• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canımı acıtan olay! ve Aklında biri olup başkasıyla evlilik düşünenler?

Ne kadar dramatize etmişsiniz böyle.
Yani aranızda yaşanmış bariz şeyler olsa bir nebze anlayacagımda bu kadar dibe sürüklenip bu kadar bedbaht olmanızın anlamı neydi açıkçası anlamış degilim.
Çok içselleştirmisşiniz bu durumu sürekli odaklandıgınız şey bu olmuş anlaşılan, neredeyse hayattan soguyacaksınız az kendinize gelin yahu.
Kimseye ayrıca bu ruh halinizi aşmadan umit vermeyin önce kendinize gelin ne istediginize karar verin.

Lütfen bunları dramatize edilmiş bi şekilde nasıl anladınız bilmiyorum öylemi görünüyor ama gerçekten böyle bi durumu yaşamış olan beni belki daha rahat anlar. Yargılamalarınıza saygılıyım tekrar söyliyim dışarıdan herkese bu şekilde belli ettiğim ve konuşabilen anladığınız dramatize ederek konuşan biri değilim buraya gerçekten hissettiğimi dökmek istedim.

Gerçekten ömrümün sonuna kadar olabileceğim biri olduğunu hissettiğim için dualarda bulundum. Hayırlı olacağını hissederek. Bu onların ayrılmasını istediğim anlamına gelmiyo yanlış anlamayın kesinlikle benim bu durumda kimseye kin gütmedim nefret etmedi. Doğru döylüyosunuz tekrar söylim benim korkum karşımdaki kişiyi sevebilirsem aklımdaki kişiyi unuturmuyum yani artık sadece mazide kalıp canımı yakmanın yanına bile yanaşamicakmı böyle bişey olcakmı.

Ya 21 yasindasin, bunu küçüklüğüne vermek istiyorum. Hayatında baskasi varmis adamin, ne duasindan bahsediyorsun kardes? Yaptığın yanlis. Isin icine duaymis, hayirmis girince saf bir seye dönüşmüyor olay. Adam zaten karaktersiz de sen de simdi 2. Kadin oldugunu bile bile konusup sonra da vah vah etme. Boyle hikayelerden mutlu cikildigi nerde görülmüş? Yoluna bak. Karaktersizin teki icin de uzulme. Hem daha cok kucuksun. Okumuyor musun? Okuyup meslek sahibi olmadan evlenme. Her kadinin ortak paydada buluştuğu bir konudur bu. Birak evliligi erkekleri. Daha niceleri cikar karsina.

Valla ben size çözümü söyleyeyim.
Hayaller aleminden çıktıgın gün huzuru bulacaksın.
Aranızda yaşanan bir şeyler yok, mazi yok cart yok curt yok.
Altı üstü bir erkek
Eşiniz degil, çocuklarınızın babası değil.
Aldatılmadınız, boşanmıyorsunuz, gelecek kaygınız yok, evi kim geçindirecek derdinde degilsiniz.
Aç degilsiniz, açıkta degilsiniz
İlgi açlıgı çekiyorsunuz buna da sebebiyet veren sizsiniz.
Adam hem pastam dursun hem karnım doysun diyerek sizi hala etrafında tutuyor, siz ALLAH'a amaçsızca sıgınıyorsunuz.
Altı üstü bir ERKEK.
kendinize gelin.

Vaka: Allah, tevekkül, inanç diye zırvalayıp duran ama başkasıyla birlikte olan adamla konuşup ikinci kadın olup hâlâ bu masum bir şeymiş gibi dramatize eden modern çağın sözde dindarı.

Lütfen rica ediyorum insanları böyle yargılamayın özellikle dinimle ilgili kesinlikle çok kaba bu söylediğiniz. Biraz düşünün benim din konusunda düşüncelerimi bilmeden böyle şeyler söylemeniz yanlış.
Ve tekrar söylim;

Herşeyi açığıyla anlatmadım ama benle görüşmesinin yanlış olduğunun farkındaydı ama yapıyodu ben bu yalnışı yüzüne karşıda söyledim kesinlikle böyle bi durumda benle konuşmasını görüşmesini istemedim o kızın yüzüne nasıl baktığını sordum.

Ya 21 yasindasin, bunu küçüklüğüne vermek istiyorum. Hayatında baskasi varmis adamin, ne duasindan bahsediyorsun kardes? Yaptığın yanlis. Isin icine duaymis, hayirmis girince saf bir seye dönüşmüyor olay. Adam zaten karaktersiz de sen de simdi 2. Kadin oldugunu bile bile konusup sonra da vah vah etme. Boyle hikayelerden mutlu cikildigi nerde görülmüş? Yoluna bak. Karaktersizin teki icin de uzulme. Hem daha cok kucuksun. Okumuyor musun? Okuyup meslek sahibi olmadan evlenme. Her kadinin ortak paydada buluştuğu bir konudur bu. Birak evliligi erkekleri. Daha niceleri cikar karsina.

