Canımı acıtan olay! ve Aklında biri olup başkasıyla evlilik düşünenler?

nasıl pat diye? telefondan vs heryerden engelleyin. gerçek hayatta mı çıkıyor karşınıza? sizin oradan geçeceğinizine biliyor? ya da babanızla konuşun ailenize söyleyin. isteseniz pekala engellerdiniz.

nasıl pat diye? telefondan vs heryerden engelleyin. gerçek hayatta mı çıkıyor karşınıza? sizin oradan geçeceğinizine biliyor? ya da babanızla konuşun ailenize söyleyin. isteseniz pekala engellerdiniz.

İşyerlerimiz yakın ve benim hangi saate nasıl nerden geçtiğimi görüyor anlamıyorum pat diye derken abartmadım.

Bana sürekli bi engelden bahsedip durdu gerçekten istemediği bişeymiş gibi gösterti. Ama kimse istemediği bişeyi yapmaz.
Sizi yedekte tutmak istemiş işte.
Yoksa koskoca adamın ne gibi bir engeli olabilir, silah zoruyla mı o kızla beraberdi?

İşyerlerimiz yakın ve benim hangi saate nasıl nerden geçtiğimi görüyor anlamıyorum pat diye derken abartmadım.

siz napıyodunuz o çıkınca. ay lütfen bi daha gelme mi diyodunuz? orda çığlığı basıp olay çıkarsaydınız bakalım bi daha gelebiliyo muydu. kabullenin yani sizin içinizdeki umut engel olmamış bazı şeylere.

Diyorumya ben kendimi düşünmüş olsaydım böyle olmazdı diye. Görmezlikten geldiğim çok oldu, niye burdasın dediğim

Teşekkür ederim

Türk filmi mi konu mu belli değil bu kadar dramatize etmeye gerek yok yani aday peşinden koşmuş istememişsin sonra sen istemişsin oda istemem yan cebime koy diyip nişanlanmış bu kadar canını yakacak bir yaşanmışlık yok kaldı ki iki kelimeden biri allah ama sevgilisi olan erkekle konuşmak biraz anormal geldi kusura bakma biriyle görüştügünü bile bile erkeklerle konuşan kızları gerçekten anlamıyorum ya cidden o kızı yarı yolda bırakıp gelse allah a şükürler olsun diyecek miydin başka erkek mi yok anlamıyorum ki şu sevgilisi nişanlısı eşi olan erkeklerle sohbet edersiniz

Lütfen okuyarak yorumda bulunurmusunuz ben kesinlikle görüşmedim konuşmadım bu kişiyle. Yapmaması gerektiğine her zaman söyledim. Ben konuştuğumda ise hayatında biri olduğundan haberim bile yoktu .

hayatında biri varken benle görüşmesini kesmedi aradı, yazdı. Ben sürekli bunlara kanıp bir gün hayatımda ömür boyu olacağını düşündüm.

Bunu siz yazmadınız mı?

hayatında biri varken benle görüşmesini kesmedi aradı, yazdı. Ben sürekli bunlara kanıp bir gün hayatımda ömür boyu olacağını düşündüm.

Bunu siz yazmadınız mı?

Evet yorumları da kastettim herşeyi orda açık yazmadım. Ben kesinlikle benle konuçmasını istmedim hertürlü engele bulundum. Demek istediğim bana istemediği bişeyi yapıyomuş izlenimi verdiği için benle olmak istediğini zannetmemdi kanmam buydu. Ama kimse sevmediği istemediği biriyle olmak istemez.

