Canım sıkılıyor

ahanda kavgamı ettim çok kötü barışırsak ne ala.
ben hep derdim sevgilim yok derdim yok.şimdi derdim kocaman.80 kilo maşalah!!
canımı o sıkmasa başka şeyler sıkardı tabi))

:roflol::roflol: bizde genelde hep kavgaları o çıkartır bende alttan almam tabi daha çoğalır kavga 3 gün falan soğuk davranırız birbirimize sonra düzelir kaydirigubbakcemile2​
bizdede tam tersi:smiley-cool:
genelde ben çıkartırım bi sorun cancazımda toparlar:asigim:
ama bazen almıyo alttan inadınaklava:

:roflol::roflol: bizde genelde hep kavgaları o çıkartır bende alttan almam tabi daha çoğalır kavga 3 gün falan soğuk davranırız birbirimize sonra düzelir kaydirigubbakcemile2​

ayyy bende böyle yaparım alttan hiç almam kavga büyürde büyür hatta o sussa ben uzatırım. sonra tabi birbirimize küseriz yanyana dururz ama hiç konuşmayız içim içimi yer o sırada, bi konuşsada eskiye dönsek diye:) küs durmaktan hoşlanmıyom ama ilk adımıda hep ondan bekliyom:)

kızlar benim gibi cazgır birini bastırıyo bu anlatamam yani kavga etmenin bile tadı yok bunla körolmayasıcaklava:

off offkaydirigubbakcemile

barışırız tabi ama yoruldum vallahisenağlamaimreniyorum şöyle kavgasız gürültüsüz ilişkilereyerimseniben

ben gidiyom kızlar film izlicem.bakalım iyi gelir şincik biraz.

gittimm iyi geceler kızlarkaydirigubbakcemile5

iyi geceler canım ne filmi izleyeceksin söylede öyle git:roflol:

evlenmeyin kızlar o tatlı kavgalar,ilerde dert oluyo.
adama trip yapıp uzakta duramıyosun,senin dediğin benim dediğim.offffffff off.
arada birde erkek oldukları geliyo akıllarına.aha o noktada noku yediğinin resmidir.

arada birde erkek oldukları geliyo akıllarına.aha o noktada noku yediğinin resmidir.

süpersin ya ilayda cem evlenmeyin kızlar bekar gezin bekarlık sultanlıktır
şimdi cicim ayındasınızda ondan alttan alıyolar sonra mıçım ayı gelince
dır dırları hiçççç çekilmiyor :mymeka:
tecrübe konuşuyor bide adam ormantikse vayyyyy ki vay halinize :mymeka:

evlenince şu imza atılınca neden herşey değişiyo yaaa. oysaki ne hayallerle başlanıyo evliliğe. çevremde evlenenlerin çoğu imza atıldıktan sonra değişiliyo diyolar bende korkuom valla evlenmeye:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…