Canım sıkılıyor

bacım ohooo bitti kaveler ben çay faslına geçtim.taze börek var pasta var )))
bacım fal istiyosan burda bi zerrin abla var fal bakıyo biliyomusun onu.7 sülalenin ismini sayıyo fal bakarken.çok enterasan biri.ona git kız.

ağzına sağlık ya bıktım bende bayram bitsin artık hizmet hizmet yoruldum
artık ahhhhhh imkanın olsaydıda şöyle biyerlere gidip kafa dinleyebilseydim kafamçokkarıştıofffff daha yarında bayram bu bayramlaşma pazara kadar
sürer -tatlicadiarzu-

ben varım canım sevgilimle kavga ediyorum bi yandan burdayım.bakalım nolcak hayırlısı)))çok sıkıcı bigün yaf canım exra sıkılıyooooo......

kız ben kahve gormedım
hadı elıne saglık ozaman
benım nıyetıme kapada zerrın abla bı saysın bana ozaman :)

bacım bu zerrin bizim burda bi kafede 10 ytl'ye bakıyo fal.ıncığını cıncığını çıkarıyo.bir arkadaşım gitti sevgilisinin ismini annesinin babasının ismini işine kadar söyledi yüzüne.kız korktu titreye titreye geldi evine.bana şakamı yaptınız sizmi söylediniz diyo bize.kaydirigubbakcemile3
vallahi korkulur kadından.kötükedihüso

bende bakarım fal ama öylesine keyfimiz yerine gelsin diye....kaydirigubbakcemile2

ben hepinizin yerine ederim kızz.bari siz iyi olun ben zaten ediyom kavgamı.))
dur ben bugün sevgilisiyle kavga edenler topiğine uğrıyım anca orası paklar beni)))))))

ama sen bak ıyı olur guzel seyler solersınhihoyyy

t

:roflol: yakında bizde ederiz

anam kavga edecwek sevgılım bı kedım dahı yoksenağlama

anam kavga edecwek sevgılım bı kedım dahı yoksenağlama[/QUOTE
canım ya kıyamam sana bulursun kız acele etme
bir beyaz atlı çıkar karşına :jeyyar:ay arabalı artık at mı kaldı :roflol:
misafir bitti inşallah artık bitsin bende bittim :Saruboceq:
çamaşırsuyu gel artık anlat şu tatil nasıl geçti
inşallah güzel geçimiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…