çalıştığım yerde evli bi adama aşık oldum

Biz de yedik

Bu adam evli ve her akşam evine gidiyor karısıyla her gece aynı yatakta uyuyorlar cinsel münasebet yaşıyorlar ve belki çocuğu da var eve gittiginde karısına onu sevdiğini söylüyordur kesin ki bu tip erkekler öyledir ise gelince de sana aşık aşık bakıyor sana tavsiyem evinde kocası eve gelecek diye bekleyen bir kadının ahını alma yoksa iki yakan bı araya gelmez gelmemesi de gerekir

Diz nasıl ilişkiler gördünüz de çevrenizde evli adamın size aşkını itiraf etmesine kadar sesiniz çıkmıyor, şimdi de konulup vazgeçirmeye çalışıp aşk acısı çekiyorsunuz. Sahiplenmek nedir? Sokak hayvanı mısınız sahiplenilmeyi bekliyorsunuz. Evinizde, ebeveynlerinizde hiç mi sevgi görmediniz? Hangi kadının hoşuna gitmez demişsiniz birey olmuş hiçbir kadının hoşuna gitmez. Hiçkimse öyle bişey diyemez işyerinde bana, haddini bilir herkes, öyle bir muhabbete girme fırsatı vermem. Hadi oldu ki adam sapık yada embesil bana öyle bir şey demeye kalktı önce paralarım onu, bütün işyerini ayar kaldırımın ve o adam bir daha orada çalışamaz.
Siz ilişkiye başlamak için destek arıyorsunuz burada bulamazsınız. Ayrıca o aşk acısı değil adam aşkları karısına gidiyor diye hırs yapıyorsunuz. Evli kadınların ayakta uyduğu konusunda bu kadar eminseniz evli erkekler konusunda deneyiminiz fazladır.
Yazık annenize ne umutlarla sizi dünyaya getirmiştir buraya yazdıklarınız bile kahrolur.

E madem aşıksınız ikinizde adama bir de bakalım ağlama boşan gel de bakalım gelecek mi ? Uzaktan uzağa bende aşık olurum. Gerçekten aşık ise bir gün bile kaybetmeden sana koşmalı haksız mıyım ?

Adam ağlamış daha ne yapsın ne? hem ağlıyor hem sahipleniyor helal olsun
Çok komik ama ya. Abazanlıktan ağlanıyor bu erkekler çok rezil ya. Ağlarken çekeceksin videoya göndereceksn karısına ondan sonra çekirdeği alıp izle

Sırf bu konuyu açmak için üye olmuşsun. Canın mı sıkıldı başka bir uğraş bulamadın mı cicim

Cocuk kazayla oldu sevgilim,alkolluydum sen sandım,yoksa karımla baci-gardaş gibiyiz mdjfjfjf ay tövbe tövbe.

Hay
Hayırgelmez oylesınden, evlı adam karısını aldatırsa gun gelır seni de aldatır

Cocuk kazayla oldu sevgilim,alkolluydum sen sandım,yoksa karımla baci-gardaş gibiyiz mdjfjfjf ay tövbe tövbe.
Bu tipler vallahi böyle hatta şey de diyorlar biz anlaşmalı boşanacağız şu an detayları konuşuyoruz aileler de duymasın diye mecbur aynı evi paylaşıyoruz. Benimki böyle söylüyormuş kızlara. Konu sahibine demek istediğim şu yanlız değilsin çeşmeler sadece sana açılmıyor başkalarına da aynı numaraları yapıyor ve evet onlara da ağlıyor..

Evliye gönül verme eve gider unutur demişler nede güzel özetlemîşler. Asla evli erkeğin aglamalarina seviyorumlarina vede karimla karı koca hayatımız yok laflarina inanmayın. Emin olun evine adım attığı an sizden eser kalmaz. Sorsan mutsuzlar isteyerek evlenmemisler çocuklar icin devam etmiş vede küçük oldukları için devam etmek zorundalar. Çok beklersin coooook, artık gözlerinizi bir açın yaaa sosyal medya herşeyi gözler önüne seriyor, gerçi beyni olana bunlara bile gerek kalmaz da neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…