çalıştığım yerde evli bi adama aşık oldum

Büyük konuşmak istemiyorum ama birinin evli olduğunu görünce bir ben mi kardeş gözüyle bakıyorum Sonuçta buradaki hemcinsim. Mesafenizi koruyunca böyle şeyler olmuyor bana göre

Büyük konuşmak istemiyorum ama birinin evli olduğunu görünce bir ben mi kardeş gözüyle bakıyorum Sonuçta buradaki hemcinsim. Mesafenizi koruyunca böyle şeyler olmuyor bana göre
Ayrıca ilk atandığımda benim de işyerimdeki evli adamlar bana yakınlık göstermeye çalımıslardı. Hatta tacize kadar gitmişti olay. O zamanlar 22 yaşındaydım suan dhaa net anlıyorum. İmzalarımı bile birini göndererek attırırdım sonrasında bana düsman oldu kurum müdürü ama olsun

henüz metres değil.küreğinizi bir süre saklayın.
Hazırım bekliyorum. Buraya vicdan rahatlatmaya gelmiş ama bir çırpıda gitmiş. Gelip sinsi sinsi yazılanları okuduğuna eminim. Bu da evlenince ettiğini bulur buna da eminim.. herkes kendi karmasını yaşar. Haaa üzülürmüyüz beter olun. Karısı duyunca boşanmasın diye ona da ağlar.

İçinizdeki acı hafiflesin istiyorsanız, "eşinde boşan, biz evlenelim" diye baskı yapın.
Adam ayaklarını kıçına vura vura kaçarken soğursunuz ondan.

Bak güzel kardeşim, ara ara buraya bu evli adama aşığım konusu gelir. Ya çevresi seveni olmayan zavallının biri eğlenmek gülmek için açar konuyu ya da gerçekten böyle dünyadan haberi olmayan kendini bulunmaz eşsiz zanneden cahilin tekidir.

Ben gerçek olma ihtimaline göre yorum yapacağım. Ne yapayım diye sormuşsunuz, bu adam bir daha yanınıza geldiğinde "ya amca git işine, pörsümüş ahı vahı gitmiş adamı ben napim" diyeceksiniz.

Bir kk klasiği ama ben yine de yazayım;
- ailemin zoruyla evlendim eşimi hiç sevmedim
- çocuklarım için katlanıyorum, bana çok düşkünler
- çocuklar büyüsün boşanacağım
- eşim kabul etmediği için mahkeme boşamıyor, yoksa kaç kere dava açtım
- eşim intihar etmekle tehdit ediyor beni, çocuklarım annesiz kalmasın
- boşanırsam bütün malımı mülkümü alacak, vermek istemiyorum
- yıllardır ilişkimiz yok, ayrı yatakta yatıyoruz,
........................... atladıklarım varsa arkadaşlar yazar bunları.

gerçekler ise;

- evilikten sıkıldım ama düzen tertip temizlik var vazgeçmem
- şimdi kim nafaka ödeyecek, çoluk çocukla uğraşacak
- kim donumu çorabımı yıkayacak
- işin yoksa akrabaya konu komşuya dert anlat
- market pazar alışverişi yap eve kadar taşı
- yemek pişir bulaşık yıka
- eşim hem çalışıyor hem evle ilgileniyor, durduk yere 2. gelirden olacağım masrafım çoğalacak
- hem benim hem eşimin anası babası tepeme binecek
................... buraları da doldurun bir zahmet.

Aklı bir karış havada, cahil, dünyadan habersiz bir kızı kafesleyeyim, sen şöylesin sen böylesin bir tanesin diye diye kendini önemli hissettireyim, ara sıra işimi göreyim, soru sormaya zorluk çıkarmaya başlarsa bir şekilde kurtulurum. Ha bu arada niyetimin ciddi olduğunu dalga geçilecek bir kız olmadığını, evlenmeyi düşündüğümü hissettireyim ki kendimi acındırmam kolay olsun.

