çalıştığım yerde evli bi adama aşık oldum

Yok yokk yanlıs anladinizz sizz,konu sahibi hanımefendi sahiplenilip kıskanılınca bir de evli diye bu is olmaz demis adam da aglamis filan.Derdi acisi nasil gececekmis? Asık olmus...

Ben neden aldatiliyorum bu nasıl bi kafa.adama silah mi tuttum gel beni sev diye
Çok da sevildiğinizi sanmayın, iki zırlamaya kanmayın, böyleleri ipini koparmış köpek gibidir, hovunu alıp sıkılınca başkasının kapısında yatar.

Biz zaten ayrı odalarda kalıyoruz

Çocugu da zorla yaptı sarhoştum sırf evlilik devam etsin diye

Geçen kayınpedergile yemeğe gittik ama zorla

Söz boşuycam valla mahkemeden gün bile aldım

Lanet olsun yine hamile kalmış.

Yok yokk yanlıs anladinizz sizz,konu sahibi hanımefendi sahiplenilip kıskanılınca bir de evli diye bu is olmaz demis adam da aglamis filan.Derdi acisi nasil gececekmis? Asık olmus...
Ahhh yazık, cünkü memlekette bekar erkek yok evli olan tam aşık olunası. Bir de sahipleniyor ne kadar da adam gibi adam!

Eeee napsın Adam tarhana çorbası yemekten sıkılmış, canı işkembe çorbası çekmiş demek ki:))

Ne b*k yemeye oturup adamla konusuyon daha bas bas bağır taciz ediyor beni diye hala konuşuyorum diyor ya eşinin yerine bir beş dakka koy kendini vallahi elim ayağım titredi git kardeşim aklını başına al hala savunma kendini de o pisliği de ya bide aşık oldum demissin aynaya bakarken haya etmiyonmu

Biz belki ayakta uyutuluyor olabiliriz ama sana ağlamalı aşk itirafında bulunan adam gayet rahat ve açık bir skeilfey karısının yanına gidiyor ve sana sadece metresim olabilirsin diyor.
Büyük aşk cidden nn
Böyle bir aşk yaşamayan da ne bileyim aşk yaşadım demesin

Ben neden aldatiliyorum bu nasıl bi kafa.adama silah mi tuttum gel beni sev diye
Niye tersliyorsunki belki sen de kocana sahip çıkamazsın

Ben mesela kocama hiç sahip çıkmıyorum. Kendisi aklı hür, vicdanı hür bir birey. Bir gün beni aldatırsa kendinin bileceği iş, konu benimle hiiiiiiç alakalı değil yani.
Uzak durmak konusuna gelince; elimde değil diye bir şey yok konu sahibi. Hiçbirimiz salak değiliz o ışığı kaptığın anda uzak durmalıydın. Aynı iş yerindesiniz anladığım kadarıyla, bundan bile çekinmeden gelip sizinle konuşabilmiş. Bu da gösteriyor ki aranızda öyle resmiyet yokmuş. Suçlamıyorum sizi fakat karşınızdaki kişiden hoşlandığınız için bilinçli ya da bilinçsiz mesafenizde çatlaklar oluşmuş. Bundan sonra uzak durun bari, olayı da dramatikleştirmeyin kolejli kızlar gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…