E
EcinniliBarones
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
hemşerim benim gehŞenizaaaaaaaa
kocaeıledenmıssın sen selda nerdensın
hemşerim benim gehŞeniz
üniverstenin yanı,hastanenin altı,dolphinin üstükaydirigubbakcemile3
koordinatları verdim
sen neresindesin canım.
ayrıca sevgilin var derdin var.hele benimki gibi bi mannaq'sa bergenin şarkısına konu oluyosun:acılarııın kadınıyııııııımmkaydirigubbakcemile3
aman ne bayram sevgilim yok ortalıkta.komşuya gittik annemle bayramlaşmaya şimdi geldim.1 kilo şeker yedim sanırım midem ağrıyooo.bayılıyorum şu kent bonbon'a biri bana dur desin!!
kızlarr ben geldim canım sıkılıyo elbette.teyzoşum eniştem oğulları gelinleri ve veletleri burdaydı.ev alt üst maşallah.şimdi ablam burda yarın misafirleri gelcek anneme börek yaptırıyo banada pasta..
ne ala memleket ..
şu işler bitsede sevgilimcimle azcık takılsak rutin kavgamızı etsek rahatlasam)))))
dimi ama yaa anca öyle atıos stresi felan)))laelaelaelaelae
3 gündür ye iç börek yap dolma sar pasta yap çay kahve .....
bayram bol öpüşmeler, tıka basa etler baklavalar dolmalar börekler çaylar kahveler...
ye iç öpüş dur .
Şenizcokacimcoook:içelim::teytey:kafamçokkarıştı.......
bende pek sevmem ama yerim canım lazım bünyeye et.sonra unutkan oluruz maazallah.bari yeşil mercimek falan ye canım sen.
ahh ahh 2 kilo şeker yemişimdir ben.çikolatadan çok şeker severim.sevgilisi tarafından sevinsin diye topitop alınan kaçç kişi vardır acaba benim gibi)))))))
:teselli:üzülme canım
bak benimki eskiden ne alıcağını şaşırırdı.etrafıma bakmaya korkardım neye baksam ertesi gün elimdeydi.şimdi şeker verip kandırıyo beni
ahhh ahhh nerde eski günlerr