Canım sıkılıyor

ahanda kavgamı ettim çok kötü barışırsak ne ala.
ben hep derdim sevgilim yok derdim yok.şimdi derdim kocaman.80 kilo maşalah!!
canımı o sıkmasa başka şeyler sıkardı tabi))

:roflol::roflol: bizde genelde hep kavgaları o çıkartır bende alttan almam tabi daha çoğalır kavga 3 gün falan soğuk davranırız birbirimize sonra düzelir kaydirigubbakcemile2​
bizdede tam tersi:smiley-cool:
genelde ben çıkartırım bi sorun cancazımda toparlar:asigim:
ama bazen almıyo alttan inadına:eek:klava:

:roflol::roflol: bizde genelde hep kavgaları o çıkartır bende alttan almam tabi daha çoğalır kavga 3 gün falan soğuk davranırız birbirimize sonra düzelir kaydirigubbakcemile2​

ayyy bende böyle yaparım alttan hiç almam kavga büyürde büyür hatta o sussa ben uzatırım. sonra tabi birbirimize küseriz yanyana dururz ama hiç konuşmayız içim içimi yer o sırada, bi konuşsada eskiye dönsek diye:) küs durmaktan hoşlanmıyom ama ilk adımıda hep ondan bekliyom:)

kızlar benim gibi cazgır birini bastırıyo bu anlatamam yani kavga etmenin bile tadı yok bunla körolmayasıca:eek:klava:

off offkaydirigubbakcemile

barışırız tabi ama yoruldum vallahisenağlamaimreniyorum şöyle kavgasız gürültüsüz ilişkilereyerimseniben

ben gidiyom kızlar film izlicem.bakalım iyi gelir şincik biraz.

gittimm:eek: iyi geceler kızlarkaydirigubbakcemile5

kızlar benim gibi cazgır birini bastırıyo bu anlatamam yani kavga etmenin bile tadı yok bunla körolmayasıca:eek:klava:

off offkaydirigubbakcemile

barışırız tabi ama yoruldum vallahisenağlamaimreniyorum şöyle kavgasız gürültüsüz ilişkilereyerimseniben

ben gidiyom kızlar film izlicem.bakalım iyi gelir şincik biraz.

gittimm:eek: iyi geceler kızlarkaydirigubbakcemile5

iyi geceler canım ne filmi izleyeceksin söylede öyle git:roflol:

evlenmeyin kızlar o tatlı kavgalar,ilerde dert oluyo.
adama trip yapıp uzakta duramıyosun,senin dediğin benim dediğim.offffffff off.
arada birde erkek oldukları geliyo akıllarına.aha o noktada noku yediğinin resmidir.

arada birde erkek oldukları geliyo akıllarına.aha o noktada noku yediğinin resmidir.

süpersin ya ilayda cem evlenmeyin kızlar bekar gezin bekarlık sultanlıktır
şimdi cicim ayındasınızda ondan alttan alıyolar sonra mıçım ayı gelince
dır dırları hiçççç çekilmiyor :mymeka:
tecrübe konuşuyor bide adam ormantikse vayyyyy ki vay halinize :mymeka:

evlenince şu imza atılınca neden herşey değişiyo yaaa. oysaki ne hayallerle başlanıyo evliliğe. çevremde evlenenlerin çoğu imza atıldıktan sonra değişiliyo diyolar bende korkuom valla evlenmeye:dilcikar:

X