Ders bu konu bu; ister inan kendini kurtar ister inanma kendini kullandır. Ya yok zaten ben ilişki falan düşünmüyorum diye bizi değil kendini eylersin. İstediğin cevapları burada okuyamazsın. Ah yazık sana, madem mutsuzmuş, boşanamıyormuş, karısı ilgilenmiyormuş sahip çıkmıyormuş... bu cevaplar çıkmaz buradan.

aşıksa boşanıp gelecek. metres olun aşk kutsaldır mı diyelim

Boşansin. O evinde çocuklarina bakan karisi senden asla daha iyi ve kıymetli olamaz.Sana aşık olmuş sen de ona yazık degil mi size?Siz güneş gibi olmussunuz adam için.Napsin zavalli sizden uzak duramamis.Karisi kesin çirkin, ezik, bakımsız, pis, kadinlik ve analik bilmeyen biridir.Aldatilmayi haketmisdir.E çocuklar desen çocuktur alışır.Nolucak sen analarindan daha iyi anne olursun onlara da.....
Al canim duymak istediklerini yazdim.
Gelelim hakettiklerine; Benim nazarimda senin gibi yuva yikanlara oo.pu deniyor.Disarida adam yok git evli adama yapış marifetmie gibi gel burda yaz utanmadan.Yuzun varsa git o serefsizin karısına anlat bunlari.O bizden daha iyi cevap verir sana

Yalnız konu sahibi adamın eşine kinlenmeye başlamış. "Kocasına sahip çıksın" cümlesi metresliğin ilk adımı. Biz burada ne desek faydası yok, geçmiş olsun. İnşallah adamın karısı çabucak yakalar da vurur tekmeyi, bu ikisi gurursuz hayatlarına birlikte devam ederler millete yük olmazlar.

Al işte kaçırmışlar kadını hemen… ben sizi anlıyorum, kadın buraya içini dökmeye gelmiş hemen kıskanıp yükleniyorsunuz. Siz böyle dillere destan bir aşk yaşayamayıp, gerçek hayatınızda mutsuz olduğunuz için burada konu açanlara bilenip nefret kusuyorsunuz. Yazık oldu bu aşka. Konu sahibinin arkasından boynu bükük bir gül bırakmak istiyorum….

Bu hangi kadının hoşuna gitmez değil mı. b
Şahsen evli barklı birisi bana böyle yaklaşsa benim sinirden tüylerim diken diken olur midem bulanır. Sürdürür ileri giderse ortalığı ayağa kaldırırım karısına söyleyip rezil etmekle tehdit ederim…Ha ama tabi bu benim, aranan yeşil ışık yakan tiplerin böyle ilişkilere vereceği tepki zaten belli….Şekil A. Bir de kocasına sahip çıksın falan demişsiniz kadın için, önce siz kendinize sahip çıkın ki başkaları tarafından sahiplenilmeyi ( bunu siz söylüyorsunuz ) beklemeyin. Neyse en son 2020’de ilk kez ban yemiştim mümkünse öyle kalsın,değmez çünkü.

Allah senin gibilerin belasını çok güzel veriyor. İnşallah evlenirsin ve kocanın etrafında hep senin gibi kadınlar olur

Allah senin gibilerin belasını çok güzel veriyor. İnşallah evlenirsin ve kocanın etrafında hep senin gibi kadınlar olur
Kocasına sahip çıksaydı dedi? Sen biliyor musun kuzum sahip çıkma yöntemlerini? Hayrına hepimizi aydınlatsan. Tasma chip gibi şeyler olmaz herhal

Herseyı gectım de koskoca adamlar aglıyor mu ya cıdden?
Çok ıtıcı gelırdı bana.
Sıze cok asık olmus hıhı Mecnun olmus adam aglamıs falan komık olmayın ya lütfen .

Ne yapsin mesela taşma mi taksin güvenlik şeridi mi çeksin?Sizden o elektriği alamasa açılmaya cesaret edemezdi o adam.Esi ya da şunu yapsin.Sirkete gelip burada kocamla oynaşmaya kim yeltenirse gazetelere manşet olur desin?Şıkları tercihinize bıraktım

. kendisi bu yakın zaman içerisinde bana aşık olduğunu itiraf etti cidden aşık buna bende inanıyorum.

00
Mutlaka aşıktır hatta dur tahmin edeyim karısı ile aralarında hiçbir ilişki yok sırf çocuklar için evliliğini sürdürüyor,çocuklar büyüsün ayrılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…