Canımı acıtan olay! ve Aklında biri olup başkasıyla evlilik düşünenler?

Yorumlarda eleştirileri kötülemiyorum okuduğun için sağol bunuda farketmiş olman lazımdı. Aynı düşüncelere takılanlar için yazdığım şey herkesin yorumları okumadığını görmüşsündür. Sadece bu şekilde okunduğu için eleştirenler için herşey bu kadar değil demek istememdi.

Aklında başkası varken bir yola girme lütfen. 4 agustos a az kalmıs belki 5 inde acin daha hafifler yada tam tersi olur. Kendine zaman ver acini yasamaktan korkma,en büyük acı bile vicdan azabindan yeğdir. Vicdan azabı duyarsın başkasını yarı yol
da bırakır yada ihanet edersen (düşünce de ihanettir)

İyileşmek icin birseyler yapsanız mesela nasıl olur

iyide hadi sizin eski sevgiliniz insan degildi vicdansizdi... siz nasil o kizin günahina girdiniz. Sevgilinizin oyunlarina alet oldunuz? Sevgilisi olan birisiyle isiniz neydi ?

Eski kisiyi unut artik...nisan asamasindaki bir kisi kendi yoluna bakiyor demek ki..sen de yoluna bak yeni kisiyi tanimaya calis olursa olur olmazsa baskasi olur..hayat bu ..insanoglu herseye alisiyor herseyi yasiyor

Haklısınız umarım rahat geçiririm o dönemleri. Duanızı eksik etmeyin.

aklibdaki de az serefsiz degilmis. kusura bakmada resmen aldatmis suan nisan yapacagi kizi. kiz bilse ne derdi. bu adam evlensen seni de aldatirdi. evlensin iyice umudun kesilir. bununla da acele etme tani emin ol.

Hayatında biri varken sizle görüşmesi size döneceğini düşünmeniz falan gerçekten çok yanlış durumlar bunlar ilahi adalet ikinizin arasında sağlanmış sanmıyorum ki o adamda mutlu olsun o kız üzülmesin yeter onun bir suçu yok yazık günah

Keşke yorumlarda yazdıklarımı okusanız. Benim görüştüğüm konuştuğum yoktu yalnış anladınız Bana sürekli bişeyin engel olduğunu söyleyip istemediği bişey yapıyomuş gibi izlenim bıraktığından düşündüğüm bişeydi. Benim o kıza kin güttüğüm felan yok kesinlikle o kızın hiçbişeyden haberi yok bunu ona yapması yalnış bildiği halde yapabildiği bişey..

Ben konuyu okuyup yazdım.Ona bunu yapmasına sebep olan sizsiniz sizin yapacağınız tekşey geri çekilmekti belki bir başkası olacaktı ama onunla olsaydı bence bunun vebali büyük

Ben konuyu okuyup yazdım.Ona bunu yapmasına sebep olan sizsiniz sizin yapacağınız tekşey geri çekilmekti belki bir başkası olacaktı ama onunla olsaydı bence bunun vebali büyük

Anlatamıyorum sanırım benim onun peşinde olduğum yoktu zaten ben hayatında biri olduğunu bilmeden konuştum en başta bana söylediğindede konuşmanın yalnış olduğunu söyledim anlatabiliyomuyum ??

Anlatamıyorum sanırım benim onun peşinde olduğum yoktu zaten ben hayatında biri olduğunu bilmeden konuştum en başta bana söylediğindede konuşmanın yalnış olduğunu söyledim anlatabiliyomuyum ??
Evet gayet iyi anladım siz başkası olduğunu öğrenince uyarmışsınız bunun doğru olmadığını söylemişsiniz ama yinede size döner umuduyla görüşmüşsünüz buda yanlış

Evet gayet iyi anladım siz başkası olduğunu öğrenince uyarmışsınız bunun doğru olmadığını söylemişsiniz ama yinede size döner umuduyla görüşmüşsünüz buda yanlış

