Merhaba soruyu sormadan önce rica ediyorum kimse kınamasın.
Senin gibiler anca *sahiplenilir" deyip gidiyorum konudan.Merhaba soruyu sormadan önce rica ediyorum kimse kınamasın.
Yanlız biriyim daha doğrusu bi ilişkim flortüm yok ve öyle şeylerden de uzak duruyorum. icimden gelmiyor günümüzdeki ilişkileri görünce soyutladım kendimi. Fakat çalıştığım yerde evli bi adama aşık oldum. benimle çok ilgileniyor sahipleniyor ben ne yapcam ne dicem diye gözümün içine bakıyor. Bu hangi kadının hoşuna gitmez değil mı. bende ister istemez tutuldum sürekli aklımda o var. kendisi bu yakın zaman içerisinde bana aşık olduğunu itiraf etti cidden aşık buna bende inanıyorum. bende maalesef aşık oldum. iliskimiz yok çünkü evli biriyle ilişki yaşayamam. Bugün Ona bana böyle yakın davranmaması gerektiğini beni sahiplenmemesi gerektiğini söyledim. karsimda ağladı koca adam. içim acıyor onu üzmek istemiyorum. Ama sonumuzda olmaz. napcam böyle?
00
"Günümüzdeki ilişkileri görünce soyutlama kendimi" diyen birisinin evli bir adamla flörtleşmesi biraz çelişkili olmuyor mu?!Merhaba soruyu sormadan önce rica ediyorum kimse kınamasın.
Yanlız biriyim daha doğrusu bi ilişkim flortüm yok ve öyle şeylerden de uzak duruyorum. icimden gelmiyor günümüzdeki ilişkileri görünce soyutladım kendimi. Fakat çalıştığım yerde evli bi adama aşık oldum. benimle çok ilgileniyor sahipleniyor ben ne yapcam ne dicem diye gözümün içine bakıyor. Bu hangi kadının hoşuna gitmez değil mı. bende ister istemez tutuldum sürekli aklımda o var. kendisi bu yakın zaman içerisinde bana aşık olduğunu itiraf etti cidden aşık buna bende inanıyorum. bende maalesef aşık oldum. iliskimiz yok çünkü evli biriyle ilişki yaşayamam. Bugün Ona bana böyle yakın davranmaması gerektiğini beni sahiplenmemesi gerektiğini söyledim. karsimda ağladı koca adam. içim acıyor onu üzmek istemiyorum. Ama sonumuzda olmaz. napcam böyle?
00
Kendi girdi aklıma ben onunla.ilgilenmiyodum sürekli bana karşı ilgi gösterek yakın davranarak aklima girdiGünümüzdeki ilişkileri küçümseyip evli adama aşık olmak
Iste oyle bir degisik kafaGünümüzdeki ilişkileri küçümseyip evli adama aşık olmak
Flortlesmiyorumki. Uzak durmasını soluyorum"Günümüzdeki ilişkileri görünce soyutlama kendimi" diyen birisinin evli bir adamla flörtleşmesi biraz çelişkili olmuyor mu?!
Günümüzdeki ilişkileri küçümseyip evli adama aşık olmak
Zamparanin karisi olsa kınamakla kalmaz da ben sadece kın kın kınıyorum..kimse kınamasın.
Eşi denk gelse nolcak. Kendi adam aklıma girdi. Yanındakine dikkat etsin kalbi eşinde değilse ben napim.bu kafayı da anlamıyorum. Adam kendi geldi açıldı benim haberim bile yoktu hislerinden. Kocasına sahip çıksın o zamanSenin gibiler anca *sahiplenilir" deyip gidiyorum konudan.
İnşallah eşi birgün denk gelir.
Kıskanması ilgilenmesi vs.. o anlamda diyorumZamparanin karisi olsa kınamakla kalmaz da ben sadece kın kın kınıyorum..
Sahiplenmis gercekten..tapusu baskasında, kendisine bir oyuncak bulmus alkışşş..
Aklınızı ve iradenizi kullanıp tersleyecektiniz ilk yakın davranmada.Kendi girdi aklıma ben onunla.ilgilenmiyodum sürekli bana karşı ilgi gösterek yakın davranarak aklima girdi
Doğru değil biliyorum farkındayım. Ama Ya öyle Bi durum ki gitmiyor kalbimdenGerek var mı eleştirdiğin duruma düşmeye acaba
Renginizi Belli ettinizEşi denk gelse nolcak. Kendi adam aklıma girdi. Yanındakine dikkat etsin kalbi eşinde değilse ben napim.bu kafayı da anlamıyorum. Adam kendi geldi açıldı benim haberim bile yoktu hislerinden. Kocasına sahip çıksın o zaman
Yazık bu zamana kadar kimseden ilgi görmediyse, evli bir adamın kendisine ilgisi boşuna gitmiş. Ne yerine konulduğunun farkında bile değil.Hangi kadinin hosuna gitmez ki demis bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?