• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canımı acıtan olay! ve Aklında biri olup başkasıyla evlilik düşünenler?

Hayatında biri varken benimle görüşmesini kesmedi aradı yazdı demişsiniz siz hiç cevap vermediniz mi yani
Adım kadar eminim konuştuğuna. Konu sahibini tanımam etmem ama başta böyle yazmıyordu, tepki alınca konuşmuyorum oldu.
Geri döner umudu ile o yazdıkça konuşmaya devam etmediyse ben de bir şey bilmiyorum :)))

Adım kadar eminim konuştuğuna. Konu sahibini tanımam etmem ama başta böyle yazmıyordu, tepki alınca konuşmuyorum oldu.
Geri döner umudu ile o yazdıkça konuşmaya devam etmediyse ben de bir şey bilmiyorum :)))

Bilmeden etmeden insanların günahını almayın lütfen. Yazık

Aynı durumdayız yalnızca o beni bazı sebeplerdenreddetti.Ama hiç aklımda yıllardır biri yokken aklıma girdi ve benimde bes altı ay oluyorhala bekliyorum gelmeyeceğinide biliyoeum ama bekliyorinsan iste karsima adaylar çıkıyor onlara odaklanamıyprum hep aklımda ve di yorum ki yarın öbür gün evlenirse ne düşünğrüm diye ama bazı arkadaslar elde edememetnin verdiğihırs demişler gerçekten öyleyse buna sevinirimcünkübende onla bir kaç kelime dışında konusma fırsatıbulamadım ne değişr ki aklımdan çıkmıyor o yuzden sanki beni anlatmışın gibi geldi

Gerçekten insan yaşayınca anlıyo bu durumu anlamadığı halde insanlar fazla kaba eleştiriyo. Heleki bilmeden. Ama gerçekten zor bişey iyi bilirim Allah sana sabır versin ve mutlu edicek şüküretceğin bi kısmet nasip etsin ..

Bu arada sorulan sorulara eleştirilere göre anlattım olayı savunduğum bi durum yok çünkü burda kimi neyi kandırıcam ?? gerçekten insanların günahını çok rahat kolay alıyosunuz Allah ıslah etsin.

Bence o nişanlanan çocuktan size hayır gelmezmiş zaten , hatta nişanlısına da hayır gelmez çok karaktersiz biriymiş . Sizin ona olan ilginiz gururunu okşadığı için sizinle konuşmaya devam etmiş . Onunla evlenseydiniz ona güvenemeyecektiniz bence ve evlilikte güven sevgiden bile daha önce gelir .
Zihni'nizden onu tamamen çıkarın, Zihninizin sizinle oynamasına izin vermeyin . Şuan o imkansız göründüğü için size cazip geliyor . Bu psikolojiyi yenin.
Diğer arkadaşa da şans verin ama sadece ona odaklanın . O kişi sizin yaranıza merhem mi oluyor şuan zor durumda olduğunuz için mi ona tutundunuz ? Yoksa gerçekten ona karşı bişeyler hissetmeye başladınız mı? Bu tip soruların cevabını vermeniz gerekiyor .

Bence o nişanlanan çocuktan size hayır gelmezmiş zaten , hatta nişanlısına da hayır gelmez çok karaktersiz biriymiş . Sizin ona olan ilginiz gururunu okşadığı için sizinle konuşmaya devam etmiş . Onunla evlenseydiniz ona güvenemeyecektiniz bence ve evlilikte güven sevgiden bile daha önce gelir .
Zihni'nizden onu tamamen çıkarın, Zihninizin sizinle oynamasına izin vermeyin . Şuan o imkansız göründüğü için size cazip geliyor . Bu psikolojiyi yenin.
Diğer arkadaşa da şans verin ama sadece ona odaklanın . O kişi sizin yaranıza merhem mi oluyor şuan zor durumda olduğunuz için mi ona tutundunuz ? Yoksa gerçekten ona karşı bişeyler hissetmeye başladınız mı? Bu tip soruların cevabını vermeniz gerekiyor .

Öncelikle çok teşekkür ederim yorumunuz için. Artık ben Allaha havale ediyorum gerisi takdiri ilahi. Şuanda görüştüğüm kişi gerçekten zamanı rahat geçirmeme yardımcı oluyo bana iyi geldiğini hissediyorum. İnşallah hayırlısı olur. Nasip olur.

Elde edememekten. Hırs..

