çalıştığım yerde evli bi adama aşık oldum

Benzer hatalara düşen insanlar gördğm ve sonunda önce bu tarz bir ilişkiyle yıllarını kaybettiler, ardından buntarz bir ilişkinin travmalarından kurtulmak için yine yıllarını kaybettiler. Hayat seçimlerden ibaret. Herkes tercihlerinin, sonucunu yaşar. Tercihlerim sonunda ya ödül alınır ya da büyük çok büyük bedeller ödenir..

Yapacağınız şey belli ona beni sahiplenme vs gibi şeyler demeyecek ve iletişimi tamamen ksecek önünüze bakacaksınız.
Karşınızdaki adam olsa evdeki karısına bunu yapmazdı.

evlilik yemin ederim kara borsa ya Allah güzel yazılar yazsın hakkımızda inşallah.
aynen en çok seni seviyor karısıyla yatmıyorlar karısı ilgilenmiyor hep hır gür çıkıyor evde adam evde çook mutsuz amaaaaa seninle çook mutlu çook aşık....
ya sabır

maalesef karşınızdakinin yaşadığı aşk falan değil, size söyleyim heyecan. çoğu erkek bu gibi yollara heyecan yaşamak için giriyor o monotonluktan çıkmak onları heyecenlandırıyor mutlu ediyor, ancak hiçbiri evinden yuvasından da vazgeçmek istemiyor. sizin aşk sandığınız da aşk olamaz, ne kadar zamandır tanıyorsunuz ki....aşk diyelim, o bile kimyasal birşey bu artık biliniyor ve 3-6 ay o insanla birlikte oldunuz diyelim, ne aşk kalır ne birşey. monotonluk herkeste olduğu gibi burdada olur... size tavsiyem çok çok üzüleceğiniz bu yola girmeyin, iletişimi tamamen koparın, stalklamayın,takibi bırakın... gerekirse iş ortamı da değiştirin, 3 ay sonra en doğrusunu yapmışım diyeceksiniz. bu yolda devam ederseniz hem siz, hem diğer insanın çoluk çocuk yuvası herkes üzülür ve bu şekilde zaten siz mutlu olamazsınız, bu melankolik kafadan da çıkın, size şunu söyledim yaşadğınızı yaşayıp aşk sanan bir sürü insan var ve sonları hep aynı bitiyor.

Inan ne diyeceğimi ne yapacagimi bilmediğim için buraya yazdım.haklisin söylediklerinde. Ama bu aşk çok berbat bisey.seçemiyosun
yaşadığınız şey aşk değil, öyle deyip bilinç altınıza falan sokmayın...sizin yaşadığınızda heyecan ve imkansızlığa duyulan aşk zaten...yaşak ve imkansız şeyler her zaman insana tatlı gelir, felsefenin bile ana konularındandır bu...filmler vb.de gözümüze sokuyor, duygusallıktan çıkın...gerekirse sizin yerinizde bir süre psikolojik destekte alırdım, ayrıca kafanızı başka şeylerle meşgul edin, gerçekten yoğun olduğunuzda böyle şeylere kafa yoracak vaktiniz olmaz :)

Kesinlikle uzak kalın, tek yapmanız gereken bu. Kendi arkadaş çevreniz ile vakit geçirin. Ona kesin net bir dil ile konuşun şayet size yakınlaşmak isterse... Çok aşığım, seviyorum kelimelerinin sizi etkilenmesine izin vermeyin. Çok ısrarcı olursa evli biriyle bir ilişki içine giremeyeceğinizi net bir şekilde belli edin konuşun söyleyin. Kesinlikle duygusal olmadan taviz vermeden. Zaten size çok aşıksa eşiyle dürüstçe konuşup ayrılır, size temiz bir şekilde gelir, aşık değilse ağına yeni birini düşürmeye çalışır yakın zamanda sizde mutlaka görür duyarsınız. Ve şükredersiniz. Evliyken seviyorum aşığım lafları kolaydır evde karısı, dışarıda siz oh ne güzel. Çok aşık adam icraat yapar, gider evdeki eşine dürüst olur ne istediğini bilir. Bu yüzden kesinlikle taviz vermeyin ve oturun izleyin.

Benim de başıma geldi benzeri, tam tersi de geldi.
Evli değil ama ben de aşık olmuştum sevgilisi olan birine. Tabii sonradan öğrenmiştim sevgilisi olduğunu. Yoksa görüş alanımda olmazdı bile.
Tabii onunla ilişkimi hiç flört, sevgililik durumuna götürmedim hatta arkadaşlık dahi kurmadım. Merhaba nasılsın vs dışında sohbet etmedim.
Onun da aşk yaşamak gibi bir talebi olmadı. Olsaydı da kabul etmezdim sevgilisi varken. Sonra da unuttum gitti zaten.
Tam tersinde de çocuk ve başka bir kız meğerse birbirlerine aşk itirafı yapmışlar biz görüşürken, kız geldi bana onu bırakır mısın biz birbirimize açıldık dedi. Umurumda bile olmadı. Kıza sinirlenmedim bile, hatta kendini o konuma düşürmesine üzüldüm. Çocuk resmen kendi ayrılamayıp onu kullanmıştı çok alakasız bir şekilde.
İnsan duygularını seçemiyor evet çok haklısınız, ama davranışlarını seçebiliyor. Eşine aşık değilse boşanabilir. Ayrıca bugün onu aldatan yarın sizi de aldatır. İlişkiye başlamıyorum uyarıyorum demişsiniz, kendi adınızı da lekelememek için gerekirse daha sert uyarın. İkinci kadın olacak kadar değersiz hissettirmeyin kendinizi. Siz de birinin biricik sevdiği olmayı hak ediyorsunuz. O yüzden öyle birine yakışır şekilde davranın ve daha fazla uzatmayın.
Ayrıca küfür içerikli yorumlar gördüm, kimsenin kimseye küfür ve hakaret etmek gibi bir hakkı yok.

