Canım sıkılıyor

bende geldim benimde canım çok sıkkın
bazen diyorumki çık evden yürüyebildiğin kadar yürü
aklın başına gelene kadar dolaş sonra diyorumki
aklın başına gelince nereye dönüceksin :1no2:
offffffff hiç bir şey geçirmiyor sıkıntımı :1no2::1no2:

arkadaşlar, hoşgeldiniz.....ben şimdi işe gidiyorum, orda asla canım sıkılmıyor buna zaman bile bulamıyorum...ama sonrasını bilemem....kolay gelsin herkese.....

Arkadaşlar bana ukala demeyin ne olur.Ama itiraf etmeliyim ki benim canım hiiç sıkılmaz.Sıkılmaya vaktim olmuyor belki de!..Mutlaka yapacak birşeyler bulurum kendime...

şuana kadar cnm sıkılmadı ama sımdık patron bana bı iş verırse ve kkdan ayrılmak zorunda kalırsam ıste ozmn canım sıkılır:)

başım çok kötü ağrıyor buna canım sıkılıyor işte gelde sıkılma
çocuklar ayrı sorun hangisine can sıkmayalım öffffffffffff

Arkadaşlar bana ukala demeyin ne olur.Ama itiraf etmeliyim ki benim canım hiiç sıkılmaz.Sıkılmaya vaktim olmuyor belki de!..Mutlaka yapacak birşeyler bulurum kendime...

yok canım, neden ukala diyelim...herkes farklı farklı bu hayatta....aslına bakarsan benim de sıkılmaya zamanım yok, sorumluluklarla doluyum...ama bu can sıkıntısı başka birşey....o üzerinde olduğu zaman bulduğun uğraşacak şeyleri bile yapmak istemez, dışarı çıkmak istemez, hiç birşey yapmak istemezsin ama boş boş durmak bile canını sıkar, ne yapmak istediğini sen bile bilmezsin.....senin adına sevindim...
sıkıcan iyidir

konunun ilk başında yazdığım gibi "sıkı can iyidir" diye birşey yok kaydirigubbakcemile3

iyi iyi, bu defa fazla canı sıkılan yok.....sevindim.....

canı sıkılanlar kulübü dolmuş taşmıştı....benim yavaş yavaş canım sıkılmaya başladı......

gunaydınnn nasılsınızz.....

benimde canım sıkılıyor yanlız değilsinnn....

iyi olmaya çalışıyorum canım ya...bugün işyerimde değilim...başka bir yerde görevliyim....bir kaç iş vardı onları da yaptım...öğleden sonra da biraz işim var....şimdi öğle tatilini bekliyorum....bayağı bir sıkıldım burda...huyunu bilmem suyunu bilmem, zaten fazla da bilmek istemiyorum, kalıcı değilim burda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…