Valla hoslandigim/sevdigim adam kucucuk bi sey bile yapsa dunyalar benim olur.. Sevmedigim kisi dunyayi önüme serse pek bi sey ifade etmez..Düşünüldüğünde diyorum çünkü benim için iyi şeyler yapıyo. Umarım zaman sevdirir.
engellemeye çalıştım diye bir şey yoktur engellemek yada engellememek vardır inanmıyorum kusura bakmaHerşeyi açığıyla anlatmadım ama benle görüşmesinin yanlış olduğunun farkındaydı ama yapıyodu ben bu yalnışı yüzüne karşıda söyledim kesinlikle böyle bi durumda benle konuşmasını görüşmesini istemedim herşeyi engellemeye çalıştım. Ben kimseye kin gütmedim kızın suçu yok yapılmaması gereken şeyi engellemeye çalıştım sadece yani - artık benle görüşmesini.
benimle görüşmemesini söyledim derken, bunu ona bırakana kadar kendin uygulasaydın ya?
ayrıca tevekkül ettim dua ettim deyip duruyorsun, tevekkülü çok yanlış anlamışsın sen. allahım bana onu hayırlı eyle diye dua etmek tevekkül olmaz siz bir daha araştırın. o sana hayırsızmış ki bir türlü olmuyormuş, bunu görebilseydin bu kadar ağlayıp sızlayıp drama yaşamazdın.
Sevdiğim dediğin adamı aklından sök at başkasıyla beraberken hala senle görüşebiliyorsa karaktersizin biridir Allah uzak etsin onu senden
ikinci bahsettiğin kişiyi tanımaya çalış ama kaptırma kendini zaman ver kendine biraz
Ha belki zamanla sevebilirsin ama bi kıpırtı, bi hoslanma varsa gir o işe, yoksa cok buyuk risk..
engellemeye çalıştım diye bir şey yoktur engellemek yada engellememek vardır inanmıyorum kusura bakma
Evet yorumları da kastettim herşeyi orda açık yazmadım. Ben kesinlikle benle konuçmasını istmedim hertürlü engele bulundum. Demek istediğim bana istemediği bişeyi yapıyomuş izlenimi verdiği için benle olmak istediğini zannetmemdi kanmam buydu. Ama kimse sevmediği istemediği biriyle olmak istemez.
Kesinlikle katiliyorum bu gorusleri dikkate alin..Hayatında biri olduğunu bilerek o kişiyle görüşmeye devam etmissiniz. Nişanlanacağı kadın sizi bilmemiş ama siz bir umutla onu beklemissiniz. Baştan kaybetmissiniz yani. Aslında aşk değil o adama duyduğun elde edememe hırsı. Karsındaki kişiye şans ver gez dolaş. İlk görüşte aşka inanmam eşimi tanıdıkça sevdim.
Unutmak çok zor eminim ama alıştığımı düşündüğüm her seferinde karşıma çıktı kendini unutturmadı hayatında biri varken benle görüşmesini kesmedi aradı, yazdı. Ben sürekli bunlara kanıp bir gün hayatımda ömür boyu olacağını düşündüm. Önüme çıkan kişilere şans vermedim reddettim.
engellemek isteseydiniz bir şekilde yapardınız adam kafanıza silah dayamadi sanırım bende bunu anlatmaya çalışıyorumEngelledim demiyorum çünkü engellemiş olsaydım hayla karşıma çıkmıyo olurdu. Demek istediğim buydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?