Kesinlikle ben ne konuştum nede görüştüm bu beyle. Ben çalışıyorum yaşla insanın olgunluğu belli olurmu bilmiyorum gerçekten benim düşüncem pat diye bi evlilik değil sizden duymak istediğim önerileriniz veya benim buraya kimseye dökemediklerimi dökmemdi. Eminim okuyan ve beni anlayamayan kişiler bunu dramatik bulcaktır ki gördüğüm kadarıyla öyle olmuş.

Valla ben size çözümü söyleyeyim.
Hayaller aleminden çıktıgın gün huzuru bulacaksın.
Aranızda yaşanan bir şeyler yok, mazi yok cart yok curt yok.
Altı üstü bir erkek
Eşiniz degil, çocuklarınızın babası değil.
Aldatılmadınız, boşanmıyorsunuz, gelecek kaygınız yok, evi kim geçindirecek derdinde degilsiniz.
Aç degilsiniz, açıkta degilsiniz
İlgi açlıgı çekiyorsunuz buna da sebebiyet veren sizsiniz.
Adam hem pastam dursun hem karnım doysun diyerek sizi hala etrafında tutuyor, siz ALLAH'a amaçsızca sıgınıyorsunuz.
Altı üstü bir ERKEK.
kendinize gelin.

Dediğim gibi bi çok durumu anlatmadım burda ama değer verdiğim malesef sonradan sevebildiğim hayatıma alabileceğim biri olmuştu. Yani burda anlatmadığım bi mazim oldu. Herşey böyle pat diye olup bitmemişti. 3 Yıl.

her cümlede bir allah bir dua. maşallah pek inançlısınız sanıyorum. nişanlı adamla görüşerek ya da onun sizinle görüşmesini engellemeyerek ve nişanlısından ayrılıp sizle olması için dua ederek nasıl bi inanca sahipsiniz ben anlayamadım.

Herşeyi açığıyla anlatmadım ama benle görüşmesinin yanlış olduğunun farkındaydı ama yapıyodu ben bu yalnışı yüzüne karşıda söyledim kesinlikle böyle bi durumda benle konuşmasını görüşmesini istemedim o kızın yüzüne nasıl baktığını sordum.
Yanlış yaptığını bile bile sizle konuşması daha fena değil mi?
Sizin de bunun yanlış olduğunu ona söylemeniz, kızın yüzüne nasıl bakıyorsun demeniz, suçunuzu hafifletiyor mu?

Gerçekten ömrümün sonuna kadar olabileceğim biri olduğunu hissettiğim için dualarda bulundum. Hayırlı olacağını hissederek. Bu onların ayrılmasını istediğim anlamına gelmiyo yanlış anlamayın kesinlikle benim bu durumda kimseye kin gütmedim nefret etmedi.
Dualarda bulunuyorsunz ama bu ayrılmalarını istediğiniz anlamına gelmiyor?

Seni pek normal bulamadim yazdiklarindan. Uzun sure evliligi kafandan at bence. Bir normale dön sonra karsina cikan kisileri degerlendirirsin...

her cümlede bir allah bir dua. maşallah pek inançlısınız sanıyorum. nişanlı adamla görüşerek ya da onun sizinle görüşmesini engellemeyerek ve nişanlısından ayrılıp sizle olması için dua ederek nasıl bi inanca sahipsiniz ben anlayamadım.

Herşeyi açığıyla anlatmadım ama benle görüşmesinin yalnış olduğunun farkındaydı ama yapıyodu ben bu yalnışı yüzüne karşıda söyledim kesinlikle böyle bi durumda benle konuşmasını görüşmesini istemedim o kızın yüzüne nasıl baktığını sordum. İnsanları böyle üstün körü değerlendirmeyin. Ben kimsenin ayrılması için duada bulunmadım. Burunda kimseye kin gütmedim veya nefret etmedim.

Bir kere de Allah,tevekkul,inanc konuya dahil olmasin,sasardim zaten
Sevmediginiz biriyle evlenmeniz de hata,aklinizda biri varken evlenmeniz de hata.

Yanlış yaptığını bile bile sizle konuşması daha fena değil mi?
Sizin de bunun yanlış olduğunu ona söylemeniz, kızın yüzüne nasıl bakıyorsun demeniz, suçunuzu hafifletiyor mu?

Dualarda bulunuyorsunz ama bu ayrılmalarını istediğiniz anlamına gelmiyor?

