çalıştığım yerde evli bi adama aşık oldum

Yalnız bu anlattıklarınız klasik kendine heyecan arayan evli adam hareketleri ya. Hani size asık felan degil kendinize bi hikaye felan cikarmayin. Evli adamla birlikte olucak kadar kendinize sayginiz yoksa, en azından bir kadın olarak kendinizi diğer kadının yerine koyun, dünyada adammı kalmadı ayrıca. Sizde aşık değilsiniz, ilgi görmek hoşunuza gitmiş o kadar. Bosluktasınız, o bosluguda evli biriyle doldurmayın. Aşkıda bu kadar kılıf haline getirip ucuzlaştırmayın.

Anlaşılan duygusal boşluktasınız. Kendinize saygınız da yok. Bu ilişkinin içine de gireceksiniz görünen o ki hakettiğinizi de yasamaya hazır olur. Sizin hakettiğiniz hayat ikinci kadın olmak. Bir başka kadının gölgesinde yaşamak. Bir kadına kuma olarak gitmek. Asla biricik olamayacaksınız. Adam boşanırsa bedelini size fazlasıyla ödetecek. rKarısına karşı çektiği vicdan azabının acısını sizden çıkaracak. Mutlu olamazsa sizi suçlayacak. Çocuklarından ayrı kalırsa sebebi siz olacaksınız. Gün gelecek sizi aldatılmaya layık görecek.

Kısacası beter olun inşallah

Evliler de yakalanınca bu gönül eğlendirdikleri kızlara dönmek istediklerinde kapılar kapanıyor ya o çok komik işte... Umarım konu sahibi de kapıyı kapatanlardan olur yoksa öyle bir ah ile bir ömür nasıl geçer bilmiyorum.. Ölse daha iyi denecek hale gelir bence.

Aklınıza girenlere dikkat edin bence, gelen girer böyleyse. Kadının kocası da bitki/hayvan/eşya değil ki sahip çıksın. Adamın cılkı çıkmış, vıcık vıcık tiksinc bir şey olmuş, sizden istediğini alabilmek için ağlıyor (bu çok komik gerçekten).
Evli bir adam başka bir kadına "sana aşığım" dese o kadın ortalığı ayağa kaldırır normalde. Siz kıyamamışsınız ağlıyor diye. Ağlıyor deyince aklıma hep bir şey geliyor da kusura bakmayın.
Bence adamın karısına söyleyin, hatta mahkemede şahitlik edin boşasın bir güzel. Sonra da siz birlikte olabilirsiniz. Mükemmel bir çift olur bence sizden.

Çeşme derken?

O karaktersiz eminimki karisinada aşığım sana diyodur ağlamış bide koca adam hey ALLAHIM sen şunlara akıl fikir ver herşeye inanmaya meyillisiniz keske günümüz iliskilerini yaşasaydınıźda evli bi serefsizin oyunlarina inanip bide ona aşık oldum demeseydinjz

Ya ben bir de şeyi merak ediyorum, bu kocalara nasıl sahip çıkılıyor? Ben yemini suyunu veriyorum mesela, daha başka ne yapabilirim ki sahip çıkmak adına? Mesela siz ne yapardınız konu sahibi eğer bir kocanız olsaydı? Veya o ağlayan ponçiğin karısı neyi eksik yapmış da beyi sizi sahiplenmiş? Tasma falan mı alalım ne yapalım? Ay kafamda deli sorular. Bir de ben ayakta uyumuyorum ama yatakta uyuyorum o arada bir şey olur mu ki? Gelse de aydınlatsa, tecrübeli birisi belli ki

Onu üzmek istemiyorum ne ya. Aldatan bir adam var kasinizda eşine verdiği sadakat sözünü tutmayan gözü dışarda bir pislik.

sokakta gezerken boynuna tasma adam yalnızken de cps takmalıyız galiba üstüne.sahip böyle mi çıkacağız?kafamda deli sorular

Bir arkadaşım var. Kızla üni de aynı sınıftaydık, stajı beraber yaptık, aynı şirkete başvurduk ve kabul edildik.

Bizim gibi işe yeni başlayan 4 kişi daha vardı. Şirkette bir beyefendi bize oryantasyon için eğitim veriyordu. O dönem eşimle yeni görüşmeye başlamıştık. Tüm arkadaşların sevgilisi vardı, ben de sevgili yapınca bizim kız duygusal boşluğa düştü. Çevresine bakınır oldu.

Neyse bu beyefendiye abayı yaktı. Adam da hepimize aynı alakayı gösteriyordu. Kişisel olarak mesafeli ama iş konusunda yakın davranıyordu. Kısacası flört eder bir havası yoktu. Sadece bize yardımcı olmak için uğraşıyordu. Ama bizimki sevgili bulmayı kafaya taktığı için olanı değil istediğini görüyordu.

Bir gün öğle yemeğinde hep beraber otururken başka birimden bir hanım arkadaş geldi. X bey görüşemiyoruz kaç zamandır, nasılsın ,eşin nasıl, bebek büyüyor mu diye sordu. Bizimki dağıldı. O akşam iş çıkışı oturdu ağladı.

Ertesi sabah geldiğinde nasılsın diye sordum. İyiyim ne olacaktı ki evli adama mı yanaşacaktım. İlk şoku atlattım. Artık başka bekar adaylara bakabilirim dedi. Ve konu o gün orada kapandı.

Bunu neden anlattım. Aşık olabirsiniz, duygusal boşlukta da olabilirsiniz, tavrını yanlış da anlayabilirsiniz(bkz. Sahiplenmek) çok çok normal. Ama aşık olmak başka bir şey, onursuz olmak başka.

Def et başından yaa dertsiz başına dert mi alıcamn ne işin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…