- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
kızlar nasıl geçiyor bayram neler yaptınız neler yapıyosunuz bakiim??
bakıyorum geçmiş can sıkıntınız yoksunuz ?
hayatta bir teyzem bir amcam birde dayım var dayım uzakta.gittik teyzeme ordan amcama.birde babamı ziyaret ettik mezarlıkta.o mermer taşta babacımın ismini görmek çok zor.hiç ölmedi sanki benim için.orda o ismi görünce yüreğime bir taş oturuyor sanki.sevmiyorum bayramları bu yüzden.hep bir hüzün.......
hayatta bir teyzem bir amcam birde dayım var dayım uzakta.gittik teyzeme ordan amcama.birde babamı ziyaret ettik mezarlıkta.o mermer taşta babacımın ismini görmek çok zor.hiç ölmedi sanki benim için.orda o ismi görünce yüreğime bir taş oturuyor sanki.sevmiyorum bayramları bu yüzden.hep bir hüzün.......
benimde canım çok sıkılyor yaaalaelaelaelaelae
evde oturmak çok sıkıcı.kaç gündür evdeyim-tatlicadiarzu-
çok saol canım:1hug:başınız sağolsun:çok üzgünüm:
nur içinde yatsın babacın:Saruboceq:
canım sende çok saol öpüyorum kocaman:1hug:başın sağolsun canım ...nur içinde yatsın....senağlama
basınız saolsun arkadaslar
herkezede ıyı bayramlar tekarr
sabahtn sıkıldım ogleden sonra sırayla ıstuste mısafr bastı
gecede teyzeme gıdıp geldım sımdıde buerdayım
yarın ne olur bılmem
bayram ıste