Görüşmeye devam etmedim

Tam olarak sizinki gibi degilde ask acisi anlaminda bir benzerini yasadim.esimden once bir erkek arkadasim vardi.iliskiye baslamadan once nefret ediyordum ondan igreniyordum desem yeridir.yuzune bakarken midem bulaniyordu o derece.o kadar kostuki pesimden.sensiz olamamlar oluyorum bitiyorumlar.oysaki benim o her konustugunda kusasim geliyordu.cok tipsizdi.bir erkek ancak bu kadar cirkin olabilir yani.her goren allah kurtarsin bu ne ya diye dalga geciyordu.allahim sunu basimdan al ne olur karsisina biri ciksin deli gibi sevsin onu benden nefret etsin diye her gece dualar ediyordum.sonra bir aksam gene aradi beni actim teli ne istiyon allahin cezasi istemiyorum seni anla artik dedim.peki dedi oyle diyorsan oyle olsun bir daha seni rahatsiz etmeyecegim dedi.kurtulmustum iste.teli kapattik.kapattigim gibi sildim rehberden nosunu(atama icin kppsye hazirlaniyordum dersanede tanismistik ders mers dersken birseyler danismak icin almistik tellerimizi.en azindan ben o niyetteydim.onunki farkliymis)numarasini silmemle birlikte bana birsey oldu.daha once basina boyle birsey gelen varmidir bilmem ama o anda midemi bulandiran o adama asik oldum.bir anda.telini de sildim.dersanede bitmisti.hicbir sekilde ulasacagim bir durym kalmamisti ona.allahim ben ne yaptim dedim.hergun ama hergun beni belki 50 defa arardi.her tersledigimde vazgecmem senden derdi ve gene arardi.ama bu sefer ilk defa tamam demisti.bir daha rahatsiz etmeyecegim seni.benim pacalarim tutustu.ya gercekten aramazsa hakiketen vazgectiyse benden.o anda karsimda olsa boynuna atlar binlerce kez ozur dilerdim ondan.2 gun aramadi gercekten.o 2 gun cehennemi yasadim.bitti dedim kaybettim onu bitti iste.zaten bunu istemiyormuydun basardin iste.gozlerimden akan yaslarla kucuk bir gol olusurdu o 2 gunde.2 gun sonra sabah erkenden telefonum caldi.rehberimde kayitli olmayan bir numara.az con tanidim numarayi.ona aitti.yeniden aramisti iste.vazgecnemisti benden.ellerim titrete titreye actim.ilk lafi olmuyor yapaniyorum sensiz oldu.iyi tamam ya of deneyelim bari dedim.caktirmiyorumda yani asik oldugumu.oylece basladi bizim iliskimiz.onunla oldugum 6 ay bulutlarda gezdim masallarda yasadim.evlenmeye karar verdik.ertesi gun ailemle ranismaya gelecek cok mutluyum.aileme bahsettim.fotosunu gosterdim.bu mu dediler dalga gectiler.bukar tipsizi cok mu aradin dediler.bunun uzerine mesaj attim ben ayrilmak istiyorum diye.ama gene pesimden kosacagina eminim.yalvaracak yakaracakti yine.oyle olmadi maalesef.1 hafta gecti ne arayan ne soran.en son dayanamadim ben aradim pismanim dedim.hayatimda baskasi car evlenmeyevkarar verdik onu birakamam artik dedi.seni seviyorum ama onunla evlenecegim sen bana hayatimin kazigini attin dedi.hakliydi belki ama yine de o kadar asik bir ibsan 1 haftada nasil olurda baskasini bulur ve evlenmeye karar erirdi.evlendide onunla.oluyorum sandim oyle oyle aylar gecti.esimle tanistim.allahim o da ne hayallerimin adami:))meger oburune hissettigim ask bile degilmis.kavusamamanin verdigi bir hirsmis onu anladim.esime hala ilk gunku gibi(tamam o kadar olmasada)asigim.ama esimi tanidikca sevdim asik oldum.demem o ki hemenbevlenmeyin taniyin biraz sans verin belli olmaz.gerci simdiki aklim olsa hic kimseyle evlenmez gezer tozar hayatimi yasardim omur boyu.esime asik olsamda delirtiyor eni ogu zaman.bir de evlilik bana gore degilmis hic ozgurluk gibisi yok.bence bekar gunlerinin kiymetini ilerek karsindakine sans ver ama hic acele etme evlilik icin

Diyorumya işte beni böyle bişeyi yalayan anlar diye. Gerçekten zor bi durum oluyo ben çok şey yaşadım zorlandım. Dediğin gibi Allah büyük olmuyosa vardır bi nedeni. İnşallah mutlulukda beni bekliyodur. Teşekkür ederim bu arada paylaştığın için

Hayatında biri varken benimle görüşmesini kesmedi aradı yazdı demişsiniz siz hiç cevap vermediniz mi yani

Bunu yapman ne kadar doğru kızın yüzüne naısl bakıyosun yapma gibi şeylerle geçti.

Rica ederim ne demek allah gonlune gore versin insallah.tez zamanda mutllulugu yakalaman dilegiyle

Şimdi 1 dakikaa
Senin ona olan ilgini bildigi halde, hayatinda birisi olmasina ragmen o ADAM sana mesaj atip kendisini mi hatirlatti. Ve siz boyle ciddi gorusen insanlarsiniz o hayatindakiyle sen onla onceden vs. Ama mesaj arkadascaydi. Yedektemisin onu anlama mesajiydi onlar. Adam olan atmazdi o mesaji madem oyle duzgun efendi senin niyetini biliyosa.

Aynı durumdayız yalnızca o beni bazı sebeplerdenreddetti.Ama hiç aklımda yıllardır biri yokken aklıma girdi ve benimde bes altı ay oluyorhala bekliyorum gelmeyeceğinide biliyoeum ama bekliyorinsan iste karsima adaylar çıkıyor onlara odaklanamıyprum hep aklımda ve di yorum ki yarın öbür gün evlenirse ne düşünğrüm diye ama bazı arkadaslar elde edememetnin verdiğihırs demişler gerçekten öyleyse buna sevinirimcünkübende onla bir kaç kelime dışında konusma fırsatıbulamadım ne değişr ki aklımdan çıkmıyor o yuzden sanki beni anlatmışın gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…