CamasirSuyunaCorba ♥etmiyorum eyvallah♥ Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2008 2.511 8 43 29 Temmuz 2009 Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba #2.161 selamlar.....
deryacox Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.006 0 42 29 Temmuz 2009 Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba #2.162 slm kizlar. kimse yok mu? camasir suyu canim sen neler yapiyorsun. uzun zaman oldu konusamadik insallah hersey yolundadir canim.
slm kizlar. kimse yok mu? camasir suyu canim sen neler yapiyorsun. uzun zaman oldu konusamadik insallah hersey yolundadir canim.
CamasirSuyunaCorba ♥etmiyorum eyvallah♥ Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2008 2.511 8 43 30 Temmuz 2009 Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba #2.163 deryacox .!.: slm kizlar. kimse yok mu? camasir suyu canim sen neler yapiyorsun. uzun zaman oldu konusamadik insallah hersey yolundadir canim. Genişletmek için tıkla... ne yapayım canım. işte biliyorsun eşimden ayrıldım, şimdi hayatımı düzene koymaya çalışıyorum. yavaş yavaş eşyalarımı almaya başladım. bir sıkıntım yok çok şükür. şimdi de işteyim çalışıyorum. sen de umarım iyisindir canım.kaydirigubbakcemile5
deryacox .!.: slm kizlar. kimse yok mu? camasir suyu canim sen neler yapiyorsun. uzun zaman oldu konusamadik insallah hersey yolundadir canim. Genişletmek için tıkla... ne yapayım canım. işte biliyorsun eşimden ayrıldım, şimdi hayatımı düzene koymaya çalışıyorum. yavaş yavaş eşyalarımı almaya başladım. bir sıkıntım yok çok şükür. şimdi de işteyim çalışıyorum. sen de umarım iyisindir canım.kaydirigubbakcemile5