- 22 Aralık 2020
- 4.000
- 12.369
- 158
Yok yokk yanlıs anladinizz sizz,konu sahibi hanımefendi sahiplenilip kıskanılınca bir de evli diye bu is olmaz demis adam da aglamis filan.Derdi acisi nasil gececekmis? Asık olmus...Cok merak ettim hangi ilişkileri görüp kendinizi soyutladınız da sonra gidip evli bir adama aşık oldunuz. Keşke soyutlamasaydınız kendinizi belki doğru kişiye aşık olur başka bir kadının da yuvasına mâl olmazdınız.
Çok da sevildiğinizi sanmayın, iki zırlamaya kanmayın, böyleleri ipini koparmış köpek gibidir, hovunu alıp sıkılınca başkasının kapısında yatar.Ben neden aldatiliyorum bu nasıl bi kafa.adama silah mi tuttum gel beni sev diye
Ahhh yazık, cünkü memlekette bekar erkek yok evli olan tam aşık olunası. Bir de sahipleniyor ne kadar da adam gibi adam!Yok yokk yanlıs anladinizz sizz,konu sahibi hanımefendi sahiplenilip kıskanılınca bir de evli diye bu is olmaz demis adam da aglamis filan.Derdi acisi nasil gececekmis? Asık olmus...
Kafası calıssa evli barklı adamin yanasmasina musade etmez..Metreslik loading..Ahhh yazık, cünkü memlekette bekar erkek yok evli olan tam aşık olunası. Bir de sahipleniyor ne kadar da adam gibi adam!
Hormon kızım o hormon, ne sevgisi, ilahi çok minnoşsun.Ben neden aldatiliyorum bu nasıl bi kafa.adama silah mi tuttum gel beni sev diye
'di mi Ya Öyle yapmalıyım. Ama karşımda ağladı tersleyince
Adam ağlamış daha ne yapsın ne? hem ağlıyor hem sahipleniyor helal olsunAğladı mıhala bu numaraları yiyen kaldı mı
Millet uzaya çıkıp koloni kurmaktan bahsediyor hey yavrum heyAğladı mıhala bu numaraları yiyen kaldı mı
Böyle aşık adamları ağlatmayınkarsimda ağladı koca adam. içim acıyor onu üzmek istemiyorum
Ne b*k yemeye oturup adamla konusuyon daha bas bas bağır taciz ediyor beni diye hala konuşuyorum diyor ya eşinin yerine bir beş dakka koy kendini vallahi elim ayağım titredi git kardeşim aklını başına al hala savunma kendini de o pisliği de ya bide aşık oldum demissin aynaya bakarken haya etmiyonmuYa cidden sevgili vs.. olmam . Kimse anlamıyor anlayamıyorlar mi anlatamiyomuyum. Insan seçemiyor. Ben onu uyarıyorum zaten evinle ilgilen git benden uzak dur diye.istesem zaten sevgili olurum. Yanlış olduğunu o da biliyor bende.mutlu değiliz bu durumdan Ikimizde acı çekiyoruz. Ama hemen saldırıyorlar. Ben kadınlar anlar daha duygu merhamet sahibidirler diye düşünerek yazdim buraya. Ama atmaca gibi atladılar. Aman sahip çıkın eşlerinize oysa çoğunuzunki ayakta uyutuyor haberleri yok.anlayin bi ya benim derdim baska
Böyle bir aşk yaşamayan da ne bileyim aşk yaşadım demesinBiz belki ayakta uyutuluyor olabiliriz ama sana ağlamalı aşk itirafında bulunan adam gayet rahat ve açık bir skeilfey karısının yanına gidiyor ve sana sadece metresim olabilirsin diyor.
Büyük aşk cidden nn
Adam aşk acısından karısıyla sevişiyor katip, ne yapsın garipAdamın karısı ile sevişirken bile ağladığını bilseydin bunu dediğine utanırdın hayin gadın.
Eşi denk gelse nolcak. Kendi adam aklıma girdi. Yanındakine dikkat etsin kalbi eşinde değilse ben napim.bu kafayı da anlamıyorum. Adam kendi geldi açıldı benim haberim bile yoktu hislerinden. Kocasına sahip çıksın o zaman
Niye tersliyorsunki belki sen de kocana sahip çıkamazsınBen neden aldatiliyorum bu nasıl bi kafa.adama silah mi tuttum gel beni sev diye
Karısı da bu siteye üyeyse ve tavsiye veriyorsa da çok gülerim he:)Adam simdi karisinin koynunda sen buralarda konu ac
Eşi denk gelse nolcak. Kendi adam aklıma girdi. Yanındakine dikkat etsin kalbi eşinde değilse ben napim.bu kafayı da anlamıyorum. Adam kendi geldi açıldı benim haberim bile yoktu hislerinden. Kocasına sahip çıksın o zaman
Ben mesela kocama hiç sahip çıkmıyorum. Kendisi aklı hür, vicdanı hür bir birey. Bir gün beni aldatırsa kendinin bileceği iş, konu benimle hiiiiiiç alakalı değil yani.Ya cidden sevgili vs.. olmam . Kimse anlamıyor anlayamıyorlar mi anlatamiyomuyum. Insan seçemiyor. Ben onu uyarıyorum zaten evinle ilgilen git benden uzak dur diye.istesem zaten sevgili olurum. Yanlış olduğunu o da biliyor bende.mutlu değiliz bu durumdan Ikimizde acı çekiyoruz. Ama hemen saldırıyorlar. Ben kadınlar anlar daha duygu merhamet sahibidirler diye düşünerek yazdim buraya. Ama atmaca gibi atladılar. Aman sahip çıkın eşlerinize oysa çoğunuzunki ayakta uyutuyor haberleri yok.anlayin bi ya benim derdim baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?