Adam ciddi bir ilişkisi varken sanada yazarak umut vererek karakterini ortaya koymamış mı sencede. Yada karaktersizliğini.
Hayırlısı degilmis senin icin farkındasındır.
Önce kendi yaralarını sarmaya bak. İyileştigini düşündüğünde ciddi işlere giriş.
Suan görüştüğün kisiyi tanimak için zaman yarat kendine mesela.
Hayırlısı olsun senin icin

Herşeyi açığıyla anlatmadım ama benle görüşmesinin yanlış olduğunun farkındaydı ama yapıyodu ben bu yalnışı yüzüne karşıda söyledim kesinlikle böyle bi durumda benle konuşmasını görüşmesini istemedim herşeyi engellemeye çalıştım. Ben kimseye kin gütmedim kızın suçu yok yapılmaması gereken şeyi engellemeye çalıştım sadece yani - artık benle görüşmesini.

Teşekkür ederim yorumun için elimden gereleni yapıcam.

Aklinda biri varken baska birine de kendine de kotuluk etme.. Çivi çiviyi söker mantığı her zaman dogru degil..
Beni cok mutlu edecek biri demissin, insan sevmedikten sonra karşıdaki ne yaparsa yapsin mutlu olamaz ki..

benimle görüşmemesini söyledim derken, bunu ona bırakana kadar kendin uygulasaydın ya?

ayrıca tevekkül ettim dua ettim deyip duruyorsun, tevekkülü çok yanlış anlamışsın sen. allahım bana onu hayırlı eyle diye dua etmek tevekkül olmaz siz bir daha araştırın. o sana hayırsızmış ki bir türlü olmuyormuş, bunu görebilseydin bu kadar ağlayıp sızlayıp drama yaşamazdın.

Aklinda biri varken baska birine de kendine de kotuluk etme.. Çivi çiviyi söker mantığı her zaman dogru degil..
Beni cok mutlu edecek biri demissin, insan sevmedikten sonra karşıdaki ne yaparsa yapsin mutlu olamaz ki..

Düşünüldüğünde diyorum çünkü benim için iyi şeyler yapıyo. Umarım zaman sevdirir.

Adam senin toyluğundan faydalanmış işte. Karaktersizin Teki için kendini paralıyorsun. Bir süre evlilik vs işlerinden uzak durup kendini geliştir. Kitap oku bol bol. İlerde iyi ki olmamış diyeceksin.

Yorumları okumadım
Aklında biri varken başkasıyla evlenme, kendine de karşındakine de yazık etme..

İlk vaka:
"Benimle evlilik düşünen birini reddettim sevmediğim için. Sürekli peşimdeydi ve hayla ısrarlarına devam etti ben bir zaman sonra sevmeye başladım bu 1 yılı aldı".

İkinci vaka:
"Karşıma biri çıktı bu yakın zamanda ve sanki sürpriz gibi çıktı. Ama karşıma çıkan kişiyle konuştukça hayata bağlanıyorum sanki. Düşünüldüğünde hayatımda olunca beni mutlu etcek ve gerçekten sevcek biri. Nasibim dir belki diyerek şans vermek istiyorum"

İki vakaya bakınca da sizin edilgen bir yapıda olduğunuz ortada. Birileri sizi beğensin, sevsin, kalbinizi kazanmaya uğraşsın diye bekliyorsunuz. İlk vakada 1 seneyi almış sevmeniz değil, sevmeye başlamanız.

Yaşınız daha ÇOK küçük. Burada tecrübeliler var. Aşk, sevgi bu anlattıklarınız değil. Sabırlı olun. Size ilgi gösteren herkesi değerlendirmeye almak zorunda değilsiniz. SİZ kendinizin birine ilgi duymasını bekleyin. Emin olun aşık olmak, sevmek çok güzel şeyler.

Bu anlattığınız 2 olaya bakınca da sizin aşık olmadığınız ortada.
Acele etmeyin. Sabırlı olun.

Özetle, ikisi de olmaz. İkinciye boş yere şans vermeyin.

Sevdiğim dediğin adamı aklından sök at başkasıyla beraberken hala senle görüşebiliyorsa karaktersizin biridir Allah uzak etsin onu senden

ikinci bahsettiğin kişiyi tanımaya çalış ama kaptırma kendini zaman ver kendine biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…