım bişeyin olduğunu farketti anladı yani. Biri aklımdayken böyle bişeyin olmasını istemem karşımdaki kişiye bunu yapamam. Aklınızda biri varken evlenmek...düşünemiyorum bile. Bunu yaşayanlar varmı? Yardımcı olun. Lütfen anlatırmısınız?
Sizinle paylaşıp biraz olsun rahatlamak istedim yorumlarınızı,düşüncelerinizi bekliyorum..
Aklinda biri varken baska birine de kendine de kotuluk etme.. Çivi çiviyi söker mantığı her zaman dogru degil..
Beni cok mutlu edecek biri demissin, insan sevmedikten sonra karşıdaki ne yaparsa yapsin mutlu olamaz ki..
Yorumları okumadımİlk önce aklımdaki kişiden dolayı çekdiğim acıyı anlatmak istiyorum.
Uzun zamandır hayatımı zorlaştıran yaşadığım bir sorun var ve bu canımı yakıyo içim acıyo. Bu acı beni Allaha daha çok yakınlaştırdı. Allah'a sığınarak geçirdim her günümü. Benimle evlilik düşünen birini reddettim sevmediğim için. Sürekli peşimdeydi ve hayla ısrarlarına devam etti ben bir zaman sonra sevmeye başladım bu 1 yılı aldı. Bi söz var "Sana Allahı hatırlatanı sev" ben böyle yaptım. Annemin çok ısındığı ve ailemin istediği biriydi. Annem hep söylerdi bekle zamanla seveceksin diye anlamıyodum. Konuşup görüştüğümde de geç olmuştu çünkü başkasıyla beraberdi benim bundan haberim yoktu ve yarı yolda bırakamayacağını söyledi artık geçirdiğim her saat zehir oldu bana çekdiğim ızdırap gibi tarif edemiyorum. Gördüğüm duyduğum her bir olayında daha çok yıkıldım 2 yılımı çok zor bir şekilde ondan başkasıyla olmak istemeden geçirdim. Çok istedim ömrümün sonuna kadar onla olayım. Unutmak çok zor eminim ama alıştığımı düşündüğüm her seferinde karşıma çıktı kendini unutturmadı hayatında biri varken benle görüşmesini kesmedi aradı, yazdı. Ben sürekli bunlara kanıp bir gün hayatımda ömür boyu olacağını düşündüm. Önüme çıkan kişilere şans vermedim reddettim. Hayırlısı böyle diyerek ama Allah'tan da gönlümdekini bana hayırlı eyle diyerek dualarda bulundum hep. 4 ağustosta nişanlanacağını duyduğumda yıkıldım Allah'ım aklıma mukayyet ol diyerek geçmiyo. Sağlığımdan olmaktan ve olanları kabul edememekten artık canım yoruldu. Yoluma bakmaya zorlanıyorum. Biliyorum Allah bir kolaylık verir, sabrın mükafatını verir. Böyle bişeyi yaşayan gerçekten nasıl bişey olduğunu ve beni anlicaktır.
Asıl konuda şu;
Karşıma biri çıktı bu yakın zamanda ve sanki sürpriz gibi çıktı. Aklımdaki kişinin nişanının olacağını öğrendikten sonra çıktı. Gerçekten çok zor zamanlar geçirdim ve nişan olayı beni daha zor duruma soktu kabullenmek çok zor. Onunla bi hayatım olsun isterken olmuyo olması beni çok üzüyo. Allaha sığındım dualarımda hep gönlümdekini hayırlı eylemesini istedim olmadı. Eminim bunu yaşamış olan çoktur onlarda anlicaktır beni. Ama karşıma çıkan kişiyle konuştukça hayata bağlanıyorum sanki. Düşünüldüğünde hayatımda olunca beni mutlu etcek ve gerçekten sevcek biri. Nasibim dir belki diyerek şans vermek istiyorum. Bu tabi ciddi bir başlangıç olcak. Eğer evliliğe gidersem aklımdan tamamen silinmiş olcakmı emin değilim. Konştuğum kişi atlatmaya çalıştığım bişeyin olduğunu farketti anladı yani. Biri aklımdayken böyle bişeyin olmasını istemem karşımdaki kişiye bunu yapamam. Aklınızda biri varken evlenmek...düşünemiyorum bile. Bunu yaşayanlar varmı? Yardımcı olun. Lütfen anlatırmısınız?
Sizinle paylaşıp biraz olsun rahatlamak istedim yorumlarınızı,düşüncelerinizi bekliyorum..
Sevdiğim dediğin adamı aklından sök at başkasıyla beraberken hala senle görüşebiliyorsa karaktersizin biridir Allah uzak etsin onu sendenİlk önce aklımdaki kişiden dolayı çekdiğim acıyı anlatmak istiyorum.
Asıl konuda şu;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?