Canım sıkılıyor

aaaaaaaa
kocaeıledenmıssın sen selda nerdensın
hemşerim benim gehŞeniz

üniverstenin yanı,hastanenin altı,dolphinin üstükaydirigubbakcemile3
koordinatları verdim :eek:
sen neresindesin canım.

ayrıca sevgilin var derdin var.hele benimki gibi bi mannaq'sa bergenin şarkısına konu oluyosun:acılarııın kadınıyııııııımm:nazar:kaydirigubbakcemile3

hemşerim benim gehŞeniz

üniverstenin yanı,hastanenin altı,dolphinin üstükaydirigubbakcemile3
koordinatları verdim :eek:
sen neresindesin canım.

ayrıca sevgilin var derdin var.hele benimki gibi bi mannaq'sa bergenin şarkısına konu oluyosun:acılarııın kadınıyııııııımm:nazar:kaydirigubbakcemile3

ben golcuk canım dedgın yerlerı bılıyorum ama uzak dustuk kaydirigubbakcemile

dogru vala sevgılın var derdın var
ama olmayıncada hayatından cıkıncada dert olabılıyo :nazar:

canım allah herşeyin hayırlısını versin.

benim ablam gölcükte bak sepetlipınarda oturuyor.gölcükte öğretmen kendüsü))

canım sepetlipınar hani bingo fabrikası var yan tarafında dublex evlerin olduğu yer.apartman yok hiç.

ablam gölcük anadolu kız meslek lisesinde bilgisayar öğrtmeni

slm kızlar
nasıl gecıyo bayram
yokmu canı sıkılan
benım bugun pek sıkılmaya vaktım olmadı
yenı geldım bı sızlere bakıyım dedım
bırazdan yına gıdıcem

canı sıkılan olmazmı ben varım
bugün çok yoruldum misafirim vardı biri gitmeden
ötekinler geldi birazdan aradılar eşimin arkadaşları geliceklermiş
bende misafir gelmeden topiğimize bakıyim dedim a.s.

kızlarr ben geldim canım sıkılıyo elbette.teyzoşum eniştem oğulları gelinleri ve veletleri burdaydı.ev alt üst maşallah.şimdi ablam burda yarın misafirleri gelcek anneme börek yaptırıyo banada pasta..
ne ala memleket ..

şu işler bitsede sevgilimcimle azcık takılsak rutin kavgamızı etsek rahatlasam)))))

kızlarr ben geldim canım sıkılıyo elbette.teyzoşum eniştem oğulları gelinleri ve veletleri burdaydı.ev alt üst maşallah.şimdi ablam burda yarın misafirleri gelcek anneme börek yaptırıyo banada pasta..
ne ala memleket ..

şu işler bitsede sevgilimcimle azcık takılsak rutin kavgamızı etsek rahatlasam)))))

aynen bizde daha takılamadım şu misafiler gitsede biraz takılsak kavga etsek şakkıdı

dimi ama yaa anca öyle atıos stresi felan)))laelaelaelaelae
3 gündür ye iç börek yap dolma sar pasta yap çay kahve .....
bayram bol öpüşmeler, tıka basa etler baklavalar dolmalar börekler çaylar kahveler...
ye iç öpüş dur .
:eek:Şenizcokacimcoook:içelim: :teytey: kafamçokkarıştı.......

Son düzenleyen: Moderatör:
dimi ama yaa anca öyle atıos stresi felan)))laelaelaelaelae
3 gündür ye iç börek yap dolma sar pasta yap çay kahve .....
bayram bol öpüşmeler, tıka basa etler baklavalar dolmalar börekler çaylar kahveler...
ye iç öpüş dur .
:eek:Şenizcokacimcoook:içelim::teytey:kafamçokkarıştı.......

valla ben et yemiyorum :dilcikar:daha hiç tatmadım bile et sevmem ben ... sarma yerim bol bol tatlıda yedim

bende pek sevmem ama yerim canım lazım bünyeye et.sonra unutkan oluruz maazallah.bari yeşil mercimek falan ye canım sen.
ahh ahh 2 kilo şeker yemişimdir ben.çikolatadan çok şeker severim.sevgilisi tarafından sevinsin diye topitop alınan kaçç kişi vardır acaba benim gibi)))))))

bende pek sevmem ama yerim canım lazım bünyeye et.sonra unutkan oluruz maazallah.bari yeşil mercimek falan ye canım sen.
ahh ahh 2 kilo şeker yemişimdir ben.çikolatadan çok şeker severim.sevgilisi tarafından sevinsin diye topitop alınan kaçç kişi vardır acaba benim gibi)))))))

mercimek severim canım yiyorum zatenkaydirigubbakcemile3 ... benim sevgilim bana birşey almıyorrrrrr senağlama

:teselli:üzülme canım

bak benimki eskiden ne alıcağını şaşırırdı.etrafıma bakmaya korkardım neye baksam ertesi gün elimdeydi.şimdi şeker verip kandırıyo beni:eek:
ahhh ahhh nerde eski günlerr:nazar:

X