Canım sıkılıyor

korkma canım korkma 5 parmağın beşi birmi
durum düzeltiyoruz şurda :roflol::roflol:belki seninki farklı
olur benimki gibi ormantik olmaz :roflol:kafamçokkarıştı

adamlar nikahı basınca sahiplik duygusuna kapılıyolarda ondan.
onun içün herzaman tatlı bir mesafe ve hafif korku.
misal ben ne zaman herifi fazla rahat ettirmişsem arkadan kazığını yemişimdir.
birde bekarlar herzaman bir havanız olsun.kibirle özgüven arası bir duruş gerekli.size hayranlıkları artıyor.adamların yanında sünepe sünepe durunca seni cariyesi gibi görüyo.
ha ben bu yazdıklarımı harzaman yapabiliyomuyum.bazen hayır.ne zaman yapmamışsamda pişman olmuşumdur.

hmm bunlar ilerde lazım olacak bilgiler, yazıyorum aklımın bir köşesine.a.s.

iyi geceler canım ne filmi izleyeceksin söylede öyle git:roflol:
canım fool' gold filmini izledim.1750'li yıllarda ispanya prensesinin 700 milyon dolar değerindeki çeyiziyle gemisi batmış onu arayış öyküsü.komedi filmi.deniz,yatlar tekneler,dalış görüntüleri aynı amaç peşindeki komik tipler aşk...
yani iyi filmdi.tavsiye ederim.:lepi:

canım daha az sıkıldı valla

slm kızlar
hayırlı cumalar
dunaksam kaynatmıssınız
valla bende korkuyorum evlenmete
ama ıstıyorumd
ama gonlumdekı osun ıstıyorum
off cok sey ıstıyorum dımı

canım allah gönlüne göre versin.hakkında hayırlısı olsun.sende tezz vakitte rüya gibi bir aşk yaşar sonucunda mutlu bir yuva kurarsın inşalh.kaydirigubbakcemile5

cumanız mubaret olsun.tüm dualarınız kabul olsun allah gönlünüzdeki tüm dualrınızı kabul etsin.a.s.

aaaammmmmmiiiiiiiiinnn:Saruboceq:

amınnn canım
ruyayı yasadım ama gerceklesmedısenağlama
butun uzuntum bu aslında
ama herseyın hayırısı
allah dualarımızı kabyul etsın:Saruboceq:

demekki hayırlı değilmiş canım öyle düşün.bir dua vardır:hakkımda hayırlı olmayan birşeyi isenden dilemekten beni alıkoy allahım gibi bişeydi net hatırlamıyorum.

kaydirigubbakcemile5

demekki hayırlı değilmiş canım öyle düşün.bir dua vardır:hakkımda hayırlı olmayan birşeyi isenden dilemekten beni alıkoy allahım gibi bişeydi net hatırlamıyorum.

kaydirigubbakcemile5

ne kadar guzel dogru bı duaymıs
gercekten hayırlı olmayanı ıstemekten cok korkuyorum ama yapıyorum sanırım :a015:

ben burdayım kardedlen
sen nerdesın
camasırsuyuda ne tatıl yaptı vala

ben geldim kızlar bir yandan yemekteyiz 'i izliyorum bir yandan şurda can sıkıntımı atıyım azcıkın diyorum.hadi bakalım hayırlısı))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…