- 10 Nisan 2014
- 42.435
- 113.717
- 798
henüz metres değil.küreğinizi bir süre saklayın.Oooo metres gömmeye gelmişiz. Durun bir kürekte ben toprak atayım...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
henüz metres değil.küreğinizi bir süre saklayın.Oooo metres gömmeye gelmişiz. Durun bir kürekte ben toprak atayım...
Kızmayacaktim ama gitmişsin zatenKendi girdi aklıma ben onunla.ilgilenmiyodum sürekli bana karşı ilgi gösterek yakın davranarak aklima girdi
Büyük konuşmak istemiyorum ama birinin evli olduğunu görünce bir ben mi kardeş gözüyle bakıyorumMerhaba soruyu sormadan önce rica ediyorum kimse kınamasın.
Yanlız biriyim daha doğrusu bi ilişkim flortüm yok ve öyle şeylerden de uzak duruyorum. icimden gelmiyor günümüzdeki ilişkileri görünce soyutladım kendimi. Fakat çalıştığım yerde evli bi adama aşık oldum. benimle çok ilgileniyor sahipleniyor ben ne yapcam ne dicem diye gözümün içine bakıyor. Bu hangi kadının hoşuna gitmez değil mı. bende ister istemez tutuldum sürekli aklımda o var. kendisi bu yakın zaman içerisinde bana aşık olduğunu itiraf etti cidden aşık buna bende inanıyorum. bende maalesef aşık oldum. iliskimiz yok çünkü evli biriyle ilişki yaşayamam. Bugün Ona bana böyle yakın davranmaması gerektiğini beni sahiplenmemesi gerektiğini söyledim. karsimda ağladı koca adam. içim acıyor onu üzmek istemiyorum. Ama sonumuzda olmaz. napcam böyle?
00
Ayrıca ilk atandığımda benim de işyerimdeki evli adamlar bana yakınlık göstermeye çalımıslardı. Hatta tacize kadar gitmişti olay. O zamanlar 22 yaşındaydım suan dhaa net anlıyorum. İmzalarımı bile birini göndererek attırırdım sonrasında bana düsman oldu kurum müdürü ama olsunBüyük konuşmak istemiyorum ama birinin evli olduğunu görünce bir ben mi kardeş gözüyle bakıyorumSonuçta buradaki hemcinsim. Mesafenizi koruyunca böyle şeyler olmuyor bana göre
Hazırım bekliyorum. Buraya vicdan rahatlatmaya gelmiş ama bir çırpıda gitmiş. Gelip sinsi sinsi yazılanları okuduğuna eminim. Bu da evlenince ettiğini bulur buna da eminim.. herkes kendi karmasını yaşar. Haaa üzülürmüyüzhenüz metres değil.küreğinizi bir süre saklayın.![]()
aşıksa boşanıp gelecek. metres olun aşk kutsaldır mı diyelimMerhaba soruyu sormadan önce rica ediyorum kimse kınamasın.
Yanlız biriyim daha doğrusu bi ilişkim flortüm yok ve öyle şeylerden de uzak duruyorum. icimden gelmiyor günümüzdeki ilişkileri görünce soyutladım kendimi. Fakat çalıştığım yerde evli bi adama aşık oldum. benimle çok ilgileniyor sahipleniyor ben ne yapcam ne dicem diye gözümün içine bakıyor. Bu hangi kadının hoşuna gitmez değil mı. bende ister istemez tutuldum sürekli aklımda o var. kendisi bu yakın zaman içerisinde bana aşık olduğunu itiraf etti cidden aşık buna bende inanıyorum. bende maalesef aşık oldum. iliskimiz yok çünkü evli biriyle ilişki yaşayamam. Bugün Ona bana böyle yakın davranmaması gerektiğini beni sahiplenmemesi gerektiğini söyledim. karsimda ağladı koca adam. içim acıyor onu üzmek istemiyorum. Ama sonumuzda olmaz. napcam böyle?
