- 29 Mart 2020
- 791
- 761
- 53
Bende bendeSadece yorum okumaya geldim
Evliler de yakalanınca bu gönül eğlendirdikleri kızlara dönmek istediklerinde kapılar kapanıyor ya o çok komik işte... Umarım konu sahibi de kapıyı kapatanlardan olur yoksa öyle bir ah ile bir ömür nasıl geçer bilmiyorum.. Ölse daha iyi denecek hale gelir bence.Evliye gönül verme eve gider unutur demişler nede güzel özetlemîşler. Asla evli erkeğin aglamalarina seviyorumlarina vede karimla karı koca hayatımız yok laflarina inanmayın. Emin olun evine adım attığı an sizden eser kalmaz. Sorsan mutsuzlar isteyerek evlenmemisler çocuklar icin devam etmiş vede küçük oldukları için devam etmek zorundalar. Çok beklersin coooook, artık gözlerinizi bir açın yaaa sosyal medya herşeyi gözler önüne seriyor, gerçi beyni olana bunlara bile gerek kalmaz da neyse.
Aklınıza girenlere dikkat edin bence, gelen girer böyleyse. Kadının kocası da bitki/hayvan/eşya değil ki sahip çıksın. Adamın cılkı çıkmış, vıcık vıcık tiksinc bir şey olmuş, sizden istediğini alabilmek için ağlıyorEşi denk gelse nolcak. Kendi adam aklıma girdi. Yanındakine dikkat etsin kalbi eşinde değilse ben napim.bu kafayı da anlamıyorum. Adam kendi geldi açıldı benim haberim bile yoktu hislerinden. Kocasına sahip çıksın o zaman
Çeşme derken?Bu tipler vallahi böyle hatta şey de diyorlar biz anlaşmalı boşanacağız şu an detayları konuşuyoruz aileler de duymasın diye mecbur aynı evi paylaşıyoruz. Benimki böyle söylüyormuş kızlara. Konu sahibine demek istediğim şu yanlız değilsin çeşmeler sadece sana açılmıyor başkalarına da aynı numaraları yapıyor ve evet onlara da ağlıyor..
aaa resmen kandırılmışsınızzz.püüü o adamaaa.Kendi girdi aklıma ben onunla.ilgilenmiyodum sürekli bana karşı ilgi gösterek yakın davranarak aklima girdi
Ağlıyormuş ya herkese ağlıyordur yani onu demek istedim ha başka çeşmeler de açılıyor mudur başka kişilere mümkün neden olmasın o yüz yırtılmış bir kere..Çeşme derken?
Onu üzmek istemiyorum ne ya. Aldatan bir adam var kasinizda eşine verdiği sadakat sözünü tutmayan gözü dışarda bir pislik.Merhaba soruyu sormadan önce rica ediyorum kimse kınamasın.
Yanlız biriyim daha doğrusu bi ilişkim flortüm yok ve öyle şeylerden de uzak duruyorum. icimden gelmiyor günümüzdeki ilişkileri görünce soyutladım kendimi. Fakat çalıştığım yerde evli bi adama aşık oldum. benimle çok ilgileniyor sahipleniyor ben ne yapcam ne dicem diye gözümün içine bakıyor. Bu hangi kadının hoşuna gitmez değil mı. bende ister istemez tutuldum sürekli aklımda o var. kendisi bu yakın zaman içerisinde bana aşık olduğunu itiraf etti cidden aşık buna bende inanıyorum. bende maalesef aşık oldum. iliskimiz yok çünkü evli biriyle ilişki yaşayamam. Bugün Ona bana böyle yakın davranmaması gerektiğini beni sahiplenmemesi gerektiğini söyledim. karsimda ağladı koca adam. içim acıyor onu üzmek istemiyorum. Ama sonumuzda olmaz. napcam böyle?
00
sokakta gezerken boynuna tasma adam yalnızken de cps takmalıyız galiba üstüne.sahip böyle mi çıkacağız?kafamda deli sorularYa ben bir de şeyi merak ediyorum, bu kocalara nasıl sahip çıkılıyor? Ben yemini suyunu veriyorum mesela, daha başka ne yapabilirim ki sahip çıkmak adına? Mesela siz ne yapardınız konu sahibi eğer bir kocanız olsaydı? Veya o ağlayan ponçiğin karısı neyi eksik yapmış da beyi sizi sahiplenmiş? Tasma falan mı alalım ne yapalım? Ay kafamda deli sorular. Bir de ben ayakta uyumuyorum ama yatakta uyuyorum o arada bir şey olur mu ki? Gelse de aydınlatsa, tecrübeli birisi belli ki
Ayyy evet yaaa bende yorumu gördüğümden beri nasıl sahip çıkacağız diye düşünüyorum.tasmami taksaksokakta gezerken boynuna tasma adam yalnızken de cps takmalıyız galiba üstüne.sahip böyle mi çıkacağız?kafamda deli sorular
Def et başından yaa dertsiz başına dert mi alıcamn ne işin olurMerhaba soruyu sormadan önce rica ediyorum kimse kınamasın.
Yanlız biriyim daha doğrusu bi ilişkim flortüm yok ve öyle şeylerden de uzak duruyorum. icimden gelmiyor günümüzdeki ilişkileri görünce soyutladım kendimi. Fakat çalıştığım yerde evli bi adama aşık oldum. benimle çok ilgileniyor sahipleniyor ben ne yapcam ne dicem diye gözümün içine bakıyor. Bu hangi kadının hoşuna gitmez değil mı. bende ister istemez tutuldum sürekli aklımda o var. kendisi bu yakın zaman içerisinde bana aşık olduğunu itiraf etti cidden aşık buna bende inanıyorum. bende maalesef aşık oldum. iliskimiz yok çünkü evli biriyle ilişki yaşayamam. Bugün Ona bana böyle yakın davranmaması gerektiğini beni sahiplenmemesi gerektiğini söyledim. karsimda ağladı koca adam. içim acıyor onu üzmek istemiyorum. Ama sonumuzda olmaz. napcam böyle?
00
Sen kendine sahip çıkma o kocasına sahip çıksın hadi yaEşi denk gelse nolcak. Kendi adam aklıma girdi. Yanındakine dikkat etsin kalbi eşinde değilse ben napim.bu kafayı da anlamıyorum. Adam kendi geldi açıldı benim haberim bile yoktu hislerinden. Kocasına sahip çıksın o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?