Benim de farklı bir şekilde başıma geldi evli olduğunu öğrendim ayrıldık ama yorumlari okuyunca hep kocalarını biz ayartmisiz gibi davranilmis haberi olmayanlar da oluyor ayrıca ben bir şey fark ettim hep ikinci kadını mı suçlu görüyorsunuz size hata yapan kişi kocalarınız farkında değil misiniz istese o kıza göz ucuyla bile bakmaz ama hata yapan ikinci kadın oluyor ama o eşler koyunlarına alıyor eşlerini bazıları bile isteğe onunla oluyor bir tepki vermeyenler bile var ama 2 kadın için neler neler yapıyorlar hakaretler bazı yerde şunu da gördüm fotoğraflarını fotosophlayip aileye göndermeler vs neden o erkeğe bir şey denmiyor bir kendimize de bakmak lazım bence bir erkeğe sonsuz güvenilir mi bakın ben de hata yaptım zamanında evli olduğunu öğrendim ilişkimizin 2.ayinda öğrendim ve ben de çok ağladım ama ayrıldık bir hata yapan ikinciyi yapacak diye bir şey yok kıza metres felan ne hakaretler edilmiş kimse bu dünyada hatasız değil siz de hiç mi kusur yok zaten kız terslemis duygular hemen bitmez ama biter yani bu kadar üstüne gidilmez size derdini paylaşmış yorumlar o kadar haddini aşmış ki yanlış olduğunu o da biliyor ve yapmayacağım diyor yani sanki hep devam ettirecek yani çok yanlış

kalbinize hükmedemezsiniz fakat aklini mantigini kullan lütfen yuva yikanin yuvasi olmaz beddualara maruz kalacaksiniz bir ömür degermi birileri aglarken onun yuvasini darmadagin etmek zaten adam gibi adam olsa kendi ailesine sahip cikar aldatan vs uckurunun derdine düsmezdi bu adamdan sanada ne yar nede koca olur kurtul kendine temiz sayfa ac icindede temiz insanlar olsun

ne güzel yazmissiniz her cümlesnize katiliyorum bu adamda aldatma tecrübeli potanziyeli hep varmis zaten ha konu sahibi olur ha baskasi olur kimden artik yüz bulursa masum bakismalar sanki utangacmis gibi vs avini avlamasini cok iyi bilen azgin kurt iste

Ben inan ki hıc başka gözle bakmamıştım. Hep abi diyordum. Meğer o içten içe sevmiş bilemiyorum
ne sevmesi ya kendisine tazecik bir hanim aranmis ve sizdende büyük umutla aradigi yüzü sizden bulmus, evdeki emektar esinden usanmis hepsi bu iste sen terslersen yine kuyrugunu kistirip evine dönecektir snki hic seni hayatinda görmemis gibi taki yeni birini ayarlayana kadar bu böyle sürer gider....

benimle çok ilgileniyor sahipleniyor ben ne yapcam ne dicem diye gözümün içine bakıyor. Bu hangi kadının hoşuna gitmez değil mı.
demişsiniz ama benim hiç ama hiç hoşuma gitmez, keza iş yerimde böyle bir tip var, tabiri caizse itin götüne soktum, tartıştım bi daha yanıma yanaşamadı. herkes haddini bilecek, sana yavşayacağına evde karısıyla ilgilensin.
sen de aptal olma kızım, dünya da erkeklerin köküne kıran mı girdi yani ne evli erkekle uğraşacaksın, mis gibi bekarlığın ve bekar erkeklerin tadını çıkar.
aman aşığım ayaklarını da bırak, ağlıyormuş , gebersin şerefsiz!!! Karısını aldatan insana adam demem, insan hiç demem kimse kusura bakmasın.

aşıksa, varsa boşanmaya götü boşasın karısını seni alsın bu kadar net!

Evli olduğunu bilmiyorsan sen de kandırılmışsın ahlaksız bir adam tarafından

Ama evli olduğunu bile bile devam ediyorsan o adamdan farkın yok ahlaksızlık bakımından

Bizim orada g.te g.t denir diye bir laf var. Metrese de metres denir. Ne diyelim? Mahmut mu diyelim?

Evli olduğunu bilmiyorsan sen de kandırılmışsın ahlaksız bir adam tarafından

Ama evli olduğunu bile bile devam ediyorsan o adamdan farkın yok ahlaksızlık bakımından
Bakın ben kandırıldığımı kabul ediyorum ama öğrendiğim an ayrılmasını bildim yani ben devam ettirmedim ama tabi devam ettirdiysem söylemenizi kabul ederdim defne hanım

Bakın ben kandırıldığımı kabul ediyorum ama öğrendiğim an ayrılmasını bildim yani ben devam ettirmedim ama tabi devam ettirdiysem söylemenizi kabul ederdim defne hanım
Tamam o halde kurtulmuşsunuz
Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…