Gerçekten biraz düşünmek lazım. Ama beni neden suöçu buldunuz anlamıyorum ben kesinlikle ne konuştum ne görüştüm nede yazdım bu kişiye budurumda.

Bir kere de Allah,tevekkul,inanc konuya dahil olmasin,sasardim zaten
Sevmediginiz biriyle evlenmeniz de hata,aklinizda biri varken evlenmeniz de hata.

Bana tevekküllü olmam gerektiği yazılıyor ki bu doğru . Karışmasını nasıl engelleyebilirim ??

Adam siz hayir der demez hayatina baskasini dahil etmis ,yetmemis siz ona yonelince ,sizinlede gorusmus ,yetmemis size onunla evlenicem yari yolda birakamam demis ,
Boyle bir adamla iyiki olmamis ,allahin sevgili kuluymussun ,
Biraz yanliz kal ,kafani dinle kendini gelistir ,
Gozunu ac ,iliskileri iyi yorumlayamiyorsun

Hayatında biri varken başkasıyla görüşen bir insanı size dönse bile kabul etmemeniz gerekiyor.
Resmen sevgilisini sizi arayarak aldatmış, nasıl güvenilecek böyle birine?
Bir de bu adam için ağlayıp, dua mı ediyorsunuz?

Bana sürekli bi engelden bahsedip durdu gerçekten istemediği bişeymiş gibi gösterti. Ama kimse istemediği bişeyi yapmaz.

Herşeyi açığıyla anlatmadım ama benle görüşmesinin yalnış olduğunun farkındaydı ama yapıyodu ben bu yalnışı yüzüne karşıda söyledim kesinlikle böyle bi durumda benle konuşmasını görüşmesini istemedim o kızın yüzüne nasıl baktığını sordum. İnsanları böyle üstün körü değerlendirmeyin. Ben kimsenin ayrılması için duada bulunmadım. Burunda kimseye kin gütmedim veya nefret etmedim.

birinin senle görüşmesini istemiyosan bunu sen sağlamalısın. engelleyebilirsin rest çekebilirsin. sen bunları yapmadığın zaman suçsuz olduğunu mu zannediyosun.

Adam siz hayir der demez hayatina baskasini dahil etmis ,yetmemis siz ona yonelince ,sizinlede gorusmus ,yetmemis size onunla evlenicem yari yolda birakamam demis ,
Boyle bir adamla iyiki olmamis ,allahin sevgili kuluymussun ,
Biraz yanliz kal ,kafani dinle kendini gelistir ,
Gozunu ac ,iliskileri iyi yorumlayamiyorsun

Çok teşekkür ederim. Gerçekten üstün körü görüp yorumlarda bulunmadığınız ve beni mutlu eden yorum yaptığınız için.

Adam sevgilisi olduğu halde sizinle görüşüyor. Siz sevgilisi olduğunu bildiğiniz halde adama yamanmaya çalışıyorsunuz. Maşallah ikiniz de pek karakterliymişsiniz (!)

Adam evli değil bir şey değil. Sizi çok istese zaten sizinle olurdu.

Anlatım tarzına baksak iki düşman ailenin birbirlerine aşık olan kişilerisiniz sanki!

Halbuki bu hikaye hırs ve bencillik dolu!

Diğer erkeğin başını yakmayın rica ederim.

birinin senle görüşmesini istemiyosan bunu sen sağlamalısın. engelleyebilirsin rest çekebilirsin. sen bunları yapmadığın zaman suçsuz olduğunu mu zannediyosun.

Ben herşeyi yaptım engelleme konusunda. Pat diye karşıma çıkmalarını nasıl engelleyebilirim bilmiyorum yapmaması gerektiğini söylememe rağmen. Beni bilmediğiniz açıklamadığım bişeyle suçlamayın lütfen.

Adam sevgilisi olduğu halde sizinle görüşüyor. Siz sevgilisi olduğunu bildiğiniz halde adama yamanmaya çalışıyorsunuz. Maşallah ikiniz de pek karakterliymişsiniz (!)

Adam evli değil bir şey değil. Sizi çok istese zaten sizinle olurdu.

Anlatım tarzına baksak iki düşman ailenin birbirlerine aşık olan kişilerisiniz sanki!

Halbuki bu hikaye hırs ve bencillik dolu!

Diğer erkeğin başını yakmayın rica ederim.

Lütfen okuyarak yorumda bulunurmusunuz ben kesinlikle görüşmedim konuşmadım bu kişiyle. Yapmaması gerektiğine her zaman söyledim. Ben konuştuğumda ise hayatında biri olduğundan haberim bile yoktu .

Back