Valla benim gitmez.Bu hangi kadının hoşuna gitmez değil mı.
Pardon ama gercekten ergen misin? Mantikli akli basinda kadin bile bu sekil düsünmez.Merhaba soruyu sormadan önce rica ediyorum kimse kınamasın.
Yanlız biriyim daha doğrusu bi ilişkim flortüm yok ve öyle şeylerden de uzak duruyorum. icimden gelmiyor günümüzdeki ilişkileri görünce soyutladım kendimi. Fakat çalıştığım yerde evli bi adama aşık oldum. benimle çok ilgileniyor sahipleniyor ben ne yapcam ne dicem diye gözümün içine bakıyor. Bu hangi kadının hoşuna gitmez değil mı. bende ister istemez tutuldum sürekli aklımda o var. kendisi bu yakın zaman içerisinde bana aşık olduğunu itiraf etti cidden aşık buna bende inanıyorum. bende maalesef aşık oldum. iliskimiz yok çünkü evli biriyle ilişki yaşayamam. Bugün Ona bana böyle yakın davranmaması gerektiğini beni sahiplenmemesi gerektiğini söyledim. karsimda ağladı koca adam. içim acıyor onu üzmek istemiyorum. Ama sonumuzda olmaz. napcam böyle?
00
Eşine bu saygısızlığı yapan, yarın birgün sizin hayatınıza girdiğinde emin olun size de aynısını yapar!!!Merhaba soruyu sormadan önce rica ediyorum kimse kınamasın.
Yanlız biriyim daha doğrusu bi ilişkim flortüm yok ve öyle şeylerden de uzak duruyorum. icimden gelmiyor günümüzdeki ilişkileri görünce soyutladım kendimi. Fakat çalıştığım yerde evli bi adama aşık oldum. benimle çok ilgileniyor sahipleniyor ben ne yapcam ne dicem diye gözümün içine bakıyor. Bu hangi kadının hoşuna gitmez değil mı. bende ister istemez tutuldum sürekli aklımda o var. kendisi bu yakın zaman içerisinde bana aşık olduğunu itiraf etti cidden aşık buna bende inanıyorum. bende maalesef aşık oldum. iliskimiz yok çünkü evli biriyle ilişki yaşayamam. Bugün Ona bana böyle yakın davranmaması gerektiğini beni sahiplenmemesi gerektiğini söyledim. karsimda ağladı koca adam. içim acıyor onu üzmek istemiyorum. Ama sonumuzda olmaz. napcam böyle?
00
Bu davranış tabiiki adamın ne kadar karakter sahibi olduğunu gösteriyor! O ilgiyi keşke karısına gösterseydi!Kendi girdi aklıma ben onunla.ilgilenmiyodum sürekli bana karşı ilgi gösterek yakın davranarak aklima girdi
benimle çok ilgileniyor sahipleniyor ben ne yapcam ne dicem diye gözümün içine bakıyor. Bu hangi kadının hoşuna gitmez değil mı.
Yok yaa yukarıdakini kim yazdı kuzeniniz mi?! Rezilsiniz ikinizde!Flortlesmiyorumki. Uzak durmasını soluyorum
ArsızzzEşi denk gelse nolcak. Kendi adam aklıma girdi. Yanındakine dikkat etsin kalbi eşinde değilse ben napim.bu kafayı da anlamıyorum. Adam kendi geldi açıldı benim haberim bile yoktu hislerinden. Kocasına sahip çıksın o zaman
Konu başlığın evli adama aşık oldum değil mi?? Karşındakileri kendi zeka sevinenler bir tutma komik oluyor. Çoğumuzun kocaları ayakta uyutuyor demek dikkat et evlenince seninki de uyutacak. Ona da biri aşık olur ne yapsın gönül bu hoş görürsün gooocana sahip çıkarsın o dönem artıkYa cidden sevgili vs.. olmam . Kimse anlamıyor anlayamıyorlar mi anlatamiyomuyum. Insan seçemiyor. Ben onu uyarıyorum zaten evinle ilgilen git benden uzak dur diye.istesem zaten sevgili olurum. Yanlış olduğunu o da biliyor bende.mutlu değiliz bu durumdan Ikimizde acı çekiyoruz. Ama hemen saldırıyorlar. Ben kadınlar anlar daha duygu merhamet sahibidirler diye düşünerek yazdim buraya. Ama atmaca gibi atladılar. Aman sahip çıkın eşlerinize oysa çoğunuzunki ayakta uyutuyor haberleri yok.anlayin bi ya benim derdim baska
Şekfjsjsjsjahaabagah bu da ayrı bi düşünce.Ya cidden sevgili vs.. olmam . Kimse anlamıyor anlayamıyorlar mi anlatamiyomuyum. Insan seçemiyor. Ben onu uyarıyorum zaten evinle ilgilen git benden uzak dur diye.istesem zaten sevgili olurum. Yanlış olduğunu o da biliyor bende.mutlu değiliz bu durumdan Ikimizde acı çekiyoruz. Ama hemen saldırıyorlar. Ben kadınlar anlar daha duygu merhamet sahibidirler diye düşünerek yazdim buraya. Ama atmaca gibi atladılar. Aman sahip çıkın eşlerinize oysa çoğunuzunki ayakta uyutuyor haberleri yok.anlayin bi ya benim derdim baska
Offf ne sevmesi yaa adam neyin pesinde belli. Vicik vicik sevgi güzellemenizi defolup gidin başka yerde yapın diyecegim de defolmussun zaten. Amacına ulaşsın sonra görürsün neyin sevgisiymiş o.Ben inan ki hıc başka gözle bakmamıştım. Hep abi diyordum. Meğer o içten içe sevmiş bilemiyorum
Boşayıp seni alsın .akla gelmeyecek bişey değil ağlamasın ne var bunda ilk boşanacak o değil .neye ağlıyor karımdan ayrılmama diye mi ! Seni de böyle idare edecem bak gözyaşlarım gerçel seni seviyorum kandırmacası…seni seven boşanır gelir o kadına da daha fazla aldatmaz haksızlık yapmaz sana da anlamadığınız mevzu nedir! Durumu deamtikleştirmeyinMerhaba soruyu sormadan önce rica ediyorum kimse kınamasın.
00
Herkesin hosuna gidermi? Ben onun yuzunu dagitirdim. Sikinti bendemiHangi kadinin hosuna gitmez ki demis bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?