- 24 Ağustos 2019
- 2.798
- 8.619
- 158
Biz de yedikMerhaba soruyu sormadan önce rica ediyorum kimse kınamasın.
Yanlız biriyim daha doğrusu bi ilişkim flortüm yok ve öyle şeylerden de uzak duruyorum. icimden gelmiyor günümüzdeki ilişkileri görünce soyutladım kendimi. Fakat çalıştığım yerde evli bi adama aşık oldum. benimle çok ilgileniyor sahipleniyor ben ne yapcam ne dicem diye gözümün içine bakıyor. Bu hangi kadının hoşuna gitmez değil mı. bende ister istemez tutuldum sürekli aklımda o var. kendisi bu yakın zaman içerisinde bana aşık olduğunu itiraf etti cidden aşık buna bende inanıyorum. bende maalesef aşık oldum. iliskimiz yok çünkü evli biriyle ilişki yaşayamam. Bugün Ona bana böyle yakın davranmaması gerektiğini beni sahiplenmemesi gerektiğini söyledim. karsimda ağladı koca adam. içim acıyor onu üzmek istemiyorum. Ama sonumuzda olmaz. napcam böyle?
00
Bu adam evli ve her akşam evine gidiyor karısıyla her gece aynı yatakta uyuyorlar cinsel münasebet yaşıyorlar ve belki çocuğu da var eve gittiginde karısına onu sevdiğini söylüyordur kesin ki bu tip erkekler öyledir ise gelince de sana aşık aşık bakıyor sana tavsiyem evinde kocası eve gelecek diye bekleyen bir kadının ahını alma yoksa iki yakan bı araya gelmez gelmemesi de gerekirMerhaba soruyu sormadan önce rica ediyorum kimse kınamasın.
Yanlız biriyim daha doğrusu bi ilişkim flortüm yok ve öyle şeylerden de uzak duruyorum. icimden gelmiyor günümüzdeki ilişkileri görünce soyutladım kendimi. Fakat çalıştığım yerde evli bi adama aşık oldum. benimle çok ilgileniyor sahipleniyor ben ne yapcam ne dicem diye gözümün içine bakıyor. Bu hangi kadının hoşuna gitmez değil mı. bende ister istemez tutuldum sürekli aklımda o var. kendisi bu yakın zaman içerisinde bana aşık olduğunu itiraf etti cidden aşık buna bende inanıyorum. bende maalesef aşık oldum. iliskimiz yok çünkü evli biriyle ilişki yaşayamam. Bugün Ona bana böyle yakın davranmaması gerektiğini beni sahiplenmemesi gerektiğini söyledim. karsimda ağladı koca adam. içim acıyor onu üzmek istemiyorum. Ama sonumuzda olmaz. napcam böyle?
00
Çok komik ama ya. Abazanlıktan ağlanıyor bu erkekler çok rezil ya. Ağlarken çekeceksin videoya göndereceksn karısına ondan sonra çekirdeği alıp izleAdam ağlamış daha ne yapsın ne? hem ağlıyor hem sahipleniyor helal olsun
Aklının anahtarı yok mu? yazık aklına!Kendi girdi aklıma ben onunla.ilgilenmiyodum sürekli bana karşı ilgi gösterek yakın davranarak aklima girdi
Cocuk kazayla oldu sevgilim,alkolluydum sen sandım,yoksa karımla baci-gardaş gibiyiz mdjfjfjf ay tövbe tövbe.Biz zaten ayrı odalarda kalıyoruz
Çocugu da zorla yaptı sarhoştum sırf evlilik devam etsin diye
Geçen kayınpedergile yemeğe gittik ama zorla
Söz boşuycam valla mahkemeden gün bile aldım
Lanet olsun yine hamile kalmış.
Dimi bunun gibilerde abazanlıktan ağlıyor puhahaha.Millet uzaya çıkıp koloni kurmaktan bahsediyor hey yavrum hey
Aklıma Palu ailesindeki şeytan herif geldi, baldızım bana tecavüz etti diyordu ya. O hesapCocuk kazayla oldu sevgilim,alkolluydum sen sandım,yoksa karımla baci-gardaş gibiyiz mdjfjfjf ay tövbe tövbe.
Bence şu an yasak olduğundan ya da zor olduğundan cazip geliyor düşünmemek gerekDoğru değil biliyorum farkındayım. Ama Ya öyle Bi durum ki gitmiyor kalbimden
Hayırgelmez oylesınden, evlı adam karısını aldatırsa gun gelır seni de aldatırMerhaba soruyu sormadan önce rica ediyorum kimse kınamasın.
00
Bu tipler vallahi böyle hatta şey de diyorlar biz anlaşmalı boşanacağız şu an detayları konuşuyoruz aileler de duymasın diye mecbur aynı evi paylaşıyoruz. Benimki böyle söylüyormuş kızlara. Konu sahibine demek istediğim şu yanlız değilsin çeşmeler sadece sana açılmıyor başkalarına da aynı numaraları yapıyor ve evet onlara da ağlıyor..Cocuk kazayla oldu sevgilim,alkolluydum sen sandım,yoksa karımla baci-gardaş gibiyiz mdjfjfjf ay tövbe tövbe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?