Biraz mantıklı düşündürmüsün fazla bişey bilmeden eleştirdiğin yorumuna saygı duydum fazla abartma istersen çünkü senin bu yaptığın farklı bi boyuta geçiyo biraz edep. Bilmediğin şeye istersen fazla muadil olup insanların günahını alma.

İlk önce aklımdaki kişiden dolayı çekdiğim acıyı anlatmak istiyorum.

Uzun zamandır hayatımı zorlaştıran yaşadığım bir sorun var ve bu canımı yakıyo içim acıyo. Bu acı beni Allaha daha çok yakınlaştırdı. Allah'a sığınarak geçirdim her günümü. Benimle evlilik düşünen birini reddettim sevmediğim için. Sürekli peşimdeydi ve hayla ısrarlarına devam etti ben bir zaman sonra sevmeye başladım bu 1 yılı aldı. Bi söz var "Sana Allahı hatırlatanı sev" ben böyle yaptım. Annemin çok ısındığı ve ailemin istediği biriydi. Annem hep söylerdi bekle zamanla seveceksin diye anlamıyodum. Konuşup görüştüğümde de geç olmuştu çünkü başkasıyla beraberdi benim bundan haberim yoktu ve yarı yolda bırakamayacağını söyledi artık geçirdiğim her saat zehir oldu bana çekdiğim ızdırap gibi tarif edemiyorum. Gördüğüm duyduğum her bir olayında daha çok yıkıldım 2 yılımı çok zor bir şekilde ondan başkasıyla olmak istemeden geçirdim. Çok istedim ömrümün sonuna kadar onla olayım. Unutmak çok zor eminim ama alıştığımı düşündüğüm her seferinde karşıma çıktı kendini unutturmadı hayatında biri varken benle görüşmesini kesmedi aradı, yazdı.(Kesinlike ben bu duruma engel olmaya çalıştım.) Önüme çıkan kişilere şans vermedim reddettim. Hayırlısı böyle diyerek ama Allah'tan da gönlümdekini bana hayırlı eyle diyerek dualarda bulundum hep. 4 ağustosta nişanlanacağını duyduğumda yıkıldım Allah'ım aklıma mukayyet ol diyerek geçmiyo. Sağlığımdan olmaktan ve olanları kabul edememekten artık canım yoruldu. Yoluma bakmaya zorlanıyorum. Biliyorum Allah bir kolaylık verir, sabrın mükafatını verir. Böyle bişeyi yaşayan gerçekten nasıl bişey olduğunu ve beni anlicaktır.
O kadar çok şey oldu ki burda anlatamadığım.
Tohum toprağa giznelirse yeşerir ama ben buraya dökmek istedim içimdekileri.

Asıl konuda şu;

Karşıma biri çıktı bu yakın zamanda ve sanki sürpriz gibi çıktı. Aklımdaki kişinin nişanının olacağını öğrendikten sonra çıktı. Gerçekten çok zor zamanlar geçirdim ve nişan olayı beni daha zor duruma soktu kabullenmek çok zor. Onunla bi hayatım olsun isterken olmuyo olması beni çok üzüyo. Allaha sığındım dualarımda hep gönlümdekini hayırlı eylemesini istedim olmadı. Eminim bunu yaşamış olan çoktur onlarda anlicaktır beni. Ama karşıma çıkan kişiyle konuştukça hayata bağlanıyorum sanki. Düşünüldüğünde hayatımda olunca beni mutlu etcek ve gerçekten sevcek biri. Nasibim dir belki diyerek şans vermek istiyorum. Bu tabi ciddi bir başlangıç olcak. Eğer evliliğe gidersem aklımdan tamamen silinmiş olcakmı emin değilim. Konştuğum kişi atlatmaya çalıştığım bişeyin olduğunu farketti anladı yani. Biri aklımdayken böyle bişeyin olmasını istemem karşımdaki kişiye bunu yapamam. Aklınızda biri varken evlenmek...düşünemiyorum bile. Bunu yaşayanlar varmı? Yardımcı olun. Lütfen anlatırmısınız?

Sizinle paylaşıp biraz olsun rahatlamak istedim yorumlarınızı,düşüncelerinizi bekliyorum..

