Merhaba kizlar
Daha onceki konularimdan bilen arkadaslar olsada ozet geceyim

ben bosanan bir bayanim cocugum yok yaklasik alti yil olucak bosanali
Eski esimden once gorustugum bir sevgilim vardi uzun yillar gorustugum mezhep farkindan dolayi ailem vermedi

annem dominant dedigim dediktir cok sevdim hastanelik oldum genede ailem vermedi

ve biz eski sevgilimle bir tartisma sonucu ayrildik

sonra barisma girisimleri oldu ama ailem vermemekte israrliydi annem defalarca kapiyi gosterdi ona gidersen bizi sil diye
Nitekim ailemin istedigi biriyle evlendim on ay evli kaldim siddet ve ihanet sonucu bosandim

ailemin yanina dondum...
Eski sevgilim bosandiktan yaklasik dort yil sonra karsima cikti defalarca konusmak istedi reddettim okadar israrciydiki gorusmeye basladik o hic evlenmemisti sonuna kadar yanimda olacagini elimi hic birakmayacagini soyledi sekiz aydir gorusuyorduk
Cagri merkezinde calisiyorum stresli bir isim var malesef

facebook hesabim hacklendi ve adima uygunsuz yazilar yazildi yaklasik 15 hesap acildi bu donemde erkek arkadasim hep yanimdaydi

bu uygunsuz yazilar ve paylasimlar isyerime aileme herkese gonderildi konu savcilikta

incelemede ...
Bu donemde gerildim is stresi arti bu konu sevgilimle cok tartisir hale geldim sanki herseyin sorumlusu oymus gibi

defalarca uyardi beni sesini yukseltme bana diye
Dinlemedim

sevgiliminde dedigim dedik gergin agresif yapisi vardir ama bana karsi hep anlayisli ve Alttan alan taraf oldu
En son iki hafta once yemege ciktik arkadslarina nisanlim dedi evlilik teklifi etmisti yuzuk takmisti bana aylar once

ailesiylede cok iyiyimdir severlerdi beni
Bu yemekten uc gun sonra gene adima fake hesap acildi ve sirket yoneticiletime yazi gondermis cok agladim krize girdim o esnada sevgilim aradi durumu anlattim yol gosterdi tekrar polisi ara diye defalarca aradim noldu cozum yok olan bana oluyor dedim cevabi heralde olan sana olucak kisi kimse problemi seninle dedi bu sozu dahada gerdi agzima geleni saydim suratina kapadim telefonu
Sonra sert ciktigimin farkina vardim defalarca uyarmisti beni cunku

ondan sonra telefonlarima cevap vermedi mesaj attjm yok ortak arkadaslarimi devreye koydum bu konu benim icin kapandi defalarca uyardim dinlemedi denedik olmadi yoluna baksin dedi
Gurur yapmadim gunlerce whatsaptan yazdim okudu cvp vermedi en son iki gun once herkes bir sansi daha hakeder nolur yazdim defalarca uyardim dinlemedin sana bisey yazmakta konusmakta icimden gelmio onune bak yazdi sadece
Gene komsum var bayan onunda tanidigi arattim demiski bu konuyu kapattim konusmak istemiyorum dinlemedi beni demis zamana birak gerginsin sonra tekrar oturun konusun kac yillik gecmisiniz var demis komsum oda bende boyle olsun istemezdim ama donusu yok demis
Bana isyerimde evlilik teklifi etmisti sik sik ailesine gotururdu esya ev bakmaya baslamistik

hatamin farkindayim kizlar yorumlar sertte olabilir hakettin diye evet hakettim

cok pismanim evet bitti