00
İstediğini alınca ilgi göstermeyerek çıkar hayatınızdan siz edilgen kalınKendi girdi aklıma ben onunla.ilgilenmiyodum sürekli bana karşı ilgi gösterek yakın davranarak aklima girdi
Al işte kaçırmışlar kadını hemen… ben sizi anlıyorum, kadın buraya içini dökmeye gelmiş hemen kıskanıp yükleniyorsunuz. Siz böyle dillere destan bir aşk yaşayamayıp, gerçek hayatınızda mutsuz olduğunuz için burada konu açanlara bilenip nefret kusuyorsunuz. Yazık oldu bu aşka. Konu sahibinin arkasından boynu bükük bir gül bırakmak istiyorum….Ya cidden sevgili vs.. olmam . Kimse anlamıyor anlayamıyorlar mi anlatamiyomuyum. Insan seçemiyor. Ben onu uyarıyorum zaten evinle ilgilen git benden uzak dur diye.istesem zaten sevgili olurum. Yanlış olduğunu o da biliyor bende.mutlu değiliz bu durumdan Ikimizde acı çekiyoruz. Ama hemen saldırıyorlar. Ben kadınlar anlar daha duygu merhamet sahibidirler diye düşünerek yazdim buraya. Ama atmaca gibi atladılar. Aman sahip çıkın eşlerinize oysa çoğunuzunki ayakta uyutuyor haberleri yok.anlayin bi ya benim derdim baska
Şahsen evli barklı birisi bana böyle yaklaşsa benim sinirden tüylerim diken diken olur midem bulanır. Sürdürür ileri giderse ortalığı ayağa kaldırırım karısına söyleyip rezil etmekle tehdit ederim…Ha ama tabi bu benim, aranan yeşil ışık yakan tiplerin böyle ilişkilere vereceği tepki zaten belli….Şekil A. Bir de kocasına sahip çıksın falan demişsiniz kadın için, önce siz kendinize sahip çıkın ki başkaları tarafından sahiplenilmeyi ( bunu siz söylüyorsunuz ) beklemeyin. Neyse en son 2020’de ilk kez ban yemiştim mümkünse öyle kalsın,değmez çünkü.Bu hangi kadının hoşuna gitmez değil mı. b
Haklısın bacım. Günümüzdeki ilişkiler çok sahte. En iyisi evli adamlara yamanmak. En düzgünü onlar. Bu kadar düzgün olmasalar evlenemezlerdi.günümüzdeki ilişkileri görünce soyutladım kendimi
Allah senin gibilerin belasını çok güzel veriyor. İnşallah evlenirsin ve kocanın etrafında hep senin gibi kadınlar olurEşi denk gelse nolcak. Kendi adam aklıma girdi. Yanındakine dikkat etsin kalbi eşinde değilse ben napim.bu kafayı da anlamıyorum. Adam kendi geldi açıldı benim haberim bile yoktu hislerinden. Kocasına sahip çıksın o zaman
Kocasına sahip çıksaydı dedi? Sen biliyor musun kuzum sahip çıkma yöntemlerini? Hayrına hepimizi aydınlatsan. Tasma chip gibi şeyler olmaz herhalAllah senin gibilerin belasını çok güzel veriyor. İnşallah evlenirsin ve kocanın etrafında hep senin gibi kadınlar olur
Ne yapsin mesela taşma mi taksin güvenlik şeridi mi çeksin?Sizden o elektriği alamasa açılmaya cesaret edemezdi o adam.Esi ya da şunu yapsin.Sirkete gelip burada kocamla oynaşmaya kim yeltenirse gazetelere manşet olur desin?Şıkları tercihinize bıraktımEşi denk gelse nolcak. Kendi adam aklıma girdi. Yanındakine dikkat etsin kalbi eşinde değilse ben napim.bu kafayı da anlamıyorum. Adam kendi geldi açıldı benim haberim bile yoktu hislerinden. Kocasına sahip çıksın o zaman
Mutlaka aşıktır hatta dur tahmin edeyim karısı ile aralarında hiçbir ilişki yok sırf çocuklar için evliliğini sürdürüyor,çocuklar büyüsün ayrılacak.. kendisi bu yakın zaman içerisinde bana aşık olduğunu itiraf etti cidden aşık buna bende inanıyorum.
00