( Gerçekte olması gerektiği için böyle olmuş olabilir bu benim içimde yaşadığım duyguydu o zamanlar daha zordu tabi şimdi durumu kabullenmek dışında yapılması gereken bişey olmadığını biliyorum. En yakın yaşanan bişeyden sonra ertesi gün insanın içinde çok şey değişebiliyo. Yani artık fikrim ve zikrim farklı. Bazı insan bi çok şeyi fazlasıyla dış hayatında belli eder ama ben böyle bi insan değilim sadece burda yazıya döktüm. Yorum yapan, eleştiren, öneride bulunan herkese teşekkür ederim. Buraya her şeyi ince ve sık dokuyup yazmadım sonuçta aklınıza takılan şeyleri eleştirdiniz. Hatasızım demiyorum. Ben bunlara saygı duyarak cevap verdim. Allah herkesin yolunu açık etsin ve kötü düşüncelerden, kötü yoldan korusun. )
Şu ünsüzleri bir yumuşatın da can çekiştirmeyin yahu :/ neyse ..

Evlenmek zorunda değilsin .. sevdiğin adam evleniyor diye mi bu acele ? S.dik yatıştırır gibi ...

Ve şu hayatında biri olup da eski sevgili yada herhangi biriyle görüşen insanlardan nefret ediyorum ..ne aşkmış yahu ? Biz hiç yaşamadık ...

Şu ünsüzleri bir yumuşatın da can çekiştirmeyin yahu :/ neyse ..

Evlenmek zorunda değilsin .. sevdiğin adam evleniyor diye mi bu acele ? S.dik yatıştırır gibi ...

Ve şu hayatında biri olup da eski sevgili yada herhangi biriyle görüşen insanlardan nefret ediyorum ..ne aşkmış yahu ? Biz hiç yaşamadık ...

Tekrar söyleyim fazla bilgisizlikten yapılan yorumlara karşı saygılıyım. Orda bahsettiğim olayı yanlış anlamışsınız şimdi, hemen evlencem gibi bişeymi anladınız? Evlenme durumuna geldiğimde bu olay hayla devam ediyo olurmuydu bunu yaşayanlaraydı sorum yani. Teşekkür ederim bilgi dağarcığınız için. Kesinlike hayatında biri olan biriyle görüşme yapmadım bunu daha nasıl açıklayabilirim bilmiyorum. Ben onun yaptığı bişeyi dile getirdim orda ??

Adam kendi kendine konuşmuş değildir ya demekki cevap vermişsiniz. Sizin "yazma" demenizi bile, yaz lütfen sana muhtacım, diyerek anlamıştır muhakkak burada da söylüyorsunuz zaten umudum vardı diye. Demekki karşı tarafa bu yansımış. O da hayatındaki kızla kavga ettikçe size dönüp yazmıştır, unutamadığından değil . Gerçekleri kabul edip önünüze odaklanmalısınız . Burada kimseye açıklama yapmak durumunda değilsiniz ancak kendinizi kandırmayın, hatanızı kabul edin (rahatsız olsanız en basitinden numaranızı değiştirebilirsiniz ya da ailenize bahsedebilirsiniz sürekli yazdığını hayatında biri olduğu halde vs )

Tekrar söyleyim fazla bilgisizlikten yapılan yorumlara karşı saygılıyım. Orda bahsettiğim olayı yanlış anlamışsınız şimdi, hemen evlencem gibi bişeymi anladınız? Evlenme durumuna geldiğimde bu olay hayla devam ediyo olurmuydu bunu yaşayanlaraydı sorum yani. Teşekkür ederim bilgi dağarcığınız için. Kesinlike hayatında biri olan biriyle görüşme yapmadım bunu daha nasıl açıklayabilirim bilmiyorum. Ben onun yaptığı bişeyi dile getirdim orda ??
Ya sen benim gerizekaliligimin kusuruna bakma !!!

Şimdi dönüp kopyalayamayacagim ama ısrar edersen kopyalarim. . " hiç tasvip etmediğim halde hayatinda bir başkası varken görüştük "diyen sen değil misin ?

alıştığımı düşündüğüm her seferinde karşıma çıktı kendini unutturmadı hayatında biri varken benle görüşmesini kesmedi aradı, yazdı.(Kesinlike ben bu duruma engel olmaya çalıştım.)

İçim rahat etmedi ,kopyaladım. Bu yazı konunun tam ortasına vahiy yoluyla inmedi sanırım .. Z Zey-

Şimdi bacılar konuya inanç karışınca ortalıkta karışıyor biliyorsunuz, dilimde tüyler bitti bitti yeniden çıktı dini içerik yazmayın diye ama yine, yine ve yine yeniden dini yorumlar yazılmış durmuş.
Konu kilit:KK43:

Back